Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za pár dní si tu zase budete nadávat do idiotů, takže kde je pointa? :)
    • Tak když jsou ty svátky klidu a míru, můžem dát pokoj i s hádkami, ne?
      *3*
      • Jack1947
        Nektery jedinci maj radi hadky jak tento den tak po cely rok. *3*
        • Tak ať se hádají doma se zrcadlem nebo jdou na vlastní sraz... Whocon....
  • Jack1947

Přejeme krásné prožití vánočních svátků a ať dnes večer pod stromečkem každý najde, co si přál.

Vam taky, preji krasne proziti svatku, hodne darku a stale dobrou naladu. Pevne verim a doufam ze budete stejne dobry (mozna lepsi) v tom co delate (jak tady tak v Levelu). (Mimochodem diky za opozdene darky k predplatnemu, skoro jsem uz nedoufal).

Taky bych popral vsem, zde i tem co treba nejsou nejpratelstejsi hlavne vsem registrovanym!

ale i ostatnim pac jsou vanoce a ty maji byt v klidu, takze naklikavacum preji i trollum a i mene zdatnym a egoistum.
    Bez rozdilu , protoze o vanocich ma byt prano Vzdyt i ve valce se nekde nebojovalo tak proc by melo tady ze. Merry Christmass to all. Budte tak skvely jak jste byli. Doposud.
    *3* *3*
    • Vrook
      #JackForSantaClaus !
      hepy vánoce i tobě *2*
      • Jack1947
        Tobe taky, samozrejme... nwe ze bych nechtel ale nechtel jsem znevyhodnovat ostatni proto jsem psal obecne vsem. *4*
        • Vrook
          V pohodě, stejně jsme všichni Veskoslav. *15*
          • Kozy
            Veskoslav jsi a ve Veskoslava se obrátíš. Amen
            • Ataker
              Tak to se může jít zahrabat i Chuck Norris, protože ten je v podstatě taky Veskoslav :D
          • Jack1947
            Asi tak no, Hele s tim Veskoslavem pozvolna na Vanoce aby tady jeste byla smysluplna debata o tomhle temu to bych tedy nechtel. *4*
  • Veskoslav

A bohatého ježíška

Sims 3 Starter Pack Origin Key
    6MC8-B3WJ-3QAL-S82J
  • jesusek

Šťastné a veselé

Tak že jsou ty Vánoce... *4*

Battlefield 4 Battlepack Gold – kód: 248P-5SP6-KS95-7D6Q

King's Bounty: Warriors of the North – Steam Key: TPN9V-3VE9Z-CEYQ9

Trine 2 (pouze základní hra bez DLC) - Steam Key: AGQ27-G4MGX-LH7C7
    • Nejaky dobrak uz zobral BF4 pack a nedal vediet, ani sa neunuvajte.
    • jindra.veliky
      dej sem poradny hry na tyhle ti kali pes *6*
      • Jack1947
        Jake hry napriklad ? Jestli jen to nebyl dalsi zfaillovany pokus o trolting. Uc se, uc se neni nikdy pozde na zjednani upravy a napravy. *3*
        • jindra.veliky
          outlast, mortal kombat 9 nebo shadow warrior...nic jinyho letos za to nestalo
          • Jack1947
            Letos ? Takze jinak ty si uplne secko z minulejch let hral ze... (Mortal kombat, je remake vsech dosavadnich dilu v lepsi grafice co vim).

Hmm... napsal bych indie hry ale to by nemelo smysl mimoto (indie byl i Outlast).
    • Nejenom na Steamu či GoGu probíhají velké vánoční slevy a výprodeje. Svou vlastní akci s názvem Totální...

Vzal jsem si Trine, děkuji nastotisíckrát a přeji pěkné svátky.
    • Veskoslav
      Děkuji. Vzal jsem si King´s Bounty: Warriors of the North, aby to nikdo nezkoušel.
  • Veskoslav

Ještě jednou hezké Vánoce všem

Medal of Honor Steam Key
    IQ3HZ-RLJZA-WM4CT
    Mirror's Edge Steam Key
    IKAYP-YZT7A-R0A3M
    • Jack1947
      Vzal jsem Medal pac sem si to uz delsi dobu chtel , zahrat diky. ( jen me odrazoval ten origin).
  • Ronox
    Tak já vám teda taky popřeju.

Serveru samotnému přeju hlavně klid a ať vás práce baví dál. Normálním diskutérům klid a děkuju za kolikrát nové informace a nebo tipy.

Paradiskutérům vlastně taky popřeju a to, abyste konečně dosáhli té slávy po které tak dychtíte (Doktore jednou to vyjde), Rhulade tobě přeji hlavně klid a mír v duši, Veskoslavovi nadhled nad pluskama a mínuskama, God-of-Warovi průchodné cévy a silné srdce, Jackovi přeju nalezení nějaké další aktivity do které by mohl být takto hrr.

Tož krásné prožití svátků a koukejte všichni dohrát ty hry, co jste koupili ve slevách!
  • Přejeme krásné prožití vánočních svátků a ať dnes večer pod stromečkem každý najde, co si přál.

Vám též. :-)
  • Pilgrim66

Sony se chystá přinést realističtější zpracování tváří postav do her.

Bacha na Uncanny valley...
  • Veskoslav
    Hezké a poklidné prožití Vánočních svátků redakci, hráčům a diskutérům.
    • Pilgrim66
      Hezké Vánoce!

PS: Přemýšlím, co se tu bude muset dít, aby redakce začala dávat někomu bany, když to že tu někdo někomu přeje sebevraždu jde bez povšimnutí.

Stejně si říkám, co to musí být za ubožáky...
      • A nejlepší je, že Veskoslav má tyhle debílky dávno bloklé, takže reagují zbytečně *7*
        • Veskoslav
          Nemám ho skrytého. Jenom nereaguji. Po Vánocích to opravím a už se nebude ani on zobrazovat.
          • Pilgrim66
            Tipl bych, že už má ban, protože jeho příspěvky tu zmizely.
        • Pilgrim66
          Rhulad se mu a bohužel i mně, pořád ukazuje.
        • Rhulad
          mě nemá, včera to tady vyhlašoval .)
    • Vánoce

Dík tobě taky *3* .
  • Miserius

PS3 Slevy

Výborný PS3 slevy (EA hry, Ni No Kuni atd...) Určitě mrkněte...
    http://blog.eu.playstation.com/2013/12/24/the-playstation-store-january-sale-starts-today/
    • hm, celkem bych i mrkl, kdyby se mi jen podařilo přihlásit na ten store. po pěti sekundách mě to odhlásí že login failed.
      • Miserius
        Web Store mi taky nejede...
        • aleluja. tak zatím jsem koupil ni no kuni a dantes inferno.
    • ringmancz
      Okami mě láká, konečně si i na konzolích uvědomili, že s těma základníma cenama to nikdo kupovat nebude
      • Miserius
        Okami mam z PS+ a hrál jsem asi 40 minut *1* Já z těhle slev pořídil 5 her takže mam co dělat *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit