Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

kickstarter pro film ala Blood Dragon

http://www.kickstarter.com/projects/kungfury/kung-fury
    • Kung Fuhrer *1*
    • To je ale P..... *1*
  • ucho

F2P Plants vs Zombies 2

nedávno se tady strhla debata o F2P, no přes svátky jsem se konečně dostal ke hraní této hry. na začátku jsem měl celkem strach, aby se tam netlačilo příliš na to placení. za zmínku stojí, že během svátků (nebo chvíli před nimi?) došlo k celkem zásadní změně co se týče postupu ve hře a odemykání dalších kytek (už není nutné sbírat klíče, které vypadávaly náhodně během hraní). rozhodně můžu říct, že takový F2P model je v pohodě. někdy sice přituhlo a bylo potřeba použít power upy, ale stačí na to peníze získané ve hře. není tedy velký problém hru dohrát. jsem celkem zvědavý, kdy zpřístupní ten čtvrtý svět.
    oproti jedničce jde tak o zábavu na mnohem delší dobu a dokonce zdarma. je celkem škoda, že tady o tom moc zmínek nepadlo.
  • Členové PS Plus programu s americkým účtem obdrží v lednu zdarma hry Don't Starve, DmC: Devil May Cry,...

není lepší informovat o tom, co dostanou členové s českým účtem? jako chápu, že někdo má u nás americký účet, ale řekl bych, že takových čtenářů moc nebude. ale ono je to vlastně jedno. vždyť tento typ bleskovek je tady normální a bleskař už holt asi jinej nebude.
    • braveman
      Členové s českým účtem byly o "své" nabídce v bleskovkách informováni již 13. prosince. Vzhledem k tomu, že tu před pár dny padla bleskovka (spekulace) o tom, že PS Plus členové obdrží Bioshock Infinite zdarma a nyní se objevil v nabídne pro členy s americkým účtem, zdálo se mi fajn se o informaci podělit.
      • ucho
        zajímavé, že informovat o amerických účtech ti přijde fajn, ale opravovat si po sobě ty každodenní kopance, to už tě nezajímá...
    • Jde spíšo to , že nejen Sony informuje své zákazníky na základě emailové adresy a v případě uiverzální domény jako google.com dostanete nabídku domovského amerického playstore i PS + účtu . Jako info pro neregistrované OK , pro zbytek okrajová zpráva .
  • Veskoslav

Van Helsing

Nechápu, proč na tuhle hru tolik lidí nadávalo. Podle mě jedna z nejhezčích Diablovek, co jsem poslední době hrál. A bavila mě. Na druhou stranu už si to asi znova nedám. Ale předměty padají pěkné, ze začátku mírně obtížnější, člověk bude často umírat a bez DLC na postavy chápu, že lezlo někomu krkem ten malý výběr. Ale za sebe můžu doporučit.
    • ucho
      já tedy na tu hru zatím četl jen pozitivní ohlasy :)
  • Koukáte na Re-Play? Half-Life 3 potvrzen *1* *1*
    • Vrook
      Já na Re-Play teda nekoukám, ale je to fakt oficiálně potvrzený? Sem čekal možná větší buzz, ačkoliv je fakt, že Valve svym přístupem za sebou nechává hromady zklamanejch hráčů, tak možná je to nadšení jen extrémně utlumený..
      • shefield2
        Leda houno, v Re-Play udělali fiktivní recenzi "Half-Life 3". Byl Silvestrovský speciál, kde jediná informace nebyla pravdivá. *3* Informativní hodnota tohoto dílu se rovná nule. Ale vtiptný to bylo dost, ne že ne. *1*
        • Vrook
          Aha. *7*
          Nicméně se domnívám, že kolem oficiálního oznámení nebude buzz o moc větší. Valve využilo veškerou energii pro vyvolání zájmu na krabičku a systém, kterej nikoho nezajímá a už x let nejsou schopni ani nastínit, že by pracovali na dalším, doufejme poslednim, Half Lifu, přestože každej včetně Gabena ví, že přijít musí, a přestože prostředků na jeho vývoj má Valve nesčetněkrát víc než je třeba..
          Já teda HL nějak extra k životu nepotřebuju, ale tak nějak doufám, že pokud by tu sérii konečně dokončili (a doufejme, že se pak nebude deset let čekat na čtyřku, ale opravdu to utnou), tak by mohli přijít s nějakym úplně originálnim titulem/sérií, kterýmu by věnovali z toho spektra herního vývoje hlavní část. Zatim to ale vypadá tak, že hlavní část herního vývoje využívaj k mlžení o HL3, natahujou, co to jde a ždímaj zájem hráčů, kteří na další HL čekaj. Ty se jim na to ale můžou taky pěkně v*srat, žejo. *15*
          • shefield2
            Half-Life 3 je mi celkem ukradený. Dohrál jsem všechny díly (včetně jedničky s oběma datadisky, Black Mesa jsem vynechal) a nemám pocit, že bych měl z případného nového HL vyšilovat. Her vychází každý rok spousta, už teď mám co dělat, abych dohrál to, co mám nainstalovaný. *1* Ale neříkám, že bych si to nezahrál. *1*
      • Miserius
        Samozřejmě že neni...
    • Jack1947
      Jen napinali hrace jak ryby na udici ... no a ted se vse vyjasnilo HL3 bude a ne ze ne, kdo si nebyl jisty ted uz nemusi mit pochybnosti. *3*
    • Bože můj už dvojka stála (dějově) za starou bačkoru , a epizody snad ani nevyšly všechny .... Ne Half life je v poločasu svého rozvrácení . Kupte si Metro a říkejte ... Jo kdyby někdo ve Valve chtěl , mohli jsme podobnou hru hrát dávno ...
      (Fear , Stalker, Metro .... vše zadupává HL2 v prach a nebýt modů nikdo už po celém Half-life ani neštěkne )
      • Prosímtě, běž za sestřičkou a požádej ať ti zvýší dávkování. *3*
        • ;) Nebo můžeš taky zkoušet škemrat o dávku u Valve . Už tu má spoustu hráčů absťák a ani neví co by vlastně od nového HL chtěli ...
      • Však taky HL2 vyšlo 2004...
    • shefield2
      Teď jsem si za sebou 3x kýchnul. Half-Life 3 confirmed! *5*
  • Kingdom Come

Zajimave, ze je zrovna Kingfom Come na prvnim miste v clanku.

http://www.forbes.com/sites/erikkain/2013/12/24/the-best-video-game-rpgs-of-2014-and-beyond/
    • Zajímavé je, že tam nikde nevidím napsáno hitparáda nebo něco ve smyslu žebříčku .. prostě jenom náhoda nebo preference autora (KC přece jenom působí dost originálně) takže bych nedělal z komára velblouda.
  • H E A R T H S T O N E beta key ;)

6266583924288251494510295
    • Erien
      díky
  • Draken69CZ

Back to work

No pání redaktoři a autoři, dnes už je pracovní den tak doufám, že se na webu ukáže něco nového *15*
    • Vždyť nic nedělají, jen ať radši nic nepíší, přijde mi to tak lepší.
    • Inquisitor
      To bys jím moc volna nedopřál :) Ale už tam máš novou recenzi.
      • Draken69CZ
        Já to myslel s nadsázkou, bohužel mě tu místní asi nepochopili, a drobné popíchnutí. Jen aď si kluci odpočinou, volna není nikdy dost.

já to psal hned po ránu to tu ještě nic nebylo, ale stejně to nic nemění na tom že to bylo pouze drobné popíchnutí, moje chyba teď tu budu kamenován *13*
        • Khanemis
          Ty, kdož jsi bez viny, hoď kamenem...
          *zamyslí se*
          *přemýšlí*
          *mrskne po něm šutrem*
          Tumáš!
          :)
          • Draken69CZ
            au au, krtek jeden *16*
        • Inquisitor
          Já vim že tam ještě nic nebylo, v pohodě já to nijak neřešim :) a na kamenování se můžeš .....víš co.
          • Draken69CZ
            těšit *15*
    • internet ti koukám fachá tak se snad podívej co se děje ve světě ne..
      • Draken69CZ
        ňákej citlivej ne
  • Muze mi nekdo vysvetlit proc si nemuzu na steame koupit Dark Souls, ted je 80% sleva...
    A Bulletstorm...
    A Saboteur...
    • Dark souls lze koupit v pohodě..
      • To mas asi jinaci region, u mne to ani nenajde v obchode, je tam jenom trailer. I v nabidce dne kde ma byt DS je jenom cerne policko...
        • Veskoslav
          Tak pokud nebydlíš v Narnii a nezadal jsi do bydliště Tanzanii a IP adresu máš v KLDR, tak je chyba mezi židlí a klávesnicí.
          • staci Slovakii :(
            • No v podstate dilemu ci prekusnut gamepad ovladanie alebo nie, za mna vyriesil retardovany distributor, ktoremu touto cestou dakujem za usetreny peniaz :)
            • Veskoslav
              To ano. To máš bohužel pravdu. Nepochopitelné. Ale pisatel byl Čech, tak jsem předpokládal, že má českou adresu a nakupuje z České republiky. Jinak občas se dají tyto hry darovat i přes regiolock. Ale nevím, jak je to u DS.
        • http://minus.com/i/0PyKH1JTub4f
    • Jazz
      Saboteur na Steamu není a nikdy nebyl.
      Je to divné, já jsem si to myslel taky.
  • steamove K I N G S B O U N T Y – W A R R I O R S O F N O R T H z LEVELu

IW▀K4-3VEXJ-6QXEQ – Prizemz ▀ je prvnim pismenem z prijmeni designera King's Bounty z roku 1990.
    • Děkuji Ježíšku *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit