Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jede Vám Steam?
    • Aye.
  • Horst_Fuchs
    Steam je zase nefunkční. Že by další hra zadarmo? ;-)
  • Mám dotaz - když kámoš začal stahovat L4D díky tomu že je teď zdarma, ale nestihne to do 7 hodin Steam preuší započaté stahování nebo jen nedovolí nové? Rád bych to s ním zahrál tak díky za odpověd.
    • Jakmile je hra přidána do hráčovy knihovny, může si ji kdykoli stáhnout. Je jedno, jestli je to dnes, za 14 dní, nebo 5 let. Jedinými omezeními jsou existence Steamu a připojení k internetu. V odpověď na původní otázku: Steam nepřeruší započaté stahování a počet stažení není omezen.
      • Díky
  • Dobrej,
    nechtěl by mi někdo ze zdejších dobráků věnovat pod stromeček kód na trine 2?
    V nebi mu to bude 100krát vráceno. Případně díkes.
    • Pokud jsi nestihl kód niže tak napiš email a ježíšek se možná vratí.
      • Jak už zde bylo napsáno, kreditku nemám... Ale moc nechápu ty mínuska. Jen jsem se zeptal, tak doufám, že jsem nikomu nezkazil vánoce. *4* zizi243@live.com ,jinak případně děkuji za klíč. Zabijakorku
        • Šťastné a Veselé
          Strady
        • Vrook
          Kreditku netřeba, ale platební kartu určitě doporučuju pořídit, dneska je docela těžký se bez ní obejít, což platí dvakrát tolik pro hráče a čtyřikrát tolik pro hráče, co za hry poctivě platí a nepirátí, což taky doporučuju. A spoléhat se, že požadovanou hru seženeš napsáním do diskuze na games.cz, to funguje možná o Vánocích, ale zkus napsat to samý za měsíc.. To tě tu vypískaj tak, že ti uletí klobouk. *3*
          • Jack1947
            Myslim ze jo, hlavne kartu treba primo s moznosti platby i po internetu. Beztoho se fdneska clovek neobejde asi vubec at uz placeni plynu nebo tak... pokud by chtel provozovat Paypal obavam se ze jedine s jejich kreditkou ale to je defakto jako by nebyla.
          • Díky za tip, určitě do budoucna zapracuju.Zabijakorku
        • Neboj, ja te tech minusu zbavim *1* Hele mam na tebe dotaz kdyz uz sem ti ukrad to Trine 2 :-D Mas Assassins Creed Brotherhood?
          • Nejenom na Steamu či GoGu probíhají velké vánoční slevy a výprodeje. Svou vlastní akci s názvem Totální...

Já jsem spíš příležitostný hráč. Takže jediný tři hry co mám nainstalovaný jsou Gta 4, cod 2 a wot.:D ale jestli ho nepotřebuješ tak bych se nebránil. Díkes. Zabijakorku.
            • Tak poslano. Si to aktivuj. Pak si me pls pridej do kamosu. Chci mit nakyho kamose na Uplayi, alespon jednoho *1*
            • Teď jsem si uvědomil, že bych toho assasina asi moc nepařil. Tak ho schovej někomu jinému, ale dík .Zábijakorku
            • Tak fajn, poslu ti Uplay klic na AC:Brotherhood. Asi nemas zalozenej Uplay ucet co? :-D Tak si ho zaloz, idealne rovnou tady --> http://uplay.ubi.com/en-GB/ <--. Uplay account je to sami co Steam account jen s par rozdilama jako napriklad nemuzes si zmenit nick name... Bacha na to, kdyz pri vytvareni svyho Uplay profilu uvedes jako nick "Jsemhovado12345" tak ti to zustane uz naporad *15*
    • -steam kód pro Trine 2: 69N3H-EA60Y-9PC89
      Ježíšek
      • Díky, sebral sem to já *1* Koukam ze je to naka CE edice co to znamena? A ten GOBLIN MENACE to co je? *8*
        • Jack1947
          Collectors Edition ... zrejme to ma v sobe i ten datadisk. Takze vlastne 2hry v jednom. *3*
          • Jo tak Collectors Edition... to zni hustě *1* Jeste jednou dik, jdu sosat a hrat :-D Sry "zabijakorku" ale kdo driv pride... znas to *15*
    • Trine 2 se v nějaké akci/bundlu vyskytuje celkem často. Teď je na něj 80% sleva na Steamu, pár dní zpátky to bylo dokonce 90%. To vážně nejsi schopen obětovat stovku za skvělou hru a musíš žebrat? Navíc, i kdyby se tu nějaká taková dobrá duše našla, nebylo by od věci nechat na sebe kontakt, neboť volně vložené klíče se tu bez pípnutí kradou.
      • Tushan
        třeba prostě nemá učet na placení po netu nebo je to mladší ročník a nemá prachy ....
        • Gojira
          paysafe card? Anyone?
        • Jack1947
          Navic i nak moc nesomroval, slusne se zeptal... Kdyz jsou ty Vanoce (teda byly)... nekdo by mu mel podat ruku. *4*
  • L4D2 Zdarma na Steamu

Valve dalo do konce dnešního dne Left for Dead 2 zdarma, tak stahujte a veselý Vánoce přeju :-)
    • Jack1947
      Chceto cist... uz tu kazdy byl a kazdy vi (a ma). *3*
      • Nečetl jsem předchozí příspěvky, tak se moc omlouvám.
        • Jack1947
          Snad o nic nejde ? Obcas se to stane kazdemu. *3*
  • Nejenom na Steamu či GoGu probíhají velké vánoční slevy a výprodeje. Svou vlastní akci s názvem Totální...

Hele, jak je teď ve slevě Deus ex director's cut, nevíte, jestli pro tuhle verzi existuje čeština?
    • Kdybych shanel cestinu ja, poptaval bych ji T A D Y :)
      • EDIT

http://deusex.herniweb.cz/news/ – kdyz clovek neni prihlaseny, tak diskuze nebere html kod odkazu v prispevku
  • Lidi, jako asi většina lidí jsem si stáhnul L4D zadarmo ze steamu a když ho sustím, klasicky mi najede valve logo a trailer ze hry. Jenže pak mi to hodí načítací obrazovku a vyhodí s tabulkou Steam msut be running for play.... Steam je přitom zaplý ale hra si pořád říká své. Nevíte co s tím?
    • Sirry lidi za spam, nedošlo mi že steam servery jsou přetížené na hraní (Dota, TF)
      • Jack1947
        Obvykle by toto mel vyresit Restart Steamu... jinak asi pockat az odbude to pretizeni no. (Nebo prinejhorsim Verify data cache nebo jak se to jmenuje).
  • Veskoslav
    No. Tak Steam registruje 5000 obchodů/minuta maximálně. Teď je to 25 000/minuta. A přitom fakt. Slovo zadarmo a už to padá. Přitom ta hra už byla tolikrát za pakatel, že mi to přijde na hlavu.
    • seprah
      60x minus? ty někomu asi řádně ležíš v žaludku, že si dal takovou práci ti to od včerejška naklikat *1*
      • To bude nejspis jeden z mistnich milovniku veskoslava, tedy predevsim dokturek, sipecka, triska, rhulad, nebo mozna GGG pripadne jindra. Nektera ta jmena jsou beztak jedna a tataz osoba, takze ten seznam se znacne zmensi.
        Kazdopadne pokud to nahodou opravdu naklikava rucne (coz nejspis ne), tak je to solidni material pro Chocholouska. *1*
      • Veskoslav
        To ignoruj+nový detroll a je vymalováno. Tohle děla cca dva měsíce. Když ho to baví, tak mu přece nebudu brát zábavu.
        • seprah
          já to neřeším, jen mě překvapuje, jak moc no-life jsou někteří jedinci, že maj potřebu dělat tyhle věci... spíš se tomu směju *1*
      • Khanemis
        Jo, to má takhle naklikané po čase skoro u každého příspěvku, evidentně přilákal pozornost nějakého duševně nemocného individua. Taky bych to tipoval na bota, určitě si při tom dotyčný připadá jako správně l33t h4ck3r *7*

Takové věci je nejlepší ignorovat, pozornost je v tomto jen přiživuje.
      • vlastik.plaminek
        Jestli to dělá ručně a nepoužívá žádného bota tak na jednu stranu respekt za trpělivost, ale na druhou se směju tomu ubožákovi, co nemá nic lepšího na práci. Spíš bych ale sázel na bota.
    • Horst_Fuchs
      Mě to docela štve. Pokaždé když je tahle hra ve slevě přiřítí se plno nováčků bez mikrofonu co si ani neprošli kampaně a jdou rovnou na versus jak telata na porážku.

Ale to není nic ve srovnání s tím co vypuklo dnes, jít na public bez přátel je jen ztráta času, hra trochu připomíná ruletu...

To není dárek, to je trest od Valve. *16*
      • jindra.veliky
        jako kdyby na tom zalezelo u dovjky, ktera je znoobizovana *4*
      • Nechtěl jsi napsat dětí ? písklavé hlásky a mikrofon z Tesca.. *1*
      • Jack1947
        Jesteze Steam je takovy format a jedna z mala Shopu/firem kde si muzou nejake ty odstavky dovolit. Hry co uz nekdy byly ve sleve se totiz "prodavaji" nejlip.
  • Vánoce

Místo hvězdy nad Betlémem, padá Steam :)
    • Opravdu si přeji, ať ten L4D prodlouží, dokud nedořeší servery a lidi si ho budou moct stáhnout. A čekal bych, že se na to připraví. Ale oceňuji snahu o Vánoční dáreček.
      • Jack1947
        No to bych celkem uvital pac ted je sance nulova. Bylo by skoda ji propasnout. Konecne uz to jede domu... tedy na HDD. *3*
  • Tak sem právě dohrál Metro Last Light. Musím říct, že po tom, čemu se tady dávají vysoká hodnocení, a tom, že tenhle skvost dostal jen sedmičku, jsem trochu posmutněl. Jsem sice kovaný fanda prvního dílu i knih, ale objektivně: co tomuhle chybělo? Fenomenální vizuál, dospělý příběh (s krásně udělanou milostnou scénou), dechberoucí momenty (hlavně procházky Moskvou, "stíny", Chánovy duchařské mise... Kolikrát sem byl z té úžasné atmosféry přikován a ohromen - k tomu přispívalo i výborné ozvučení). Z nasprosto epického konce (ať už špatného nebo dobrého), jsem měl i jako beznadějný cynik pěkný knedlík v krku. Ta hra se jednoduše zlepšovala s tím, jak pokračovala. Nedostaky samozřejně jsou, jako i věci, které se mi víc líbily v předešlém díle, ale celkově... Tohle je FPS, dle které by se měly ostatní řídit.
    • Hanzales
      Jsem koukám nahál zatím 53 hodin, nikdy se u té hry nenudím :) Taky se mi líbila jednička, ale Last Light se mi opakovaně hraje tak nějak líp. Hlavně přestřelky ve tmě s night-vision zaměřovákem, to si vždycky užívám. :) Z osobního pohledu pro mě jedna z vůbec těch povedenějších FPS poslední doby.
    • Však místní recenze tu snad nikdo normální nebere vážně. Last Light se samozřejmě vynikající 8-9 tková hra.
      • Vrook
        To je přesně váš problém. Omezovat se na výroky typu "8-9 tková hra". Kdybyste neřešili pos**** čísla a četli si text, čili skutečně tu recenzi, ale vy považujete naprosto nepochopitelně za recenzi číselný hodnocení.
        Neřeknu ani slovo, kdybyste přišli s připomínkama k jednotlivejm částem recenze a třeba autorovy poznámky vyvrátili nebo alespoň nějak rozumně kontrovali.
        Ale přijít a začít hekat a skuhrat že číslo je jiný, než jaký byste dali vy, to je absurdní..

EDIT: A vůbec, redakci bych vytknul spíš právě to, že číselný hodnocení používá. Videohra je na to moc komplexní produkt, než aby se dal hodnotit nějakym číslem. To se dá dělat třeba s dortem, né se hrou.. Nemluvě o tom, že by to lidi alespoň donutilo si ten text přečíst.
        • vlastik.plaminek
          Fajn hodnocení bylo ve starém PlayStation Magazínu. Zvlášť číslovaná grafika, hratelnost a tušímže zvuk, každé se slovním komentářem + průměr všech 3 hodnot. Akorát už nevím jak se to zaokrouhlovalo.
        • vzpamatuj se omezenče
          • Vrook
            Promiň, teď jsi mě argumentačně převálcoval. Vzdávám se, ó mocný rétore. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit