-
Má s nima někdo zkušenosti?
https://www.g2a.com/ -
-
takhle na oko to nevypadá problémově, jen je potřeba si dávat pozor na ty regiony. ale popravdě moc výhodnější ceny jsem tam neviděl. většinou vše dráž (snad kromě Starcraftu 2: Heart of the Swarm a COD: Black Ops), co jsem měl tak možnost vidět.
-
-
Něco na Steam, berte.
Limbo: 4ZRH6-5NEKM-YJK54
Bastion: MDZ66-45DLL-K0D75 -
-
to ja vzal to Limbo a ani si to nezahraju! *2* takovou nudu *6* *7*
-
-
Ale Jindříšku, to už ti tady přece nikdo nežere *5*
-
-
A já si nevzal Limbo. Jakýsi dutohlavý korytoliz nemá elementární základy vychování.
-
-
Taky jsem si ho chtěl vzít, když jsem sem házel už cca 10 kódů, ale dvě minuty poté už nebyl k dispozici. Aspoň by mohl říct bůůů, když má hru zadarmo.
-
-
To uz se tu probiralo, tak moc ze to je spise na rozboleni hlavy, tak at si to uziji, je to pro ne neco neskutecneho v jejich prazdnem ( ne vsech ) zivote a jekjivh ego vylezlo, kvapem vzhuru - dat tam nejakou hadanku, kdyz nechcete aby to vzal kdejake tydyt, ne taky resilo, da si tu prace nebo to vzda no. ( O nicem lepsim, jak zabranit "temhle zlosynum" nevim).
-
Objevil jsem ale takový fenomén. Tihle nevychovanci zvyšují Humble Bundle tržby! Proč? Protože poté, co jsem se tady rozčílil nad tím anonymním troglodytem, jsem k nelibosti svého už ted značně krvácejícího bankovního účtu ten balík koupil. Zajímavé.
-
-
-
vzal jsem si bastion :) moc díky
-
-
Pamatujete Idru a jeho prohru v Sc II?
http://www.youtube.com/watch?v=v4-ttvM7bAc
Asi jeden z nejlepších dílů, od té doby, co je dělají *3* -
-
tak jestli tohle je nejlepsi, radsi nechci videt co delali predtim
-
-
Asi by sis měl dostudovat češtinu a pochopení psaného slova: jeden z nejlepších=/=nejlepší. Navíc tyhle videa pochopí ti, co znají Sc a pohybují se v herní scéně. Jelikož pochybuji, že ti jméno Idra něco říká.
-
-
ok
-
-
Ale neber to jako urážku, že to neznáš či ti to připadá divné. Nejsi sám.
-
-
ja sem to ani necet
-
-
-
-
-
-
Tesco Ostrava-Třebovice
Crysis 3 PS3 a Xbox 360 za 299 Kč, Dual Shock na PS3 za 299 z 999:) -
-
ten dualshock je bezdrátovej?
-
-
To netuším, já jsem to tam jenom proletěl, protože jsem šel hlavně pro potraviny:)
-
-
Zajedu večer, doufam ze to je vsude stejny *1*
-
-
-
-
Mark Rein (Epic Games) viděl začátkem tohoto týdne tu nejúřasnější věc od Nvidia. Nejedná se o grafický,...
Tahle bleskovka byla psána v hodně podroušeném stavu *1* -
Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.
1. Left 4 Dead 3 2. Team Fortress3 ( ci nejaka jina hra) nebo neco jineho 3. jednoznacne HL3 (ze si daly na cas uch...) *4* . -
-
Věřim, že Valve bude tlačit na Left 4 dead 3 a ne Half-life.
Je vidět, že Left 4 Dead se pro ně stal dost důležitým a vypadá to, že když testujou něco pro engine, využívaji právě Left 4 Dead 2, kterej i portly na Source 2 engine.
Left 4 Dead by byl skvělý z několika důvodů. Podle mě taková hra dokáže i pěkně předvést třeba Source 2 engine, ale hlavně i jejich gamepad, který by podle všeho měl i snímat biometrii atd, což s kombinací AI directoru může být pecka. -
-
Jo, oznámení L4D3 bych taky viděl jako jednu z priorit. Na druhou stranu, s největší pravděpodobností bude další Valve hra na Source2 a přišlo by mi přinejmenším zvláštní kdyby to první nebyl právě HL3.
-
-
Proč by měl bejt HL3 první? Všichni to považujou za jakousi tradici, že novej HL vždycky přinese i nový engine (jako první hra). Jenže HL má defakto dvě pokračování a sotva se to dá považovat za tradici. Valve na tohle nehraje, dnes maji víc značek. To že tenkrát HL2 představil Source engine neznamená, že HL3 musí zase přijít jako první se Source2 -
-
Proc ne, byla to dlouha doba, ted kdyz nikdo neceka bum a onzami ze makaj na HL3 . Co vime ...
-
-
-
- 5 a to jsem , mnel L4D3 na prvnim miste bry no. *15*
-
-
HAF
1.steambox
2.jedna blbina do štýmu
3.druhá blbina do štýmu -
...
1. Steambox
2.Source engine 2 (pravděpodobně né ale snít můžu tak co :D )
3.L4D3/HL3 Oznámení data vydání někdy kolem roku 2033. (Tady už ani snít nepomáhá :D)
-
-
Steam Livingroom
http://store.steampowered.com/livingroom/
Vo co de?
Edit: HL3 confirmed?
Edit2: https://twitter.com/geoffkeighley/status/381097222307192832
Edit3: http://marlamin.com/u/combined.png -
-
Ideální konstelace by samozřejmě byla Steambox, nový engine a HL3. Ale reálně taky čekám oznámení max. Steamboxu a nějakých blbin na Steam samotný. Kéž bych se pletl.
-
Uz zase trollujou? :D
-
-
A jestlipak něco provedou v 33:33:33. Například by to mohli vypnout a prohlásit, že si to rozmysleli, že vše bude jindy, pokud vůbec :)
-
-
SteamBox...
-
-
Pevně v to doufám.
-
A pouze na nem pobez HL3 stejne jako se steamem a HL2. Dobrej tah
-
-
Tak takový blázni nejsou..
-
-
Kdo si pred lety predstavoval steam. Kdo by to pouzival kdyby na tom nebyl HL2
-
-
Mám divokou fantazii a tak si dokážu představit produkt, který by valve udělalo a získalo si tím jak PC komunitu, tak i konzolisty. Oni umějí udělat stejně jako například Apple jednoduchý produkt. Věc intuitivní a friendly a hlavně prospěšnou. Kde byli, když vyšel Half-Life 2 s nutností aktivace přes steam a kde jsou teď. Kde byl Apple než udělal iPhone? Prostě to risknou a udělají něco, co si oni myslí, že lidi potřebujou jen o tom ještě neví a vzhledem k těm ziskům ze storu atd bych do toho risku dal. Jestli udělají doopravdy inovativní zařízení, tak si nakloní i většinu vývojářů, protože po tom bude poptávka. Stačí se podívat na každým rokem zvyšující se podporu her pro OSX. Udělají mainstream zařízení, který nebude jen pro nerdy a je to. Mně stačila jen taková kravina jako inovace psaní v big picture módu. Proč to nemají ostatní? Tak pohodlně se najednou píše na gamepadu. Uvidím a nechám se překvapit, ale doufám, že mě tím valve odrovná a já budu, jak se říká v těch memečkách: Házet prachy na obrazovku.
-
Ale zase nevíš, jaká by byla podpora ostatních vývojářů. Valve tam udělá hry a kdo další? Já si myslím, že o tohohle nepůjdou už jen kvůli tomu hatu, který by se na ně snesl, pokud by měl jejich Steambox exkluzivitu, což by bylo tak 30x víc než dostává Rockstar za neudělání PC verze GTA V, protože každý má Valve spojené s PC platformou, kde začínalo a funguje zde Steam (i když nějaké jejich hry na konzole vyšly). Tímpádem udělat HL3 na Steambox + se spožděním "port" na PC by bylo pro Valve dost špatný.
Taky je otázka podpory programů, která je dost důležitá a troufám si tvrdit, že o trochu důležitější než samotné hraní (viz. přidávání ryze PC funkcí na nextgen konzole).
Sice má Steam několik desítek mega uživatelů, ale kdo si povalí koupit další "krám" do baráku, když už má minimálně PC a někdo i konzoli? -
Čím dýl nadtím přemýšlím tím víc by to dávalo i smysl. Dotovat výrobu konzole si můžou dovolit takže by mohli udělat nějaký ten Steambox. Jejich engine je nádherně optimalizovaný a jede snad na všem. Jenže to jsou jen jejich hry nebo jiné se sourcem (Hello, Titanfall!). Já bych si to pořídil už jen díky přístupu valve a jejich komunikací s komunitou.
-
Pravda. Ale jak si zajistit prodejnost nejakeho HW. na to musi byt nejaka exluzivita. Vim ze to zni neuveritelne. Ale ja bych to tak udelal. A za 6 mesicu na PC
-
To je trošku velkej rozdíl Steam jako nutné zlo které tě nic nestojí.
-
-
-
-
-
to se dozvíš za 72 hodin. dole jsou patrné nějaké obrysy kočky, ale možná je to tygr nebo převlečenej pes.
-
-
Hlavně má na jedné straně tři vousy, ten ovladač má tři tlačítka a tři vrstvy a nahoře jsou tři kolečka *8*
-
-
-
Shuhei Yoshida předvedl mobilní PS4 aplikaci v praxi.
Česky je to Šuhej Jošida. Celkově by se měl bleskař řídit heslem, že gentleman nikdy nepije před setměním. Ani v pátek. -
-
Radši čtu anglický přepis, český mi přijde směšný.
-
-
To je bonus. Je to správně, a navíc se u toho i pobavíš.
-
-
No to sice jo, ale první, co mě napadlo, když jsem prvně četl "Šuhej Jošida" bylo "Hm, to bude nějakej moravák". *4*
-
-
Pozor, jestli se směješ Moravákům, tak doufej, že šéfredaktor není online; mohl bys lehce dostat ban. A to platí i pro šuhaje z Japonska.
-
-
Tak sleepless mi moc nepřijde jako takový šohaj :) . To spíš ten z Worms Realtime.
-
-
-
-
-
-
Mark Rein (Epic Games) viděl začátkem tohoto týdne tu nejúřasnější věc od Nvidia. Nejedná se o grafický,...
http://www.theroundtable85.com/wp-content/uploads/2013/02/wat.jpg ??? *15* -
-
Můj tip je herní toustovač. Nemůžou přeci nechat celý trh s herními toustovači Razeru, že? *1*
-
-
Elemental-Labs pracuje na JRPG hře Reborn pro PS3 a PS4. Co nevidět se spustí Kickstarter s cílovou...
Uvidime, jak to pojmou. Kazdopadne Kickstarter sleduji predevsim PC hraci. Pokud hru nebudou vyvijet i na PC, zadne terno jejich Kickstarter z financniho hlediska nebude.