Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Ryu Hazuki má na screenech svého vozidla pro Sonic & All-Stars Racing Transformed poznávací značku Shenmue...

tak budu hnidopich i dnes. nemá poznávací značku Shenmue 3, ale SHEN3... proč je takový problém mít v bleskovkách nezkreslené informace? Shenmue 3 je v současnosti neexistující pokračování, které není oficiálně ani ve vývoji a článek řeší, zda se jedná o žertík nebo se tím někdo snaží něco naznačit...
    a ta postava se nejmenuje Ryu Hazuki, ale Ryo Hazuki...
    • A SHEN 3 co asi tak asociuje ....
      • ucho
        je trochu rozdíl, když to něco asociuje a když napíšeš, že má poznávací značku Shenmue 3. já chápu, že někdo ten rozdíl nevidí, ale rozdíl to je, obzvlášť když i Shen má svůj význam...
        tohle jsou detaily a nepřesnosti, které prostě překrucují a upravují původní zprávu. jde o hloupý přebírání zpráv odjinud a ani to někdo nedokáže napsat korektně. ještěže to pak nikdo nepřebírá odtud, bůh ví, co by z toho nakonec vzniklo.
  • ucho

Contrast (Steam)

http://www.greenmangaming.com/s/cz/en/pc/games/adventure/contrast/

za 3 dolary (20% sleva GMG20-ZB5D1-93X49). na poměrně novou hru ta cena šla hodně rychle dolů...
    • jindra.veliky
      co to zas je lol

alenka v risi divu *7*
      • Jo, tak si obcas pripadam pri cteni tvych prispevku *3*
        • jindra.veliky
          tak usetris za herak, ne?

a kdyz tolik usetrite, tak mi muzes na muj tiscali email poslat steam key na CS Global Offensive *4*
    • Néé. :(
      Já sem si teď pár her ve slevě koupil, a už nemám peníze, resp. si nemůžu dovolit utrácet...
      Vypadá to opravdu moc pěkně, krásná vizualizace a originální nápad s tím stínováním. Ach jo, že jsi to sem dával. :))
  • Hanzales
    Pro mně osobně další důvod, proč si počkat minimálně do začátku léta ;o) (u mně PS4). Jednak budou hry, možná malinko nižší cena, ale hlavně pomalu snad už nějaká ta druhá revize (minimálně u těch ovladačů, oba výrobci). Dodnes jsem rád, že současné konzole jsem také pořizoval až slim verze, jež jsou skutečně tiché. Jinak DualShock3 i Xbox360 ovladač mám dodnes a fungují úplně stejně, jako když byly nové. A to zažily neskutečné věci, kolikrát si říkám, jak se jim ten plastový krám podařilo udělat tak odolný. Pokud je to s těmi novými ovladači opravdu tak špatné, pak je to smutné, obvzláště vzhledem k těm nákladům na vývoj.
  • tohle meli dat jako teaser, a meli by o popularitu vystarano

https://www.youtube.com/watch?v=0X3dxhl36YA

*5*
  • ucho

Uncharted se mělo původně jmenovat Dude Raider.

bleskaři, ten článek jsem si přečetl a nic o tom, že se hra měla původně jmenovat Dude Raider, se tam nepíše, nebo jsem se nic takového nedočetl. můžeš to nějak osvětlit? nebo jde o typickou bleskařovinu?

edit: jinak pro lidi neovládající angličtinu nebo lidi líné si ten článek číst. Dude Raider je přezdívka, která vzešla od komunity na internetu (logicky parodující Tomb Raider) v době, kdy hra neměla žádný oficiální název. jinak hra se měla od počátku jmenovat Uncharted, pak se to na chvíli zavrhlo a nakonec se ten název Uncharted přeci jen odsouhlasil. no a to je ve zkratce zhruba celý obsah článku. název toho článku je o tom, že se hra mohla jmenovat nakonec jinak. pochybuju, že se o názvu Dude Raider vůbec uvažovalo, to byla jen sranda...
    • Kozy
      Takhle nějak si ho představuju https://mondaybynoon.com/wp-content/uploads/xVyoSl.jpg
      • Nebo http://aa.ecn.cz/img_upload/e6ffb6c50bc1424ab10ecf09e063cd63/albums/userpics/10020/dite_a_pc.jpg
        • frag.ment
          Nebuďte na něj tak zlí, aspoň dneska :-)
          • Jack1947
            Jo, chudak si toho uz vytrpel dost, ted to chce oddych.
  • nekromant33

tohle má vydržet 10 let častého užívání?

http://www.spawnfirst.com/news/abnormal-amount-xbox-one-controller-issues-reported-xbox-support-forums/
    sounds fun
    • kdyby korporatni loupeznici delali neznicitelny/trvanlivy věci, jak by pak donutili pracovni silu chodit do práce? tyhle utopicky predstavy jsou v konzumni spolecnosti davno prekonany *5*
      • Samozrejme, proto mame tolerovat, ze na zarizeni, ktere tady ma byt 7-10 let budeme kupovat/reklamovat ovladac kazdy pul rok? Nebo jak si to predstavujes?
        Nikdo normalni snad neocekava neznicitelny ovladac, ktery vydrzi 50 let aktivniho uzivani, ale alespon po dobu zivotniho cyklu te konzole by snad mohl vydrzet aktivnejsi pouzivani s minimalnim opotrebenim pri slusnem zachazeni.
  • Trat z bozskeho RBR v assetto corsa.

http://www.youtube.com/watch?v=ZYXoC_rd95Q
    • jindra.veliky
      vypada to desne
    • Assetto Corsa je proste pecka. Koupil jsem ted ve slevach a jsem opravdu prekvapenej o kolik dal to proti Cars je. Jenom mi prijde ze ty zvuky motoru jsou takovy divny..
      • pCARS sem nehral, tak nemuzu porovnavat, ale hlavni podle me je, ze uz se rozbiha assetacka modarska komunita! Jen houst.
        • Neni to spatny ale co se fyziky tyce tak mi prijde ze Assetu nesahaj ani... no po pas... maximalne po pupek. U Asseta jsem byl nadsenej z pocitu jizdy tak jako naposled asi u iRacingu.
    • Draken69CZ
      Když to srovnám s CARS tak nic moc
      • A co kdyz to srovnas s NFS?
        • Draken69CZ
          Tak to pak je jiná :D
  • kennyB

Silvestr

Přeji Všem vše nejlepší do nového roku, splněná přání, mírnou opičku a dobrou náladu do příštího roku, holoto jedna *3* *1*
    • jindra.veliky
      radsi sem nahazejte poradny klice at je co hrat *11*
      • *15* *15*
  • Veskoslav
    Rayman Jungle Run

Kdo má iOS, tak je zdarma ke stažení:)
  • VPN a Steam

Čaute!
    Podarilo sa mi kúpiť na Amazone hru ktorá vyžaduje Steam ale kvôli regionálnemu zámku nejde aktivovať u nás. Poznáte to, čo človek neurobí len aby ušetril pár euro ;-) Riešenie ma napadlo v podobe VPN. Len mám strach z banu. Chcem sa teda opýtať na vaše skúsenosti, či ste podobný problém riešili aj vy a ako?
    • Vyrieším to tak, že si založím ďalší účet. Dík za komentáre, pomohli.
    • Mám dojem, že tím porušuješ podmínky Steamu, tak tě budou možná všichni uklidňovat, že to je v pohodě, ale když dostaneš ban, tak se pak nediv.
    • ucho
      co sis tam koupil za hru?
    • Ronox
      V minulosti jsem pár her aktivoval přes VPN a v pohodě bez banu zatím, ale nevím jak to kontrolujou teď.
      • to samý, ale už to bylo dýl tak nic nezaručuju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit