-
GTA 5 na PC
To že vyjde jaro/léto 2014 se ví asi už půl roku, netuším co spekulujete pořád, to bude teprv pořádné GTA !. Stejně tak příští rok vyjde na konzole. -
Vánoce
Zdravím, přeji redakci a všem zdejším hráčům hezké vánoce a spoustu her pod stromečkem *3* -
Spekulace: Vývojář GTA V naznačil port na konzole Xbox One či PS4.
dneska prý mají ohlásit PC verzi na březen -
-
sauce? *8*
-
-
Sauce?
Já nejraději rajskou nebo svíčkovou *1* -
-
Já omáčky všeobecně rád, možná až na koprovku. *3*
Ale čekal jsem teda spíš reakce, jakej jsem debil, že neumim anglicky. Vono se sauce totiž píše schválně místo source, páč to asi tak zní, každopádně je to zažitý mezi nerdama z fourchanu a podobnejch stok. *2*
Sauce
Another way of saying source.
Zdroj: Urban Dictionary
-
-
Je fakt, že na xzone je taky GTA 5 s plánovaným termínem na jaro 2014. http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2967
-
-
Xzone měl ještě před týdnem vydat Rainbow Six...
-
-
Amazon
-
-
-
Video: Když se Vám z konzole Xbox One nečekaně zakouří...
Hezke no, konecne neco co je zcela inovativni a vyjimecne originalni... Kdyz nekdo koupi Xbox mu jeste ukaze jak pekne umi zakourit.
Pripomelo mi to jednu udalost pred lety kdyz nam "zakourila" tv , nasledovalo vypojeni ze site a odneseni na dvur... pak uz vychladla ale vypadalo to celkem obdobne. Kour jako kour. *4* -
Origin
Zdá se, že se EA probralo z kómatu a dalo i nějaké ty slevy. Škoda jenom že většina z nich je naprosto o ničem. -
-
EA mělo hromadu super slev asi před měsícem, takže bych úplně nebyl tak přísnej
-
-
Akční Get Even nabídne grafiku vytvořenou s pomocí 3D skenů reálných lokací a postav. Rovněž se chystá...
Pane bleskař, co je to ta jranice? -
-
Pane kozy, rozdíl.
-
jitrnice?
-
-
Tu bych si dal.
-
Ee, Oranice, žranice, sranice... treba nekdo jeste neco vymysli. *7*
-
-
pranice, vranice, branice *5*
-
-
-
-
Detroller
Mám pocit, že tu byla poptávka po Detrolleru pro Chrome - zkusil jsem taky vytvořit vlastní - sice pro novou Operu, ale jedou na stejném enginu, takže by měl teoreticky fungovat i v Chrome:
http://uloz.to/xWucfiYt/detroller-7z
Archiv stačí někam rozbalit, do adresního řádku zadat opera://extensions (nebo chrome://extensions), povolit "Režim vývojáře", "Načíst rozbalené rozšíření" a nakonec vybrat rozbalený adresář. Seznam trollů naplňte v souboru detroll.js, začíná na čtvrtém řádku (předvyplnil jsem nejznámější firmy).
Ocením feedback, případně si kód upravte podle potřeby.
EDIT: Pokud troll začal vlákno, skript ho schová celé, pokud se vyskytl až někde uprostřed, skryje se pouze příspěvek trolla a odpovědi na něj.
EDIT 2: Nahodil jsem novou verzi, předchozí chybně skrývala některá "neškodná" vlákna, za komplikace se omlouvám. -
-
snad sem taky v tom seznamu, aby me tu uz nikdo nerusil *5*
-
-
Jindra jedinej vtipnej trolbot. *3* Třikrát Skyrim pro Jindru!
adahn: Jednodušší blacklist a jeho editace a fungující i na jednopísmenkové predátory. Skvělá práce, děkuju! *3* Jestli teda chceš připomínky .. mno spíš mám dotaz jestli bys byl schopen dodat funkci - pro tlačítko aby vyjelo okno jako má třeba translate plugin a do něj hodit zkopírované jmeno a do blacklistu s ním nebo přímo na stránce jako popup plugin, zkrátka kdyby se ti povedla jednoduchá editace. Tak by to bylo super. :) -
-
Na něco takovýho jsem se chystal, jen jsem přemýšlel nad implementací. WebSQL by byla dobrá volba, jde v podstatě o databázi v prohlížeči, která nezmizí promazáním cache, ale asi by se tím provádění skriptu hodně zpomalilo. Každopádně tahle verze není poslední, navečer po otestování přidám takovou, kde bude blacklist case insensitive.
-
-
Nejsi, Jindro, tebe tady vidím *4*
-
Ty si hloupy, kdyz budes u vetsiny v seznamu budes ledva moc pssat s trollikama jako si ty. Uvidis jak dlouho to vydrzis. *4*
-
-
Proboha..byl jsem vždycky dřevo, to je složitý, prostě budu jejich příspěvky přeskakovat ručně (respektive zrakem). Trpím dostatkem sebekontroly, abych na ně nemusel reagovat.
Ačkoliv by chtěl člověk asi moc, ABY REDAKCE ZVEDLA PR*EL A MAZALA TO TŘEBA? Nic? Diskuze jsou vizitkou jejich práce, stejně jako chyby v článcích. -
-
Však já na ně nereaguju nikdy, ale už mě začínaly bolet oči z toho, jak moc je poslední dobou v diskuzích musím obracet v sloup.
-
Promazavaji se vlakna, kdyz jsou dlouhe a onicem a trollove jen trolli ostatni nastevniky co by treba si neco radi precetli, jenze asi vidno ze je tgo nadlidsky vykon kdyz jeho toho fura a clovek co to dela aby to delal jak za trest ne. *4* Hezke hodit vsechno na redakci. )Zeptej se jestli by nechteli pomoc misto blbosti).
-
-
Bohužel, já na to čas nemám, musím taky makat jak Ukrajinec, aby moje práce byla vidět a já na ni mohl být hrdej. A jelikož pracuju taky mezi věčně nevděčnýma lidma, je to o to pracnější. Nemůžu si říct "mám toho moc, nebudu se tomu věnovat", popřípadě se tomu věnovat jen polovičatě. Jsem za to placenej, tak se nemůžu divit, že se to po mně žádá a jelikož jsem slušně vychovanej, dělám to i pořádně. Myslím, že redakce by měla fungovat stejně/podobně.
Máš to podobný jako práce uklízeček. Jejich práce není jen sbírat bordel po ostatních - ale je chyba lidí nebo uklízeček, že je na zemi bordel? A jaký jméno by měla uklízečka, po které by podlaha vypadala jak po světové válce, ale ona na to neměla zrovna čas protože si nahání body jinde. Podivná analogie, ale snadno uchopitelná. Za nic redakci neviním, ale je to náplň jejich práce, pokud nemají moderátora a spravují web. -
-
No dobre nemusel si zde psat jakej si pracant, jenze ja si myslim jen z meho pohledu ze je to opruz a to ze to nekdo dela (pochybuji ze ma zato priplaceno spis naopak) pro web a rozhodne se to smaze bud to zajede za dalsi stranky a upane v zapomeni. Jasny uklizeni jenze neni uklizeni jako uklizeni ze, ja si myslim ze oni to "uklidi" ale rozhodne bych je nehonil a uz vubec nepochyboval o jejich poslani. ( POstavim se za to a i kdyz z toho nemam houby ze. )
Obhajovat to nema smysl. Jen si to nerad ctu kdyz pro nas delaji takovy skvely web a me se nelibi kdyz nekfdo na ne kyda kydy, kdyz by to ve vetsine pripadu zpackal jeste vice.
Jasny, ne treba ty ale posledni dobou. Jiny a neni to nic pekneho.
Jinak proti tobe samotnemu nic nemam , vime na cem jsme ze. -
-
Tak trolly/trotly si pry vyfiltrujes snadno... Jinak se nema asi smysl bavit, pac ja nevidim do redaktorskejch mysli tak by jsme jen spekulovali o nicem, je to na nich no.
-
Ještě abys měl, nebavíme se tady o nás, my se klidně můžeme mít rádi, ale o tom, jak to tu vypadá.
jejich zásluhy jim neberu, vesměs je to pro mě jedinej čitelnej web o hrách, kam navíc chodím...tím víc mě ale tristní stav diskuzí obtěžuje. Je to nevděčná práce, které neubývá protože polomozků, co si říkaj o smazání je čím dál víc..ale vybrali si ji sami, hádám. Zajisté by pro ně bylo nejlepší (ostatně možná i pro samotné články), kdyby jen vyhledávali informace, podali nám je a šly hledat další..teď k tomu mají i level. A zdá se, že na to, hlídat trochu ty diskuze, nezbývá čas ani lidská síla. Nemyslím, že by to vedlo k nějaké masové nespokojenosti a odchodu lidí, ale bude kvůli tomu víc a víc lidí nadávat a trollové z toho budou mít jen větší žně.
-
-
-
-
-
-
Jenom taková blbina k tématu bleskovek:
Sneak Peak NCG se nyní dá stáhnout zdarma -
-
a mimochodem, backeři už jezdí na tratích :)
-
-
Šťastný a veselý
Tak šťastný a veselý. A ne, že se napřesrok budete zase žrát. Velikost virtuálního bimbase je k ničemu, dejte na mě. Pořád ještě spousta lidí nechápe, že trolové se nemaj krmit a pak to podle toho dopadá :) Taky nezapomínejte, že za prohlížení týhle stránky po vás nikdo žádný peníze nechce. A do třetice vnímejte klady stejnou mírou, jako zápory. Když se nad spoustou věcí člověk zamyslí, tak často zjistí, že to není tak černý, jak si na první pohled myslel.
A aby nebyla hodnota příspěvku nulová, tak zmíním, že na Steamu je ode dneška Borderlands 2: GOTY za směšnejch 12 €. To je, pokud se nepletu, první taková sleva na GOTY edici. -
-
+1
Já už jsem tu přestal rozlišovat pouze na trolly a normální diskutéry a momentálně rozlišuju do tří skupin - trollové, trollkeepeři (krmiči) a normální diskutéři, přičemž ta poslední skupina je ohroženej druh.
Já fakt nevim, jestli je to nedostatkem nadhledu nebo něčeho jinýho, že lidi, kteří jsou jinak schopný plodit smysluplný příspěvky, maj potřebu reagovat na naprosto očividnej trolling, kterej má navíc k ňákýmu master trole fakt hodně daleko. Viz. úsek tak půl kilometru podemnou. *7* -
-
Je až směšný jak trollové ví co napsat a kdo na to bude 100% reagovat :)
-
-
-
Rád bych jen řekl, že rok 2013 nebyl k tomuto webu právě nejpřívětivější. Po ohromném rozjezdu a přívalu nových čtenářů došlo k ressuerekci Plevelu, jež předznamenala úpadek právě games.cz, jelikož redakce ztratila zájem se na webovém obsahu nadále podílet - tištěný časopis jsou jednoduše asi rychlejší prachy. Pochopitelně mají velice dobře zpočítáno, kolik vydělají z jednoho nákladu a kolik z prémiových uživatelů, přičemž mnoho ne-VIP lidí používá adblock, jelikož zdejší reklamní politika byla od počátku naprostý fail a vlastní custom přehrávač videí byl pomyslnou korunkou. Neschopnost redakce dosahuje takové míry, že opakovaně řeší block svého youtube účtu, přičemž stačí pouze podotknout, že jsou jedním z největších českých herních webů a Youtube na ně pochopitelně uplatní partnerské podmínky. Jde tu především o neschopnost redakce.
Ke stavu webu v současné chvíli se nemá smysl sáhodlouze vyjadřovat, stačí si projít některé diskuze a člověk vidí sám co se tu děje. Obrovský odliv čtenářů a diskutérů, zůstávají pouze jedni a ti samí, kteří tu do nekonečna tapetují svá moudra a vymýšlejí hovadiny typu Otázka na čtenáře čímž akorát zaplavují a spamují zdejší thread s Bleskovkami, které mimochodem píše neuvěřitelný mongol, kterého nechápu že někdo vůbec zaměstná, asi jde o mírně retatdovaného kamaráda redakce, aby si poté mohli odečíst z daní zaměstnávání invalidy. Recenze jsou kapitolou samou pro sebe a čtenář již nepozná co je recenze a co zaplacený PR - jelikož games se stejně jako jiná mainstreamová média řídí především tím, aby náhodou nenaštvali některého z vydavatelů, jenž by jim posléze již nechtěl poskytnout hru na recenzi - typický syndrom Geoff Dorritos, proti kterému se tolik brojilo - a totální zmar novinařiny. Škála hodnocení se zde drží v režimu 5-10/10, což je samo o sobě jasným signálem pro čtenáře, že si zdejší recenze nemá smysl jakkoliv brát k srdci. Můžeme samozřejmě argumentovat o textu, ale texty jsou zde na tak chatrné úrovni jak po gramatické a obsahové stránce, že mne fascinuje, že je někdo vůbec schopen říci že jde o nejlepší český web hrách - vlastně ne - je to tak, v Čechách jsme skutečně naprosto v háji a doporučil bych se čtenářům podívat, co se děje na Slovensku, například časopis Generati0n - nechápem vás bratia, prečo stále navštěvujete tunajší web, lebo na Slovensku máte o vela lepšie projekty. Pochybuji, že vám zde někdo normální zůstane a bude diskutovat, jenže poté co jsem psal mail redakci a coby odpověď mi došel pouze spam Předplaťte si Level jsem pochopil, že tu na to naprosto kálíte a nemá smysl se tu angažovat. RIP Games.cz 2013, povstaň Levele(?). -
-
Přestal jsem to číst po prvním odstavci, tak snad jsem o žádný duchaplný názor nepřišel *15*
-
-
čtení vůbec není tvoje silná stránka..
-
-
Zaměstnanci Microsoftu a Sony si pletou svoje osobní twitter účty s firemními.
je to bohužel celý pravda... jako důkaz nechť poslouží těch pár příspěvků pod diskuzí -
obrovský odliv čtenářů? to máš podložený čím, twitterem jaydeeho?
-
-
Vzdycky v noci mezi treti a sedmou rano je uplnej odliv. Nastesti po sedme zase nastava priliv a tak cely svet zustava v rovnovaze.
-
-
Nekdy i drive... jindy pozdeji zalezi na okolni nalade a libosti. *4*
-
-
-
Nevesele Vanoce blbym trolum
Tak dlouhe a pritom tak o hovnu. A Generati0n? Vazne? Jde videt, ze sis nasel prvni mozny slovensky projekt a prasknul jsi ho sem.....A je s podivem, ze me redakce vzdycky odpovedela. Jen jestli to nebude ti, ze jsi jeden z trotlich idiotu GGG a spol. -
-
když jim píšeš o prodloužení předplatnýho pro Level, tak to je jasný, to ti odpoví:).
-
-
Srdcervouci, malem jsem se rozbrecel... nuze jestli to minis vazne a tento odlicv se tyka i tebe ? Tak nazdarbuh a mej vice legrace nekde jinde tady jsme jen omezenci a pokud nejsi stejne retardovany nemas sanci se "normalne" s nami bavit. Vidis a odrazem vbeskere urovne je prave ona redakcni neschopnost cokoli resit. Dosdt bylo breku, uprednostily (L)evel pred Webem. Takze ztrati sve verne divaky a posluchace njn (When money talks). Holt sem nepatris, uznal si a muzes jit zas nekam kde ti bue komunita prijemnejsi.
Je to smutne vim ale nac se premahat, taky kdyby se mi nwkde nelibilo tak otamtad preci odejdu.
Nuze, vysvetlil si nam to dobre, pekne strucne a cesky.
Ja ti preji taky krasne vanoce a stastny novy rok. Snad se nekdy (zase) "uvidime" na lepsim miste, do te doby se drz a nenech sae strhnout omezenymi jedinci a imbecily co jsou POD TVOU UUROVEN!!!
Farewell. *3* chces li Sayionara, dasvifanja nebo bon voyage. *5* -
-
lol
lol
-
-