Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Larky
    Zdravím.

Little Inferno Steam key - https://www.humblebundle.com/gift?key=GB5hGXPmYsEtWzta

Gemini Rue Steam key - https://www.humblebundle.com/gift?key=rnHddC6RVXWahrvX

Fractal Steam key - NCNGW-HTBR8-J4LH9

Opět dejte vědět, který klíč jste si vzali. Příjemnou zábavu :)
    • rancor1223
      Já si vzal Little Inferno. Moc děkuji!
    • Hudy1141
      Díky vzal jsem si Gemini Rue
  • Ronox
    A hele! http://www.starwarsattacksquadrons.com/
    • Co se stalo s exkluzivitou EA?
      • Pilgrim66
        Dobrá otázka
        • Ronox
          Jedná se o browser hru a EA má exkluzivitu na PC, konzole a mobily a pravděpodobně se na web hry tahle dohoda nevztahuje.
          • Jack1947
            Nezavisle na nicem... hmm tak jo... vlastne jsme ti meli podekovat za info o Bete. Diky tedy. *3*
    • Jack1947
      Zdymi, zdymi zdymi at se zdyma co to da.
      • Ronox
        Prosím tě co by se ždímalo? Dyť je to po ku*evsky dlouhý době Star Wars hra.
        • Jack1947
          Kdyz uz nijak tak aspon, F2P to by uz byly na tom lip v legu. Treba to je jen o tom ze to je MMO F2P a tady to hned skoro kazdy bere jako konec znacky. Treba se muze taky nekdo plest ze. *4*
          Veskrze to byla jen plocha reakce vypovedni hodnota zde ale byla. Protoze vicemene to tak uz byva. ( Nic ve zlem)
    • rancor1223
      F2P, ten nejlepší druh dojení značky.
      • Ronox
        Děkuj Warthunderu a World of Warplanes.
        • rancor1223
          Sem tam se najde něco lepšího (Warthunder, WoT, Warframe). Většina je podprůměr a tohle z těch screenů nevypadá ani na to.
          • Ronox
            Já to nemyslel zle. Warthunder i WoWP maj v pohodě model se mi zdá. Na druhou stránku to může pak být impuls pro lepší AAA hru jestli to bude úspěšný. Dyť musí vidět jakou renesanci prožívaj sci-fi simulátory, tak pak můžou rovnou udělat X-Wing.
  • Tak že bychom se dočkali nějakého videa od Warhorse? Na facu lakali na novy blog + neco specialniho tenhle tyden a Vávra (nastvane) zakládal účet na YouTube.
  • Games offline android

Čaute! Neviete ako by som si mohol prezerať Games offline na mobile s androidom? Skúšal som rôzne RSS čítačky, ale tie mi vždy zobrazia len prvú vetu v článku. Myslím tak, ža ráno si doma stiahnem správy a cez deň v robote, kde nemám net, prečítam.
  • Mapa Nuketown, kterou můžete znát z Call of Duty: Black Ops, byla předělána do GTA Online. Přidejte...

I když je to na starou generaci konzolí, tak to vypadá mnohem lépe než cokoliv z "nextgen" COD.
  • vánoční sucho

Kromě Rune 2 na přelomu roku snad teď nemá vyjít žádná pořádná hra.. ? I podzim byl bídný, co se Ačkových her týče, snad kromě AC4.. ne, Cody (rozuměj vč. BF) nepovažuju za dobré hry.
    • Jack1947
      Naprosta pravda, je to Rok od roku horsi a to doslova (jestli s tim nesouvisi prave ten slaby Launch Nextgenu) vzdyt , pred lety to bylo uplne jine. Jasny AAA hry hrat furt nemusim ale kdyz uz ani neni poradny Budget tak je neco spatne, AAA kleslo na slabou uroven tot pravda
      Ze by hry nakonec byli v pristich letech o kvalite? Jinak kdo neveri ze je sucho. Staci srovnat predesle podzimy uz minuly a predminuly rok nic moc a letos byl asi nejslabsi. Hlavne zato muze i odlozeni her... Mozne i to ze uz lidem staci "malo" ke stesti COD a nevyladene BF.

Nebo cas na opraseni her starsich ? ( coz se mi tolik nechce). Vzpominam na leta kdyz jsem Xbox nemel a jeste jsem si zahral vice vychazelo vice her... je to jasne Krizi to bude urcite taky a drive nebyl Kickstarter a takovy priliv indie her ( tedy zdali vubec).
    • Miserius
      Za mě Batman, AC4, Blacklist + doplňuju co jsem nestihl během roku... já si nestěžuju
      • Blacklist je léto (srpen).
        • Miserius
          Aha, tak ještě že jsi mi za to dal mínus, jinak by mi to nedošlo *1* Pokud člověk celý dny nesedí u her má celej rok co hrát...
    • rancor1223
      Spíš řekl, že za celý rok nevyšlo skoro nic. Poslední AAA hra co jsem asi hrál byla Bioshock Infinite. A když se podívám co jsem hrál za poslední půl rok tak to bude Payday 2, Starbound, Kerbal Space Program, The Stanley Parable, Planetary Annihilation a Minecraft. Půlka těch her je v betě a zbytek bych neoznačil za AAA. Nemůžu říct, že bych si stěžoval na nedostatek her, ale těch dobrých AAA je zoufale málo letos.
      • Tomb Raider, Metro .. pár bych se jich určitě našlo, ale všechno první polovina roku, poslední kvartál je dost tragický.
        • rancor1223
          Jo, na tyhle dvě jsem si ještě vzpomněl když jsem příspěvek dopsal. Ale jak píšeš, první kvartál. Ještě bych přidal Saints Row 4. Teď vyšel snad jen Batman (nehrál jsem), AC4 (přeskinovaný AC3 s loděma), BF4 (nefunguje) a COD (*7*).
          • Co mate porad s tim ze BF4 nefugnuje? Mastim to skoro kazdej vecer pokud se spolubydlicim nehraju Legend of Dungeon a funguje mi uplne normalne. Dokonce ani nepada a v poslednim patchi prej vylepsili "netkod" i kdyz teda popravde ja jsem s nim problemy moc nemel.
            • No je fakt ze nacitaci casy maji spolubojovnici docela mizerny.
              Pada ti to porad i po vcerejsim patchi?
              Vim ze nektery mapy na to byly nachylnejsi. Treba Siege of Shanghai a Lancang Dam padal snad vsem (az na me) ale ostatni mapy jely v pohode.
            • rancor1223
              To jsi jeden z mála pokud vím. Mě každá 4-5 hra spadne. Plus naprosto šílený načítací časy.
    • ringmancz
      i kdyby se GTA nepočítalo jako podzimní hra, tak jich pořád vyšlo dost
      • No na PC vychází her dost, ale já se bavím o Ačkových hrách, myslel jsem, že letos konec roku zachrání aspoň Watch Dogs a plynule se přejde na Zaklínače 3, nestalo se... jmenuj mi prosím, opakuju DOBRÉ hry ... s Cod a podobnýma blivajzama jdi víš kam :) To je výsměch a ne kvalitní Ačková hra.

PS: nejvíc lituju chudáky, co nakoupili PS4 třeba, mají doma škatuli s minimem her na výběr a dobrou snad žádnou, možná AC4 jestli tam vyšlo taky, a ne, Killzone opravdu neberu jako kvalitní herní zážitek, na gamepadu už vůbec.
        • ringmancz
          Ačkový hry vycházejí, jejich kvalita už je druhá věc
    • Co by si chtěl? všechno podstatné musí vyjít do Vánoc, co jiného by si pak děti vydupali pod stromeček ? *1*
  • ringmancz

Jeden z členů Respawn vytvořil přes víkend LEGO Titan.

tenhle byl dobrej, bleskaři. pobavil
  • Dota 2 bez fronty

Dota 2 ruší frontu pro registraci která existovala od vydání hry
    http://blog.dota2.com/2013/12/the-age-of-signups-has-ended/

Každý by měl být schopný registrovat se a hrát okamžitě. Kdo by chtěl skusit tak právě probíhá "vánoční event" wraith night (v podstatě hero defense mapa pro ty co hráli warcraft 3 custom mapy)
    ( http://www.dota2.com/wraithnight/ )
  • Zrovna vyšel na Steamu Dayz - Standalone za 23,99E. *3*
    • Ronox
      Okamžitě jak jsem to viděl na Steamu, tak jsem to koupil a ještě pro kámoše, protože ty věci co jsme u prvního DayZ zažili, tak to se nám zatím nepodařilo u žádný hry. Plno infarktových situací, ale i dětské radosti při nálezu zbraně a zabití několika banditů. Co jsem ještě večer koukal na streamy, tak to vypadá, že to je v o dost lepším stavu než původní mód, ale ta atmosféra tam furt je. Letošní svátky budou zase plný nervů a nočního volání po pomoci, když mě někdo bude chtít zabít *1*
    • Horst_Fuchs
      Alpha verze za 665Kč! To se mi zdá dost na nehotovou hru co se bude bůhvíjak dlouho dolaďovat.
      • Tilwaen
        Musíš nadhodit lepší nabídku, Horste.
    • Vrook
      Hmm.. neřekl bych, že jsem sám, kdo po tak dlouhý době nemá na DayZ chuť. Je sice hezký, že to konečně vyšlo - sorry, že konečně vyšla ALPHA - ale ten hype je prostě ten tam. A to neni nějaká póza z principu a nasranosti, já na to nějak nespěchal, spíš mě ta chuť vážně přešla.
      Jen by mě zajímalo, co se stalo s tou cenou. *15*
      Si pamatuju, když Rocket dokola opakoval, že se bude jednat o Minecraft model a první ceny za alphu budou něco málo přes 5€ a porostou s tim, jak se bude hra dodělávat a přibejvat content. Nevadí, stejně to zatim nekupuju.
      • Radioaktivni_surikata
        Mě teď zarazila beta Wastlandu 2. Za 45 €! To si ten člověk musí dělat fakt legraci. Za defakto nezávislou kickstarterovanou hru. Má kuráž, to se mu musí nechat. Ale obávám se, že to na dračku moc nepůjde.
        • rancor1223
          Pamatuješ si kolik stále Beta Planetary Annihilation na Steamu? 80€! Proč? Protože nemůžeš začít betu prodávat za cenu nižší než kolik za ni dali lidi na Kickstarteru. Stejná logika se aplikuje na Wasteland 2. Ale cena DayZ SA je skutečně zvláštní. 24€ za alphu jim fakt nedám.
          • Radioaktivni_surikata
            Abys pak nebyl zaskočenej. Hall na E3 v rozhovoru pro Gamespot nepřímo říkal, že beta bude ještě dražší (s tím, jak bude přibejvat obsah). Jinak Kickstarter jde mimo mě, takže jsem to tak nebral. Z mýho pohledu je 45 éček naprosto mimo a myslím, že si to moc lidí nepořídí. Možná to měli líp promyslet na začátku a dát betu všem, co přispěli na kickstarteru, protože tenhle release na Steamu jako kdyby neexistoval. Jestli se najde pár bláznů, tak prosím, ale moc bych tomu nedával.
            • rancor1223
              Já zaskočenej nebudu, mě je to upřímně jedno. DayZ šílenství mě přešlo přesně 2.ledna 2013 kdy slíbená alpha Dayz SA nevyšla. Mě zaráží ta cena. Jednou řekl, že to bude Minecraft model (i když samozřejmě dražší), tak bych prostě očekával, že tomu bude odpovídat cena.

Jinak domnívám se, že když chce vývojář něco umístit na Steam, dost možná se to musí prodávat. Takže proto, oni to aktuálně "nepotřebují" prodávat, jen to chtějí přes Steam distribuovat.
            • ucho
              no ono taky hrát tu betu... to není pro každého. tedy je dobře, že si to můžou takhle lidi rozmyslet, jestli jim to opravdu stojí za to... ono tyhle early accessy většinou nejsou žádná výhra, člověk kupuje nehotový produkt a dobré je to spíš pro vývojáře k získání dalších prostředků a zpětné vazby, pokud komunitu využijou k beta testu. pro hráče jako takové je to ale k prdu, protože ve většině případů dostanou nekompletní nevyladěný produkt plný chyb, kdy je pravděpodobné, že s plnou verzí budou stejně hrát vše znovu...
          • Vrook
            Navíc je to alfa verze, která vychází o rok později, než původně měla a po zkušenostech s modem to bude nepochybně alfa se všim všudy, takže zaplatit sedm stovek za něco, u čeho může trvat třeba další rok, než to vůbec bude hratelný.. to se mi teda nechce.
            EDIT: "Beta to be an estimated year away." No...
        • ucho
          Uvědomuješ si, že tam jde o úplně jiný postup? Pokud vím, tak si backeři museli za přístup do bety připlácet. Kdyby dal teď early access levněji, tak by tím v podstatě backery podrazil (tedy hlavně ty, kteří na to nahlíželi jako na předobjednávku). Schválně, proč myslíš, že je early access Planetary Annihilation tak drahej? Ze stejnýho důvodu...
          • Radioaktivni_surikata
            No tak hlavně aby to tak skutečně bylo a finální verze nestála stejně. To by bylo zatraceně předražený.
            • ucho
              Veskoslav: CoD gamesy mají trochu jinou cenovou politiku. tam se cena moc nehýbe a huř se vychytávají akce, každopádně časem cena vždy na chvíli padne na přibližně 20 dolarů. většinu CODů mám po +-10 eurech... (MW, MW2, MW3, BO), BO2 byl zatím za 20 eur, tak tam ještě počkám :)
              Wasteland 2 na tom bude úplně jinak. tam ta cena sletí dolů rychle.
            • Veskoslav
              Když vidím, že sraččky jako CoD stojí 59 Euro, tak klidně dám za W2 30 euro.
            • Radioaktivni_surikata
              Zas tak úžasný mi to nepřijde. 3 mega dolarů na to už vybral, šlape to na Unity enginu, technologicky se to bůh ví jak vyspělý rozhodně nezdá... Nevím, za co by těch 30 éček měli chtít. Je mi jasný, kde si lidi slibujou že budou kvality týhle hry, ale 30 euro je 8 stovek. Za to skoro prodávaj AAA tituly s mnohonásobným rozpočtem na vývoj i reklamu, a nikdo na ně nevybral ani korunu. Ještě tak 30 dolarů, ale euro ani omylem. Klidně kupte, já si kdyžtak počkám :)
            • jo, koukam na to, tentokrat to prevadej celkem ferove 45e nebo 60usd *5*

taky tu bejvaj narky, ze to je 1:1
            • Veskoslav
              Já počítám 29,99. Dvacet se mi zdá málo.
            • Radioaktivni_surikata
              Jo jo, stačí. Uvidíme, s čím přijdou. Já měl představu tak o dvaceti éčkách, tak snad nebudou moc šílet.

btw pro "n". 45 éček je prakticky 60 dolarů.
            • ucho
              "inXile says it expects the final release of Wasteland 2 will cost less than the Steam Early Access version."

stačí? osobně bych čekal cenu tak 30-35 eur. i když abych pravdu řekl, tak než jsem viděl cenu early accessu, cenu jsem odhadoval na 25 eur, když šlo backnout za 15 dolarů...
            • vzdyt tu denne slycham, ze 60 dolaru za hru je v pohode, najednou tolik povyku kvuli 45? *6*
    • Radioaktivni_surikata
      Kdyby mi pak nějaká dobrá duše poreferovala, jestli je to horší než Arma 2 (co se bugů, lagů atd. týče), nebo jestli je to naopak lepší, tak bych byl vděčnej.
    • Veskoslav
      Už sosám, ale nespouštím, zápočtový týden je zápočtový týden *1*
      • MrSanta
        To jsem zvědavej jak dlouho ti to 'nespouštím' vydrží. Osobně ti dávám den, maximálně dva *1*
        • Veskoslav
          Když to vydržím do čtvrtka 12:30, tak si pískám *1*

Edit: Vidím to, že zítra zkoušku nedám *9*
          • mel ses poradne učit, ted jdi spat a zitra si zahras loterii
            • Veskoslav
              No loterie se dá hrát u ABCD, ale u finančního účetnictví sotva;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit