Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad
    Jste asi moje poslední naděje, protože na zahraniční fóra nebo na reddit to s touhle otázkou na českou hru není.
    Snažím se najít závodní hru, který byla z top down pohledu. Něco ve stylu Ignition atp. Myslím že byla česká, protože pokud se nepletu, tak v hlavním menu hrála nějaká skladba s českým textem, trošku si ji vybavuju, znělo mi to jako Mig21. Závodníci měli možná český jména. Na tratích byli zkratky, při vjezdu mimo trať se auto zpomalilo. Je to ale minimálně tak 13 let stará hra. Možná je to dokonce freewarovka co se objevila ně nějakým tom stařičkým CD "Herní výběr", ale zase si tím jistej nejsem. Nevěděl byste někdo ?

https://www.google.cz/search?q=hern%C3%AD+v%C3%BDb%C4%9Br&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjz8O2mqPPYAhXKmLQKHXXUAooQ_AUICigB
    • zaty
      Racer

https://hippo.nipax.cz/download.cz.php?id=49
      • WhySoSad
        Ty vole, díky, to je ono!!! Není se čemu divit, že jsem to s takovým názvem nemohl najít.
    • Jack1947
      Becherov ?? nic jiného si nevybavím.

http://www.sosej.cz/Software/Hry/Simulace/Becherov

Ano byla ta freewareovka tehdy i ted *3* byla to tuším reklamní hra ( jako tehdy morhuhn). Žádná podobná hra není takže minůskáři utřely starými prosranými plýny nos;))
      • WhySoSad
        Nene, Becherov to není, taky jsem na to koukal, bílá velryba žije dál...
        • Jack1947
          Tak potom už nevím, sorry *3*
    • ucho
      nic mi to nerika, takze by to ta freewarovka byt mohla
  • WhySoSad
    Z tohohle screenu mě pěkně zalila nostalgie, kdo jste to měli v PC taky ?

http://www.cheater.cz/data/wincheater2/screen1.png
    • zaty
      Vidím to poprvé a to hraju od roku 1990.
    • SalemCZ
      to jsou lidi co stojí původně za GTA.cz myslím
      • WhySoSad
        Přesně tak :)
    • Jack1947
      Jak by ne, tohle a ještě něco třeba abcgames nebo ještě jinej ale tenhle byl nejlepší... moc dobře to znám z Levelů a SCORE je hezké že to funguje dodnes ( ne že by to hry dnes nějak zvlášt potřebovali).
    • ringmancz
      Tak jistě. Nebudu si hrát na elitu a říkat, že jsem nikdy nepoužíval návody nebo cheaty. Tady ale hlavně vtipy.

Chodil jsem i na fórum, odkud mám doma památeční triko se svým nickem. Pamatuju si, že hodně aktivní tam byl i Miloš Bohoněk s avatarem z Dooma 3 tuším.
    • Inquisitor
      No jo Scorpion, klasika :)
    • ucho
      tohle jsem v zivote nevidel.
    • Lukyz
      Spíš mi řekni, kdo to neměl? *1*
      Vzhledem k cenám vytáčeného připojení (platili rodiče) jsem vždycky čekal na update z nového Levelu *15*
      Něco málo o historii Cheateru. BTW poslední update vyšel 05/2016 *8*
      • WhySoSad
        Tak to jsem myslel že je to neaktivní podstatně dýl, mazec...
  • Jack1947

OWL

http://www.pcgamer.com/overwatch-league-pro-suspended-for-homophobic-insult-against-opponent/

Jo jasně chápu že tohle se v Lize asi moc nemůže ale stejnak... Blizzard to občas krapet přehání.
  • Humble Paradox Bundle 2018

Zase jeden nadějnější ...
  • Lukyz

Two Point Hospital - Developer Vision Trailer

Krátký trailer s představením vize vývojářů Two Point Hospital, duchovního nástupce Theme Hospital.
    Zvláštní, v roce 2018 má vyjít spousta AAA her a já se zatím nejvíce těším na tuhle *1* *14*
  • Vzít základní PS4 nebo PS4 PRO?

Jelikož mi současný PC dosluhuje, ale zároveň odmítám platit současné předražené ceny za grafárny a ramky, tak si chci koupit PS4 jako mašinu na nové hry.

Dostačuje základní verze PS4 nebo je lepší připlatit za PROčko?
    • Mart9
      Vynikající rozhodnutí. Za sebe doporučuji základní PS4, kterou sám mám a jsem velmi spokojen. A zároveň bych rád poznamenal, že pokud si měl dosud jen PC, neměl bys myslet jen na nové hry, ale i na remasterované exkluzivity z minulé generace typu Uncharted nebo Heavy Rain. Sám jsem o Vánocích hrál Uncharted 1, a i když je původní hra z roku 2007, opravdu stála za to.
      • ucho
        Uncharted 1 je fajn, ale je to poměrně krátká hříčka, kde se ještě nepouštěli do moc velkých akcí. druhý a třetí díl je teprve jízda...
        • Mart9
          To mě teprve čeká. Ale možná tak za rok, protože za chvilku vychází Kingdom Come, pak Tennis World Tour, pak si dělám zálusk na Spider mana a o Vánocích si chci zahrát Last Guardiana, který je teď ve slevičce za krásných 399 Kč.
      • ringmancz
        tebe je tady škoda, měl bys dělat někam do telemarketingu
        • Mart9
          Ty snad nesouhlasíš? Sám jsem po 15 letech hraní na PC přešel na PS4 a jsem rád, že jsem měl tu čest si zahrát Uncharted.
    • Draken69CZ
      Pokud to chceš mít jen na pár her tak klidně základní tedy lépe řečeno SLIM, pokud to chceš mít jako primární platformu tak si kup PRO. Osobně bych těch 9k dal tak jako tak a koupil PRO.
  • Zpravy z Kremlu uz byly?

https://www.youtube.com/watch?v=0yBeHoy0i8U
    • SalemCZ
      Táta bude mít radost :) Je fakt že je to lepší než Drahošuv spot, Grygar na hrad *1*
  • skaven

Nelegálnímu šíření hry Far Cry 5 má zabránit ochrana Denuvo.

ak tam bude Denuvo v.4.8, tak to je prelomene
    • Jack1947
      Některé hry ještě se starším denuvem ale prolomené nejsou...
      • lebo 1.bud okrem denuva mali aj ine ochrany, alebo 2.sa predavali oficialne priliz zle
  • Veskoslav

EVE online

Tak skončila největší bitva historie v nejnádhernějším excelovském světě EVE online. Kdy téměř 6500 účastníků zatvrzele válčilo o Keepstar Citadel. Obránci nakonec získali po hodinách extrémních bojů převahu a citadelu ubránili. Celkové ztráty obou stran konfliktu se odhadují na bezmála 1 million dollarů (v roce 2015 a doposud největší bitva měla ztrátu "pouze" 300 tisíc dollarů).

Pokud by někdo chtěl "zaletět" na místo tohoto konfliktu, jedná se o sekror/systém 9-4RP2, domov KC vlastněné Pandemic Horde.
  • Existuje speciální místo v pekle pro lidi, kteří na herních grafikách těží bitcoiny a kvůli kterým nemůžu upgradovat, abych si zahrál hezké hry. A slibuju jim, že až se jako právník do pekla dostanu, tak je na tom místě navštívím a budu je bodat ostrým klacíkem.
    • skaven
      ja ti neviem, ja som minuly rok kupil 3 grafiky, a kvoli cryptotazeniu som nepreplatil ani cent. netazil som, len stale starsiu som predal taziarom za vyssiu sumu ako som ju povodne kupil.
      Skor ide o to, ze som sledoval trh.
    • Mart9
      Čím míň upgradů, tím lépe. Vývoj by už měl zpomalit, aby se nerozevíraly nůžky mezi konzolemi, mým PC z roku 2010 a aktuálními PC. Kvalita grafiky je již dostatečná
      • Veskoslav
        Dej si facku. Nebo nejlépe se nerozmnožuj.
      • Kdyby bylo víc lidí jako ty, jsme pořád v době kamenný... Prober se *3*
        • Mart9
          Asi si mě nepochopil. Podporoval jsem vývoj do roku 2015. Pak bych to stopnul. Takže těžko bychom byli v době kamenné.
          • Skoda ze se vyvoj pocitacu nezastavil driv. Ja ty pixelartovy hry stejne nejradsi.
          • Ty jsi blb, už za 10 let bude rok 2015 v PC světě doba kamenná. Nechceš rovnou zakázat ty internety?
    • MickeyMutant
      Proti tomu by se určitě nedalo nic namítat. Jen bych těm těžařům povolil vlastní ostré klacíky k nutné obraně proti přímo hrozícímu nebo trvajícímu útoku.
    • https://www.zive.cz/clanky/nvidia-obchodnikum-prodavejte-grafiky-hracum-tezare-omezujte/sc-3-a-191464/default.aspx?ref=strossle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit