-
Už vím, proč se zobrazuje Osvícený:)
Otevři si složku s detrollem, tam je "return new Array" a tam chybí v tom řádku Osvícený. Proto se zobrazuje. Stačí to otevřít v poznámkovém a dopsat to ručně. -
-
Hod sem teda svoji verzi prosimte? Me se ukazuje jak osviceny, tak Rhulad, tak sipecka.
-
ja ho tam mam a stejne je videt
-
-
tak už vidím i Doktora... to je teda pěknej dárek
-
-
Nevidím Šipečku alias Trisku, ani Doktor, ani Osvícený. Jenom Rhulad je viditelný. A to mě netrápí:)
Zkus toto, upravil jsem to: http://uloz.to/xJyxXzNf/detroller-1-zip
heslo: tiscali -
-
Dekuji ti. Ta tvoje funguje jedna basen.
-
Zajímavý je, že ty co vidím, jsou ze slabšího soudku. Začínám si myslet, že to není jeden člověk a nebo má nějaký návaly kdy mu to moc nemyslí. Na druhou stranu to bych viděl Doktora, ten je zatím úplný dno toho, co se tu zatím objevilo.
-
-
Když nepočítám nějaký výkřiky do tmy několika anonymů, tak to co blije doktor je zdaleka největší odpad. Přirovnal bych to k duu Friedberg/Seltzer mezi "komediemi". Případně k Troškovinám. Flame by měl vyvolat rozčilení, nebo pobavení. Tohle je jednoduše trapný.
-
Pilgrim: Nová kategorie do Best of 2013? Redaktoři, zapřemýšlejte o tom.
-
Tak to by bylo celkem tezke rozhodovani, kandidatu by bylo hned nekolik. *1* Ale asi bych se taky priklonil k dokturkovi.
-
Bych se hádal *1*
Soutěž o nejtrapnějšího trola roku 2013 někdo?
-
-
-
-
Já ho nevidím no. Všude jsem napsal Osviceny i Osviceny@tiscali.cz a už se mi nezobrazuje nikde. A napsal jsem ho i klasicky do příkazů při vyhledávání jak Osviceny, tak i s tiscali zvlášť.
-
Já ho nevidím no. Všude jsem napsal Osviceny i Osviceny@tiscali.cz a už se mi nezobrazuje nikde. A napsal jsem ho i klasicky do příkazů při vyhledávání jak Osviceny, tak i s tiscali zvlášť.
-
-
-
VÁNOCE
Jsou tu Vánoce, tak bych všem chtěl popřát krásné prožití svátku se svými nejbližšími, hodně štěstí a radosti :). Především Veskoslávkovi bych přál, aby trochu zmoudřel a "vzal rozum do hrsti", aby se naučil lépe vyjadřovat atd.. uživateli Good of War bych přál to samé a hlavně míň steroidů , tetovaček a víc myslet (on už to pochopí ;) ) O uživateli Jack1947 se snad ani nemá cenu vyjadřovat, snad jen ať ti to dobře dopadne ;), plus to samé co všemi milovaný Veskoslávek . Redakci přeji jenom to nejlepší, jste nejlepší český web, který se může směle rovnat i s těmi zahraničními, tak ať jste nadále tak skvělý.... -
-
Ja steroidy rad... *9* Tetovani jeste pribude a myslet, znamena ho*no vedet, takze Te nepotesim:-/. Jinak taky vsem preju stastne a vesele, hodne darku a mozna i nejakou tu PS4ku;')
-
proč mi na tohohle exota nefunguje detroller? stejně jako na rhulada
-
-
Co si udělat donate na nějakého Sergeje s Ivanem? Ti by byli spolehlivější, než permaban s detrollerem dohromady.
-
Taky se si říkal co je kua ale jaksi chybka se vloudila! V detrolu není v detroller_games.js tam na něj tvůrce zapomněl. :) Na debiláda funguje výborně to nevím kde máš problém. :)
-
Kdybys to nenapsal, tak by mi ani nedošlo, že tam je.
-
-
-
State of Decay Breakdown
To je to State of Decay, co vyšlo na Xboxu ? -
-
No State of Decay je zombie survival co vyšel na X360 a PC. A Breakdown je DLC.
-
-
no to nevim teda, když je to na PC.
-
-
Je to DLC k pc verzi, xboxové konverze State of Decay:)
-
-
-
-
Jinak podle mě nejvíce nedoceněná "Diablovka" je aspoň dle mého Darkspore. Doporučuji koupit. Zabaví a "vytváření" vlastních příšerek je více než zábavné:)
-
-
Začal zimní výprodej her na STEAMu, podívejte se na aktuální nabídku.
A nejlepší je, že nejprodávanější hrou je i tak alfa DAYZ za 24 éček -
Pracuje se na novém Saints Row.
Kéžby se to vrátilo do stylu dvojky, trojka ještě jakž takž ušla, ale poslední díl byla ujeťárna. *9* -
-
Dvojka mě moc nebavila, trojka ušla a IV byla jedna z nejlepších her tohohle roku.
-
vavra se nechal implementovat do vlastni hry? to si muze dovolit jedine tarantino *5*
-
-
Sice ses nestrefil v reakci , chtel jsem to tam napsat no. (Podoba vice nezzjevna *15* ).
-
-
Pravda no, nebo i jednicky nebo by to mohla byt klidne jina hra pro me za me. *4*
-
Nemá náhodou SR být ujeťárna?
-
-
Původně to mělo prý být něco jako simulátor gangu a spousta lidí se čertila, že to trojka vzala tak ulítlým směrem. Je to ale asi to nejlepší, co se s ní mohlo stát, protože kdyby si nedělala legraci sama ze sebe, tak v konkurenci s GTA neobstojí.
-
-
-
Všichni jistě uhodnou, co za hru se skrývá na obrázku:)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t31/1425397_679527875412800_1180456997_o.jpg -
-
Dán Vávra se srandovníma punčoškama? *2*
-
-
Zdá se mi to nebo tam je 2x na obrázku? Vpředu a dál.
-
-
Yosuke Matsuda (prezident a CEO Square Enix): Chci pokračovat ve vydávání nezapomenutelných her.
Mně tam připadá všech pět stejných akorát jinak oblečení... -
-
Zatra, takze tu mame nahodne generovani postav Dana vavry akorat v jinych puncochach. Wew. *8*
-
-
-
-
Já nevím, je to tam napsaný, ale tipnu si - Skyrim?
-
-
No sice to není úplně vono, ale vezmu to.
P.S: až teď jsem si všimnul, že je tam popis no:-X Původní obrázek, co mám, tak je bez něj. Moje chyba:)
-
-
-
Warthunder ekonomika
http://i.imgur.com/KqZednN.png
Rusko asi postihla težká hyperinflace, kdy během jednoho patche zdraží o 659% -
-
Díky za odpově dole. Takže pravděpodobně přesávám hrát WT, protože tohle je dekapitace celý hry. Na výzkum jednoho jedinýho letadla třetí třídy potřebuju 70 000 RP! A přitom za výborně odehranou hru, kdy sem na prvním místě se skóre přes 2300, mám asi 6000 RP. A to nemluvím o tom, že můžu zkoumat v jednu chvíli jen jedno letadlo na národ. A případný transfér RP stojí neuvěřitelně moc Lvů. Nechť je Gaijin sestřelen z nebe.
-
-
V klidu, ja 130 000 na bomber od kterýho jsem byl půl ranku daleko.
-
-
No, u Rusáků sem měl level 10, tam sem radši ještě ani nekoukal. Navíc ta směšně malá částka RP po bitvě se ti ještě dělí na výzkum modulů, a snad ještě i na zvyšování hodnosti, protože mám 18. úroveň, a na další mi to píše asi 91 000 (předtím asi 900 000).
-
-
Ja 12 u japonců, na G8N Renzan jsem potřeboval půl levelu, teď od nuly 130 000 (aka stovky bitev). Nejvtipnější je, že u toho starýho systému mi ten rank lezl rychlejc (pro všechny letadla) než teď pro jedno.
-
-
No právě. Starej systém byl nastaven dokonale. Na nový letadlo si se sice musel snažit, ale nechtělo to po tobě strávit u toho život. K čemu mi sakra je přes milion RP, když bych musel prodat ledvinu, abych měl na Lvy, co by ten převod zaplatily? Pokud nevrátej starej systém, a to nevrátěj, tak tu hru zabily svou touhou po mamonu. A jestli na tom tanky, na který sem se tak těšil, budou stejně, ani je nezkoušim.
-
-
-
-
-
-
Prosím aby na tohle nikdo nereagoval a vlákno bylo tudíž co nejkratší. Žádám vás, abyste si nechali ty svoje věčný diskuze o +-, doktorovi a Veskoslavovi. Je to dlouhý, nudný, pořád to samý a, co je nejhorší, zabírá to místo tady na diskuzi a člověk se pak tim musí prodírat, aby se mohl podívat třeba na odpovědi na nedělní otázky, což je mimochodem supr nápad a tleskám autorovi, nebo nějakou diskuzi opravdu k věci. Děkuji každému jedinci, který mě pochopil.
-
-
Dík za potlesk. Vzniklo to z nudy a ani jsem netušil, že se to tak rozjede a bude tolik ohlasů, tak proč v tom nepokračovat. Příjemná změna od těch "jiných diskuzí", a navíc je to jen v neděli, takže nikdo nemůže nadávat, že to tady spamuju. ;)
-
-
Ty jsi s tim zacal ze ? Ty otazky mi taky pripomeli neco a rozsirily obzory. Takze diky. A aano pokracovat a pokracovat.
-
No díky Tobě jsem objevil i několik zajímavých kousků, co se pak řešilo u otázek:)
-
-
-
Jedna zpráva na nudné nedělní odpoledne
Sony is hiring developers for "人喰いの大鷲トリコ"—which is the Japanese title for The Last Guardian. Interestingly, the job listing says it's for PlayStation 3 game development ...