-
American Revolt je na GOGu ! ... Syndicate konečně kompletní .
-
Big Screen
No dneska jsem tu funkci vyzkoušel na TV. Nevypadá to špatně, to ne, právě naopak. Ale i tak zůstávám u starého Steamu. -
-
Já ho používám, když hraju z postele na zdi, ale když jsem u monitoru, tak taky klasiku. MS a SONY by se, ale mohli od nich učit a použít podobný styl psaní zprác jako v tom.
-
-
Děkuji za nový Level
Zatím sice jenom Retro rubrika, rozhovor s "tvůrcem" Star Citizen a dvě recenze (RTW II jistě potěší všechny, kdo frflali nad vysokým hodnocením), ale přijde mi, že to nějak s tím zlepšováním přeháníte! Kdo Vás má furt chválit:) -
-
Kdo psal recenzi na RTW2 a kolik tomu fláknul?
-
-
No kdo nejvíce v Levelu "nenávidí" strategie? No přece Michal Rybka (podle toho, jak zkritizoval Wargame: AB v 231 Levelu)*1*
-
-
Tomu určitě nejvíc vadila absence tanků.
-
-
Ta recenze je docela dobře napsaná:) To zase ne, že by tam byly blbosti.
-
-
Nastesti nemaj pod recenzema diskuze *1*
-
Proboha! A o čem se pak čtenáři hádaj?
-
Level novej nema ciselny hodnoceni
-
Tak kolik? Šestku nebo sedmičku?
-
-
-
-
-
-
Shadow Warrior
Jo přídávám se je to náročnější na grafiku, já na 7850 mám všechno na ultra, skorát anizop mám "jen" 8x a FXAA standart... což stejně neudělá žádný rozdíl na monitoru (23" FHD), kterého by si člověk při hraní všiml.
Jinak hra zatím vypadá hodně fajn, jako dřív, levely jsou takové jak by člověk očekával, grafika průměr a docela náročná jak už bylo psáno, jsou tam fíčury jako ve starém SW ... pohoda, těch cca 7/10 je adekvátních, lepší remake než ROTT, které bylo silně průměrné a díky ještě horší optimalizaci i podprůměrné ... -
-
tak je to trošku náročnější, lehce jsem snížil detaily, ale vypadá to víceméně pořád stejně.
Jak psal kolega níž, nepřátelé se dají krásně porcovat, ve hře je trošku volnosti (rozuměj asi jako dřív neboli není to jak Cod, které vám každých 100 metrů vmetá do xichtu co máte zmáčknout a kam jít), dají se tam trošku vylepšovat zbraně a schopnosti, na uzi ale pořád čekám, nejlepší je stejně Katana :) -
-
Aha, to ctu nerad takze 8800GT si asi ani neskrtne nebo jo ? - a jak sem mohl cekat nic jsem se nedozvedel, tudiz muj dojem az po instalaci ze to jede ok staci zalaborovat trochu s tim nastavenim. I tak ta grafika neni umerna hw a jsou tam efekty navic co zas ubiraji na vykonu klasika jinak konecne rezba jak ma byt a se vsim vsudy coz je plus zazivam neco co jsem tehdy ani nezazil pac sem stareho Warriora ani nehral *15* .
-
-
-
Homefront v Levelu
Je ten klíč na Homefront pouze regionální (CZ/SK) nebo se to dá aktivovat i na zahraničním Steam účtu?
Zrovna tahle neslaná nemastná kopírka Call of Duty mě nazajímá a tak bych to radši přenechal jednomu známýmu ze zahraničí, jen nevím jestli to půjde. -
-
podívej se na steamu do Account details a tam by mělo být napsaný jestli je, na steamdb je CZ verze, ale těžko říct, jestli ta stejná co v Levelu. GS je na steamu jako Giana Sisters: Twisted Dreams with Bonus Retail-Only Skin (Czech Republic + Slovakia)
měla být reakce na veskoslava -
No u mě to žádný Regiolock nepíše, ale raději ověřit ještě u někoho dalšího.
-
-
Nvidia oznámila spolupráci s Valve na SteamOS.
Kdo by to jen čekal? ATI -Xbox One a PS4 tak Nvidia musela jinam :) Jsem zvědav jak to dopadne . -
-
Já! .. Btw Valve bude mít i AMD mašinu a bude s něma taky spolupracovat, to jen Valve - Intel skřípe.
-
AMD, ne ATI, ta značka už není. Ale Nvidia se vyjádřila ve smyslu jako "My jsme variantu svého HW v nových konzolích zkoumali taky, ale nepřijde nám to výhodné". Samozřejmě ale mohli dělat drsné, že vlastně vůbec nejsou poražení.
-
-
omluva
Máš samozřejmě pravdu (AMD) starých zvyků se těžko zbavuje. -
-
Tak já třeba ještě v PC mám ATI (5870) a nedám na tu kartu dopustit :D
-
-
-
ma napadlo, kolko uzivatelov pc - hracov si vlastne zacne trhat vlasy, ked bude chciet-musiet prejst na steamos-tj linux?
podla mna cca 80% -
-
Proč by měli?
-
-
-
War Thunder bude podporovat PS Eye pro rozhlížení ve hře pohybem hlavy a má plán nabídnout až 5000 letadel.
Hodně megalomanské, nikdy tolik letadel nevyváží aby hratelnost netrpěla. -
Docela uvažuji:)
https://www.humblebundle.com/weekly -
-
Hmm jedině Sine Mora a JA:BIA .... ale u tá JA nejsem ani trochu přesvědčen že by hned neletěla z disku . Přece jen starší mi připadaly koukatelnější a hlavně hratelnější ....
-
-
Who wants some Wang?
Právě vyšlo: http://www.shadowwarrior.com/
To je pořádná PC FPS rozesrávačka jak má být.
Rychlá na postřeh, technicky na úrovni a skvělá fyzika. Hlavně fyzika těla. Useknuté ruce nohy apod. Protivníci na to navíc reagují! Škoda, že to není ve více hrách. Tam je často jedno kam koho a jak trefím.
Recenze: http://www.rockpapershotgun.com/2013/09/26/wot-i-think-shadow-warrior/ -
-
Podle mě výborná krvavá řež, aspoň zatím, jsem tak v polovině. Akorát lehce náročnější na grafiku, s Radeonem 7970 vše naplno a jede to kolem 40-45fps.
Překvapivě v zahraničních recenzích hra dostává v průměru jen 75% což nějak nechápu. -
-
Tam nadávají na uzavřenost apod. Tupci. Přitom to bylo tak prezentované.
Navíc technická stránky hry je lepší jak hodně her. Hlavně tedy poškození těla fyzika. To by jasně mělo převálcovat uzavřené prostředí.
Když některé malé hry kde nic není převálcují vše příběhem.
-
-
jojo už to sosám, jsem na to zvědavý, Alien Rage je strašná blbost, to šlo po chvíli z disku, tak snad tohle spraví chuť
-
Snad to spravy tu "pachut" ktera zbyla po RISE of the Triads.
Njn, chtelo by to nejakej ten HD Remake SOFU no. *3*
-
-
Half-Life 3 nejni na Steamu
:( -
-
stearn
Stačí se podívat na http://store.stearnpowered.com -
-
asi jsi chtěl dát odkaz na toto: http://store.stearnpowered.com/app/246720/
-
-
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. -
Ne.
-
Dík, tak hudba je parádní. Dá se to z té stánky nějak ripnout?
-
-
-