Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66

Humble Bundle - X(3) serie

Na humble bundle weekly sale se objevila celá X serie za 6 dolarů.

https://www.humblebundle.com/weekly?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Introducing+the+Humble+Weekly+Sale%2C+featuring+EGOSOFT%21&utm_campaign=20130919_m117269475_Introducing+the+Humble+Weekly+Sale%2C+featuring+EGOSOFT%21&utm_term=egosoft_games_jpg
    • ucho
      a stojí ty hry vůbec za to? nevyjde brzy další díl, kdy pak nebude potřeba hrát ty starší?
      • A to jako nový díl v sérii znamené, že předchozí hry jsou najednou srance a nikdo by už je neměl hrát?
      • Pilgrim66
        Já to nikdy nehrál, takže za 6 dolaru mi to stojí. Já pořád hraju FL a přednedávnem jsem zkusil EVE.

Takže vyplním čas čekáním na SC, tímhle.
        • Hah, pořád hraješ? Nedávno jsem se bavil s Aerlemem na skypu, že prý se vám tam dost rozšiřuje demence.
          • Pilgrim66
            Tak... pořád se pohybuji okolo a občas to i zpustim. Demence se na Discovery rozšiřuje už dlouho. Holt ty roky okolo 2008/9 už zpátky nikdy nebudou. Teď vyšla beta 4.87, tak se to kdyžtak stav omrknout.
      • urcite stoji ja jsem se u x3 terran conflict skvele bavil ostatni dily jsem nestihnul ale az bude cas tak si zkusim starsi dili :)
  • Jack1947

Pokud si chcete zalétat v GTA V vrtulníkem, najdete ho zde.

Nic moc, ja uz si zaletal i se Stihackou, na vojenske zakladne *15* .
    • Keyz
      Čím tě pak hodí polici a armáda když máš maximum hvězdiček a máš stíhačku? Mají taky stíhačku anebo na tebe nijak nemají.
      • Jack1947
        To nevim, ale na vojenske zakladne, mne zabily vystrelem z kanonu tanku. *3*
  • Pokud si chcete zalétat v GTA V vrtulníkem, najdete ho zde.

tomu řikam bleskovka ty voleeee
  • Commandos 3: Destination Berlin Steam Key:

P6TLB-6J12EF-86M39

z třetího čísla klíče se musí odečíst 5 a 8mé písmeno zaměnit za 8mé písmeno anglické abecedy :-D
    • moc ti děkuju *4*
  • Patrick Soderlund (šéf EA) nevzdá souboj s Call of Duty, dokud jejich titul (Battlefield) nebude na...

Bast*ard jeden vyje*bany vyka*strovany Skap ty hov*edo kapitalisticke, toto je pricina padu hry nadno
    • Sice mas silenej slovnik, ale jinak mas pravdu. Od te doby, co se z BF snazi udelat pokoritele CoD to jde s tou serii dolu z kopce.
      Ale pro hrace, kterym styl CoD sedne to je asi zabavna hra.
      Zlaty BF2 a 1942.
      • odozva

Inac sa to nedalo reagovat, ja som odchovanec tych hier co si pisal cize HC dospely clovek ktory chce rozumne cooperativne hry a ne toto LONE WOLD arcade JUMPING KILLING MASHINE !!! ..nicia mi jedine hry ktore su jedinecne v tomto style hrania 64 hracou vo vojne...
        dik za podporu kámo
  • Patrick Soderlund (šéf EA) nevzdá souboj s Call of Duty, dokud jejich titul (Battlefield) nebude na...

GL v prekonavani fenomenu jmenem Counter-Strike
    • Jack1947
      "Nonsentheless".
  • nekromant33

Humble Weekly

opět se vyznamenali... kompletní X série

https://www.humblebundle.com/weekly

Jj super akce (nejen s X serii) , človek tam ušetří spoustu peněz. *1*
      • Sry nechtěl jsem tam mít ten nadpis, chyba reagovaní. *11*
  • Jack1947

Ve věku 85 let dnes zemřel bývalý (1949-2002) prezident Nintenda, Hiroshi Yamauchi.

Ajta krajta 85let ? Dneska se starne nak rychle... Nebylo to nahodou 1927-2013? Teda jestli nekdo nezije v roce 2002. *15*
    • Ajta krajta plky ho*na ? Dneska se ňák nepřemýšlí...
      • Jack1947
        No to vis, mam moc dlouho skolu a uz sem z ni vygumovanej... *3*
    • Jestli von spíš nebyl v tom období tím prezidentem...
      • Jack1947
        Po te mi to taky doslo.
  • ucho

Angvik

https://indiegamestand.com/

hrál jste to někdo? kam až jste se dostali? není to zrovna lehké, ale špatně to nevypadá.
  • Cosi

Soubory GTA V aplikace iFruit opět poukazují na PC verzi hry.

Další věc, co poukazuje na PC verzi: http://shop.tiscali.cz/grand-theft-auto-v-10495
    • Keyz
      Podal někdo vysvětlení proč to mají Games.cz a další obchody v nabídce?
      • Miserius
        Jiny obchody napsali ze si mysli ze to vyjde a kdyz se tak stane aspon uz budou mit predobjednavky
        • Tilwaen
          To je blbost. Co se stane, pokud to nevyjde? Bez kompenzace lidem ty předobjednávky zruší, jako by se nechumelilo?

Jak říkám, prostě po nich pak tu PC verzi požadovat *1*
          • Miserius
            Samozrejme, nebylo by to poprvi. Zrusila by se kazda predobjednavka
          • Bizi to portne.
    • Já nechápu, že o PC verzi vůbec někdo pochybuje.
    • Jack1947
      R* , by prece nemohl zklamat verne "pc hrace" , to si ve svem postaveni a za takove trzby (konzole) by prece nemohl dovolit ne. *3*
    • Miserius
      Obchody to maj už rok v nabídce, aby nahnali předobjednávky
    • Tilwaen
      *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit