-
Bojovník Jon Jones na dvou obrázcích z EA Sports UFC.
Predpokladam ze podle EA to taky PC neutahne, jako NHL a FIFA s Ignite enginem. -
-
njn, ea argumentuje pro ucho konzolistovo, do prumernych pc pocitaj i miliardy ciste kancelarskych, aby mohli tvrdit, ze jich to vetsina neutahne *5*
-
-
K cemu bojovy jediny realny sport by byl na pc ? To je jako rict Tekken a DOA ,VIrtua fighter ze pc neutahne. Kdo by to proboha chtel. Nebo WWE *15* UFC, osobne rad moc nemam radsi wrestling UFC je spise simulator boje a ne o cire zabave.
-
-
UFC je nejlepší ve dvou, protože AI trpí Zangief syndromem a spamuje jeden útok dokola (aspoň teda v 2010, u '13 jsem se s kariérou ani neobtěžoval).
-
-
-
-
Jak je to vlastně s tím SteamOS? Neměl náhodou vyjít dneska?
Na stránkách mají pořád jen "Již brzy ke stažení. A poté navždy zdarma!" *7* -
-
Vyšel včera. Vlatně pro čechy v půl jedné ráno.
http://repo.steampowered.com/download/SteamOSInstaller.zip -
včera vyšel. nebo to bylo dnes? linky na stažení už jsou, pokud vím.
-
-
A ke stažení je kde? Asi jsem slepej, na stránkách steamu nic nevidím. *5*
-
-
Neber si to zle ale pokud nedokážeš najít download, tak bych to ani nezkoušel (na což upozorňuje i Valve, že to zatím není pro linuxem netknuté smrtelníky), raději se podívej na jewtube, ono stejně teď není o co stát. Je to prostě linux s big píčure.
-
-
-
-
PSN kody
Neví pls někdo, kdy se zase na PSN store budou moci zadávat "reedem code"??? Koupil jsem si BF4 s dlc a pořád to zadávání kodu nejde. -
Takže trolové tu mohou beztrestně řádit dennodenně jak chtěj, ale když napíšu, že Vávra by se měl zbavit toho plnovousu, protože mi připadá, že v něm vypadá, jak homeless, tak za to se dávaj bany?
Omlouvám se Vávrovu plnovousu, je to ten nejhezčí jaký jsem kdy viděl! -
-
Na světě jsou 2 typy lidí. Ti s plnovousem a ti, kterým neroste a závidí *1*
-
-
A ti, kterým to předepsanej pracovní vzhled zakazuje a těší se, že o vánocích budou vypadat jak krakonoš
-
-
Ty sice počítám do lidí s plnovousem, ale taky možnost.
-
-
-
Co se tyce debilnich komentaru dalo by se mazat i vic. Navic clanek/video je snad o Danove prednasce a ne o jeho vousech (coz je naprosto jeho osobni vec) a nikoho nezajimaji tvymu blabolu podobny, povrchne hodnotici kecy.
Kazdopadne na skryti jakychkoli uzivatelu v diskizich je tu dohledatelnej skript –
Paklize pouzivas firefox, tak staci nainstalovat addon Greasemonkey, pokud mas chrome pouzij Tampermonkeya. Pak uz jen pridej tento skript – jinak kdyz se na skript podivas, tak pridavani a odebirani blokovanych nicku je naprosto jednoduchy.
– pak uz zbejva jen sam prestat psat kraviny ;) -
-
Ten skript používám, to ale jenom dokazuje jak tristní je tu situace, když si komunita sama musí napsat skript, aby se zbavila trolů, když redakce s tím odmítá cokoliv udělat.
-
-
Navíc ten skript znemožňuje hodnocení příspěvků (aspoň u mě na FF teda *9* ).
-
-
-
Aspoň už víme, že zdejší trollové jsou ve skutečnosti pánové z redakce *1*
-
-
no, to ti mohlo dojit uz podle vyslednich cisel recenzi u nekterech her *3*
-
-
-
Jen tak mimochodem, Postal 2 dostal slušný update. Za něco takového by si dneska nechaly velké společnosti hodně zaplatit.
http://steamcommunity.com/app/223470/discussions/0/666828127203287049/ -
Kvíz o hru King's Bounty
Pro zájemce tu mám Steam klíč z aktuálního Levelu, ale tentokrát to nebude tak jednoduché. Nejprve musíte prokázat své znalosti v kvízu! *2*
http://www.itstoohard.com/puzzle/YhfEVyad -
-
Hvězda pořadu Sama doma :D
-
Hoď tu pak odpovědi, celkem by mě zajímali.
-
Zkusil jsem to jenom ze srandy, z hlavy jich vím 11 (nakonec jsem si i u toho Levelu vzpomněl, stejně jako u Lukášova alba ;)), zbytek by se mi dohledával těžko :) Dobrej kvíz!
-
Začíná být pomalu rychlejší si na tu hru vydělat a dojít si pro ní i do obchodu! *2*
-
-
Tak možná jsem to s obtížností trochu přepísknul. *1* Ještě to chvíli nechám, a pak kdyžtak přidám nápovědy.
EDIT: Jsou tam. Teď už to snad někdo dá. *5*
EDIT2: Jelikož to pořád nikdo nevyřešil, napsal jsem tam správné odpovědi, do kterých stačí dopsat jen jedno písmeno a hra je vaše. -
-
Tak jsem to zkoušel a jenom ještě poradím nastav si ať to není case sensitive nebo to oprav na malé písmenka všechno, protože je docela opruz třeba u té zpívané recenze zjistit co napsat velkým a co malým. :)
-
-
"You can enter multiple acceptable answers for each question, one on each line. Answers are NOT case sensitive."
-
-
-
-
-
Dwarfs!? Steam Key
https://www.humblebundle.com/gift?key=2WUBetZBk8wHzdmu -
-
Díky ti! *3*
-
-
Plain Sight Steam Key: PW3GY-FYX3R-Q965A
-
Faerie Solitaire Steam Key
https://www.humblebundle.com/gift?key=6DGEFsP3eAaAR5fA -
nová diskuse pro rozdávané klíče
Nechcete založit zvláštní diskusi pro rozdávání klíčů? Kdo se tady tím má prohrabovat *3* -
-
Máš grupu na steamu...
-
a povedzte mi Kefalin, ako si predstavujete take zakladani diskuzi na games.cz?
-
-
Představuji si to tak, že podobně jako je nekonečná diskuse pro fight club a nekonečná diskuse k bleskovkám, tak bude na hlavní stránce odkaz na nekonečnou diskusi pro rozdávání klíčů. Myslel jsem, že je to poměrně snadno představitelné, ale jak vidím, bylo potřeba to vysvětlit *1*
-
-
Byt tu takova sekce nekde verejne tak je tam devadesát tisíc socek co to tu rozkrádaj i normálně + lidi co by sem chodili jen na to
-
-
Nejsem proti rozdávání, ale absolutně mě to nezajímá a je mi úplně jedno jestli to někdo "rozkrádá" nebo ne. Nechápu, proč to ale musí zabírat polovinu příspěvků v diskusi k bleskovkám. Pochybuji, že to nějak zabrání tomu, aby se to "rozkrádalo" míň, ale zato to zjevně dost znepřehledňuje diskusi. Proto navrhuji, ať se to řeší někde jinde.
-
-
-
-