-
Bleskovky
Zdá se mi to, nebo má Levis na starost bleskovky? Už dlouho jsem ho neviděl psát články, ale od té doby přestávají bleskovky dávat rozum. Vážně to píše on? Nic ve zlém, jednou za čas se něco "musí" pokazit, ale každý den? To už je do očí bijící.
Kdo nezná Levise, tak zkuste vyhledat pár jeho článků, stojí to za to. -
-
bleskař je myslím braveman nebo jakej má nick. avatar má lamu
-
-
Hah, koukám, že máte zmínku v bulváru :)
http://byznys.lidovky.cz/videohra-porazi-hollywood-gta-v-lame-prodejni-rekordy-i-v-cesku-ps2-/firmy-trhy.aspx?c=A130922_164242_firmy-trhy_ebr -
-
ten poslední odstavec v tom článku je proč? ty mikroplatby tam nemají žádnou logiku, navíc je to stále okrajová záležitost...
-
-
To nevim, celý ten článek je na hlavu padlý. Jak říkají Haló noviny, není nad objektivitu *15*
-
-
-
EA: Ovládací v Need for Speed: Rivals je tak jednoduché, že by ho zvládla i vaše matka.
Nitro, wsad a ručka. Ono to může být ještě jednodušší? To jako to auto samo zatáčí nebo si vždicky jedním tlačítkem označíte kam chcete jet a ostatní už uělá autopilot??? -
-
Po pravdě řečeno nedávno sem hrál Most wanted (to nový) a měl jsem s tim docela problémy. I když sem měl naprosto plynulej framerate, ty auta tam reagovali hrozně opožděně, takže vyhejbaní trafice byl docela opruz. To by mohli fixnout.
-
-
EA: Ovládací v Need for Speed: Rivals je tak jednoduché, že by ho zvládla i vaše matka.
Takže to hrát nechci *1* Asi nainstaluji Porsche :) -
a tomu se mam smat nebo si nad tim zoufat? -
-
bez si to kupit *1*
-
-
Pravda že to ovládací chtělo už vylepšit.
Takový dvě perly hned po sobě? -
Naughty Dog chtělo nesexuální ženskou protagonistku Ellie v The Last of Us změnit průmysl skrze.
mozno tiscali v ramci znizovania nakladov outsorcoval bleskovky niekde do indie ? *1* -
-
Jedním slovem: generátor náhodných slov.
-
-
Zaklínač 2 z GOG
Když jsem si koupil Zaklínače 1 a 2 z GOGu (za 150 kč, no neberte to), tak mi v mailu od nich přišlo vyúčtování a pod ním byl jakýsi kód na Zaklínače 2 na GOG. Jelikož už jeden mám, můžu ten druhý kód někomu dát a on si hru bezproblémů aktivuje a stáhne? -
-
Zaklínač 2 je jeden z mích herních restů, takže pokud by jsi byl tak hodný a kód šel aktivovat jak píšeš, prosil bych o poslání na email Jelly1525@gmail.com. Díky moc *3*
-
jestli je to kód do GOGu, tak jo - někomu ho pošleš, on se přihlásí ke svýmu GOG účtu, zadá si https://secure.gog.com/redeem a tam ten kód napíše, čímž se mu hra aktivuje
-
-
Naughty Dog chtělo nesexuální ženskou protagonistku Ellie v The Last of Us změnit průmysl skrze.
Hledám dívku, která mne zachránila, NEBOŤ.
Co neboť?
Prostě neboť... -
-
Ale z právního hlediska je to přípustné, nemyslíte?
-
-
Vykopli jste bleskaře a zapojili Google translator? Máte recht, rozdíl bude minimální.
EDIT: Aha, jak vidím, nejsem zdaleka první, kdo si toho všiml. Omluva za další post.
Jestli se ale můžu přimluvit, tak víc podobných WTF. Člověk se aspoň pobaví a donutí ho to popřemýšlet, jaké zvláštní okolnosti asi stojí za podobnou "bleskovkou".