-
GTA V Mythbusters
http://www.youtube.com/watch?v=NvEp11B83wM
Teda, že oheň z vyfuku zapali benzin rozlitej po zemi to jsem nečekal :D -
http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/ Tak jestli to dobře chápu tak Steam chystá vlastní operační systém
-
-
Vpodstatě dělá jen svou vlastní konzoli se vším co k tomu patří včetně vlastního os, ale netuším jak chce konkurovat ps4 a xbox360..
-
-
a chce to vubec?
-
-
nee
-
-
Steam OS
Předpokládám, že SteamBox nebude nic moc (aby byl levnej), ale to je jedno, Valvedroni po tom skočí by default.
Jinak se to zdá celkem zbytečný, když není vůbec problém si připojit PC k TV. -
-
To jo ale takto vydělají i na HW. Proč myslíš, že jsou konzole? Na PC lze tahy krát srze TV. Ale takto mají své zákazníky pod větší kontrolou a dá se na tom lépe vydělávat.
-
No a teď si do toho připojeného pc můžeš nainstalovat Steam os *1*
-
-
-
No že bude mít steambox vlastní OS na linuxu se vědělo.
-
-
Máš pravdu. Vypadá to, že Valve ten svůj Steambox odhaluje po částech. Teď OS, pak samotnej hardware a pak... gamepad?
-
-
Gamepad nebo nějaká exklusivní hra?
-
-
Exklusivní hra imo nedává smysl, když ten OS bude dostupný zadarmo ke stažení.
-
-
Vyvalený oči! O+O .. nějakej super duper multiřitněbiometrickyvibrační ovladač a steam box .. není co řešit, však on ten HL3 na sebe už nenechá tak dlouho čekat.
-
Podle těch piktogramů u oznámení je O = OS, [O ]= asi steam box, ale třetí O+O?
-
To jo, ale myslel jsem jen na Steam, časově. Jasně, smysl to moc nedává.
-
-
Nezačínejte zase s tím HL *15*
-
-
Ne to ne :-) HL ne, to jen tak lidé žertují :-) Ale něco reálnějšího? :-)
-
-
-
-
-
no nechápu, jak chtějí dělat operační systém na hraní her bez directx...
-
-
zeby OpenGL ??
-
-
a kolik her to v soucasnosti vyuziva, aniz by to nekdo nemusel predelat? ja ti nevim, ale podle me je to jen maly zlomek her...
-
-
Chlapci som si vsimol, ze ste nejako prilis windows fandovia, inak si tie plusky neviem vysvetlit.
-
starsie hry to vyuzivali. je pravda, ze v sucasnosti to microsoft nejako ovladol ale to sa moze zmenit. Valve hry uz na linuxe bezia (vacsina) a taktiez pracuju na "predelavaci hier" na linux . Inak si nemyslim, ze directX by mal nejake nenahraditelne vyhody, urcite je z prveho pohladu na hry lepsi to asi ano.
-
xy
ucho, ucho, nenativní hry to bude streamovat z desktopu, to uz pak můžou dat i do nejaký televize :D -
-
To je super řešení. Protože každej má doma dostatečnou síť aby tohle utáhla. A mizerná odezva jako bonus...
Je to samozřejmě jediný logický řešení, ale nedokážu si představit jaký hry by mi stály za to si těmahle problémama projít.
-
-
-
-
-
-
Microsoft si odmítá přiznat nízké prodeje konzole X360 v Japonsku.
.... ani to že Xone je sra*ka, taktiez ako jeho fanúšikovia... -
-
Jo to si pamatuju jak dnes, když tohle lidé říkali o xbox360 a nakonec na tom MS vidělal mnohem více než Sony a multiplatformní hry na xku vypadaly lépe, to je realita..
-
Xbox měl vždy nízké prodeje v Japonsku. A to jaká je konzole, to je čistě subjektivní názor, pro Tebe sračka, pro jiného zase PS4;)
-
-
EA: Ovládací v Need for Speed: Rivals je tak jednoduché, že by ho zvládla i vaše matka.
a prave proto je serie tam kde je *3* -
GTA V - PC + mikrotransakce pro online
http://www.reddit.com/r/Games/comments/1my5e5/remember_the_gta_v_xml_file_from_the_xbox_360/
bug reporty ohledně pc verze , x64 a DX11 a vypadá to i na mikrotransakce pro GTAO -
-
Posun v grafice vypadá zajímavě platby navíc již ne. Za to tam budu platit když si to seženu ve hře? A hlavně k čemu.
Btw mohli by tam dát teselace na určité věci taky Fyziku navíc jako v borderlands 2 při použití PhysX. -
-
podle toho souboru to vypadá že si budeš v mulťáku kupovat herní peníze za reálný
-
-
Dobrá dojička :) Ale proč ne.
-
-
xy
už se těším, jak si někdo něco nakoupí a já mu to ukradnu, to bude "paráda"
-
-
-
-
-
Naughty Dog chtělo skrze nesexuální ženskou protagonistku Ellie v The Last of Us změnit průmysl.
Změnit herní průmysl? Co takhle si vzpomenout na Heather ze Silent Hillu 3? Nebo Faith z Mirror's Edge? Nebo Jade z Beyond Good & Evil? Ty taky byly stejně "nesexuální" jako Ellie z The Last of Us.
Možná by to chtělo ze strany Naughty Dogu míň podléhat deziluzím o vlastní vyjíměčnosti a více si vzpomínat na to, co už bylo. Pak by si uvědomili, že nic moc vlastně nezměnili.
Smutný je, že si nikdo ze světových herních novinářů nedovolí říct, že zas tak super duper SD unikátní Ellie není. Fanoušci Naughty Dogu by jej sežrali zaživa.
A než se nějakej God-of-War nečepýří, tak radši dodám, že nemám nic proti TLoU a Naughty Dogu samotnému, jen poukazuju, že není všechno pravda, co Naughty Dog říká. -
-
Řekl bych, že ta její proklamovaná "nesexuálnost" se spíš odráží v jejím věku než ve fyzických dispozicích. Ellie je zkrátka ještě děcko. Příklady, které uvádíš ty, sice nejsou ony prvoplánovité sexbomby, protože, proč to neříct bez okolků, nemají velké kozy oproti těm typickým sexsymbolům jako je Lara a spol. Ale jak říká Ronox, rozhodně to jsou klátitelné ženské. Což Ellie není, protože je stále děcko.
Ale jinak máš pravdu, že tak vyjímečné, jak se Naughty dog tváří, to není. Ale na druhou stranu - v kolika hrách se objevila natolik propracovaná dětská postava? Imho kdyby Ellie byla osmnáctka, tak z ní chtě nechtě určitá "sexuálnost" vyzařovat bude. -
Faith, Heather a i tu Jade si dokážu představit jak jí klátím. Ellie ne. Bral jsem si jako poklad až na hranici rodičovství.
-
-
A co Alma?
-
-
Alma byla svin*. Pamatuju si na ty lekačky u jedničky. Žbeřík apod zjevení. Každopádně jedna z nejhezčích žen ve hrách je pro mě stále Alyx z HL2. Pak ještě ta ze SINu, ale ta byla moc laciná.
-
-
A co Clementine?
-
-
Clementine to samé :) Walking Dead od TT patří taky mezi moje nej záležitosti stejně jako The Last of Us.
-
-
Jo, Walking Dead je príma seriál. Kdyby tě jen u celshadovaný verze neotravovali s nutností občas něco klikat.
-
-
-
Tak pochybuju, že Naughty Dog to mysleli o něčích představách, ale spíše o tom, jak jsou hrdinky zobrazovány ve hrách. A v tom ohledu jsou na tom Heather a další podobně "nesexuálně" jako Ellie.
-
-
-
EA: Ovládací v Need for Speed: Rivals je tak jednoduché, že by ho zvládla i vaše matka.
jake zas OVLÁDACÍ nemá tam být OVLÁDÁNÍ ??
jinak ,jako super už se těšim až to zapnu podivam se jakou zas udělali sračku a za 5 minut to zas vypnu to bude luxus aaa.. -
PS4 verze nabídne rozlišení 1080p při 60FPS a vizuálně bude vypadat jako na nejlepších PC.
Proč mi to přijde, že je to docela kec:) Já nevím, jak Vy, ale já jedu už na 1080 při 60 fps minimálně rok u her jako poslední Metro, Bioshock atd. A moje pc je takové průměrné. Tudíž silně pochybuji, že se PS4 může rovnat s nejlepšími pc, když už teď je nejlepší pc převálcují mrknutím oka. Přijde mi, že Sony se snaží za každou cenu okecat to, že konzole oproti současné generaci nenabízí nic závratného a že vytvořili průměrný počítač s cenou pod 10 000. Neříkám, že je to špatně, jenom vydávat něco, co je standart u střední třídy počítačů za něco světoborného je přinejmenším humorné. -
-
Bleskař asi zkouší kdo kliká na odkazy v bleskovkách a záměrně za "verze" nenapsal "Final Fantasy XIV". Ta zpráva se totiž týká právě této hry. To dává celé bleskovce trochu jiný rozměr.
Nevím sice jaké možnosti nastavení grafiky má PC verze FFXIV, ale aby na PS4 vypadala stejně, se mi zas tak nereálné nezdá.
-
-
PS4 verze nabídne rozlišení 1080p při 60FPS a vizuálně bude vypadat jako na nejlepších PC.
bylo by fajn napsat čeho, ne spolíhat na to, že budu klikat na odkaz... novinařina 101
edit: nevěřím, je to opravený, tak a teď ještě backtrack na ostatní viditelný bleskovky a u příštích ještě jednou po sobě přečíst. Ne vážně, občas sem zavítám právě jen kvůli bleskovkám, takže na tom trochu zapracujte. Díky *3* -
-
I když jestli tam nedají extra efekty apod tak to bude vypadalo jako na nejlepším PC, protože to nepůjde na tom nejlepším PC nijak nastavit :)
-
Me spis udivuje ze uz tyhle veci ani neopravujou...
-
-
tak logicky to musí dělat někdo zadarmo jako koníček, protože za tohle nemůže nikdo nikomu platit :)
-
-
Me to prijde jako celkem dulezita cast webu na to to dat nekomu jen tak, at si dela co chce
-
-
Tak aspoň je tady sranda ne ? :)
-
-
Srandy je i bez toho, a dost . Spise bych to videl odrazem zdejsi komunity (vse v dobrem).
-
-
tak jde o něco, co lze řešit poloautomaticky. nějaký skript může klidně tahat ty novinky z různých zahraničních webů a na bleskaři pak je pouze to, aby to prošel a vypsal z toho případné bleskovky, tedy počeštil je. na tom zase nic moc náročného není. škoda jen, že někomu dělá problém napsat těch pár slov správně, přitom by si to stačilo po sobě přečíst...
-
-
>Integrace zdravotně postižených osob do společnosti.
-
-
-
ty jsi snad podle textu nepoznal že šlo o FF? -
"Bleskař" si z nás poslední dobou fakt už dělá p*del *1*
-
-
V červenci a srpnu vzrostly tržby WiiU softwaru na anglickém trhu (oproti červnu) o 60%.
Místo 3 konzolí prodali 5 konzolí *1* -
-
WiiU softwaru...
-