Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius

Seznam automobilů z GTA V včetně obrázků.

To jako vazne? Nejakej pochybnej seznam kterej byl uz pul roku pred vydanim a fotky z GTA 3?
    • Jack1947

Seznam automobilů z GTA V včetně obrázků.

Neni nic lepsiho nez neprehlednej radoby seznam , ze vsech moznejch GTA, jen ne z V. *15*
  • Pilgrim66

The Long Dark - Mark Meer and Elias Toufexis

Mark Meer (hlas Shepharda z ME serie) a Elias Toufexis (hlas Jansena z Deus Ex: Human Revolution) budou dělat "dabing" k projectu The Long Dark na Kickstarteru.

http://www.kickstarter.com/projects/hinterlandgames/the-long-dark-a-first-person-post-disaster-surviva
  • Jack1947

Albert Penello (produktový manažer Xbox One) se velice omlouvá, že zatím nevyzbyl čas na představení...

Ale tak, mi tu omluvu nak prijmeme ne (polepsi se.)
  • Dead Space 2 na Steamu za 7.49€ pro ty co si chtějí doplnit HB
  • Tilwaen

Nepatrná změna vydání Sonic her: Sonic Lost World 29. října, Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic...

Kam to chudák zaprodanej Sonic dotáhl - nejdřív Mariův úhlavní nepřítel, nyní s ním je na Nintendu v každé druhé hře... *2*
  • God-of-War

Watch Dogs PS4/PS3/PC verze

PS3 verze VS PS4. PS3 1280x720/nízké detaily 30 NPC na viditelnou vzdálenost/no AA/no shadows/26-30 FPS,bez Vsnyc 25-40 FPS PS4 1920x1080/maximální detaily,potvrzeno,bude tam jen o 3 NPC méně než na PC max detaily kvůli stabilnímu frame rate/140 NPC na viditelnou vzdálenost(PC 143 NPC)/8xAA(potvrzeno/Sahadows max/30 FPS čistě beze spádu,bez Vsnyc dle testů 50-110 FPS XboxOne verze 1600x1080/maximální detaily/125NPC,o 15 méně než na PS4/4xAA/Shadows max/30 FPS čistě,bez Vsnyc 40-80 FPS. Rozdíly mezi old gen a next gen budou markantní,ale hry nejsou přeci jen o grafice,ale já si kvůli takovému rozdílu koupím PS4.. 
    • prudislav
      zdroj?
      • God-of-War
        Konzolista.cz Je to v clanku Watch Dogs se ukazuje v novem demu na TGS nebo tak nejak.
    • Keyz
      Zajímavé, že to je o tak málo NPC oproti PC, přitom na dobrých strojích by to určitě lehce zvládlo více. Kdyby tam bylo natavení bylo by to ideální.
    • To já nad koupí Watch Dogs ještě stále přemýšlím -> počkám na ohlasy. Ale když už, tak dám radši přednost PS3 verzi. Sice ostrouhám hezčí grafiku atd., ale pokud budu hrát multiplayer, tak aspoň zadarmo. Zkurvená PS4 s placeným multiplayerem ať jde do piči.
      • ucho
        vzhledem k tomu, že PS4 vyžaduje pro multiplayer PS+ a PS+ je prostě velmi výhodné (nechápu, proč by ho někdo nechtěl mít), už jen za ten přístup Sony volím v budoucnu PS4 :D
        • God-of-War
          To sme dva. PS + je proste bomba. Dostanes tam poradny hry, ktery kolikrat jeste stoji 700 kc. Viz ted.. DragonsDogma Far Cry 3.
          • Hele chlapi a jak funguje ten PS+. Možná bych pořídil PS3 až vyleze čtyřka a trojka ještě zlevní. To si ty hry nataháš a hraješ jak dlouho chceš nebo jen ten měsíc?
            • ringmancz
              a není to tak, že musíš hru mít aspoň v download listu, abys ji mohl hrát i když už není v PS+ nabídce?
            • God-of-War
              Urcite to ber. *5*
            • Miserius
              Je 160 i 250gb a ty koupis za trojku na Aukru kdyz budes mit kliku... Sluzba je to paradni... Kazdy mesic i dostanes Vita hry (vzdy je kupuju, CO KDYBY nekdy byla Vita *1* = čecháček) A kazdy mesic pribudou (vymenise s jinejma) 3 hry, vetsinou 2 AAA a 1 indie (+ tam je par stalejch = Xcom Enemy Unknown, Uncharted 3 Singleplayer, Little Big Planet Kart Racing - ty jsou na rok, pred nima tam byl inFamous 2, Motorstorm Apocalypse a Little Big Planet 2)
            • Takže asi 500GB model. Pakliže není nic menšího...díky za tipy chlapci...vypadá to jako super služba pro občasné hraní..
            • Miserius
              Kabel i Wifi, jak chces a jak pise Ucho to taky jde... Ted kdyz bys to stihnul budes mit prave AC3 a jeste ty dalsi 2 hry (zapomnel jsem je :D ) pac za tyden se meni za to Far Cry 3 a Dragons Dogmu... A 12 gb ti fakt nestaci...hry vzdy potrebujou volnej dvonjasobek mista takze kdyz chces stahnout 12 gigovy AC musis mit volnyho 24, ve finale ti to zabere 12 giga ale kdyz stahnes instalacku a pak instalujes tak tam mas v ty dobe ucpano 24 giga...
            • Hodně zajmavá myšlenka..btw PS3 se připojuje k netu jen drátem nebo jde přes wifi?
            • ucho
              to PS+ členství se dá pořídit bez vlastnictví konzole, ne? tedy nešlo by si ho zaplatit náhodou už teď a "nakupovat" hry a až by si dotyčný za půl roku koupil PS3, měl by to k dispozici? je škoda promarnit jakýkoli měsíc členství. za chvíli například z nabídky zmizí Assassins Creed 3.
            • Aha..takže když to budu mít jen jako doplněk k PC tak se dá hezky zahrát celý rok jen z členství v PS+? Na to asi nebude ale ta 12GB verze idální ne?
            • Miserius
              Natahas a hrajes kdy chces, ani je nemusis stahovat, jen si je proste "koupis" za 0,-- a jsou tvoje dokud budes clenem PS+
      • God-of-War
        Tak nekomu to muze vadit, ale na druhou stranu zase dostanes dve hry zdarma a bude to stat asi 5 az 6 dolacu mesicne.
        • Tilwaen
          Tak PS+ samo o sobě není tak špatné z důvodů, které uvádíš, špatné je to, že jej budeš muset mít i kvůli multiplayeru, což (pokud vím, kdyžtak mě opravte) na PS3 nebylo. Takže by to šlo i bez toho. Chápu, že někoho štve, když najednou musí platit za něco, co měl doteď zadarmo.
          • God-of-War
            Jasny a ja to nikomu neberu. Nekoho to proste stve.
  • Miserius

GTA V

V diskuzi u GTA 5 recenze se resil model poskozeni a udelal jsem tam par fotek pro cloveka koho to zajimalo, ale rikam si ze pro par nevericich lidi poslu jednu fotku sem. Vzal jsem jeep a do auta vjel jednou v plny rychlosti z boku... Nerikejte mi, ze to je model poskozeni ala GTA 3 jak nekdo psal
    http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/6230/XtnrvaXSGUq2yfagKyUS0Q/0_0.jpg
    • Keyz
      To tedy GTA IV bylo lepší. Tam se auta poškodila i po malém nárazu a to bylo celkem věrohodné. Plechy se promačkávali jedna radost.
      • Jack1947
        Souhlas, ani si nezablbnu s tankem, a dneska mi pri obycejne projizdce vybuchla v aute samovolne nadrz... to uz je moc i na mne. *9*
    • a co ovládáni auta za letu :-D to se divím že tu nikdo neřeší
      • Miserius
        To je blby no, ale nechapu proc by to zase nekdo mel resit nejak moc *1* kdyz se ti to nelibi tak to nepouzivej ale nic co by kazilo hru
    • Co takhle tak, aby to auto za sebou nemělo zeď? ^^
      • Miserius
        Tam odletělo, bylo uprostred parkoviste. Nevim ale jakou to hraje roli v otazce modelu poskozeni. Ale dobrá, udelam to uprostred dalnice, abys nemel vymluvu
        Byla to mensi rychlost je to SUVčko takze to vydrzi vic a nemeni to hned po prvni rane tvar, ale stejne http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/5577/1KHA5yif5UqP8FwTKiGXjQ/0_0.jpg
        Na dalnici to neslo udelat, porad mi tam nekdo vjižděl *1*
        • Miserius
          Tady normální auto a pobliz neni zadna zed Aoyagi a v tomhle stavu do nej uz nejde nasednout, tak jsem to ani nemohl odvest jinam... http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/3330/YvXhulKEVEWrnYuu_ndGyg/0_0.jpg
          • Což de. Takže ta auta mají diamantové jen předky? ^^
            • rancor1223
              Sakra, takovej nadějnej plán to byl *1*
              Ale pěkný auto *1*
            • Miserius
              Tak i naraz do zabradli u vody nema smysl protoze me zabije samotnej naraz a proleteni oknem... tak maximalne fotku před mužu poskytnout *1* http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/3602/W5FgLE09b0-GVjKLoQ6zVw/0_0.jpg
              Jeste zkusim vybuch
            • Miserius
              Jo urcite tam neco bude, nějaky molo nebo tak neco, vyzkousim a poslu foto
            • rancor1223
              Nemáš tam nějaký zábradlí u vody? *1* Třeba bys přeletěl přes něj do vody.
            • Miserius
              V plny rychlosti kolmo do zdi jsem to zkousel parkrat, ale pokazdy jsem umrel (vyletel z auta/zabil me naraz)
            • rancor1223
              Ok, já jen, že v IV by po nárazu do zdi v plný rychlosti byl motor na místě řidiče a rozhodně by nikam nejel. Ty předky aut snad trochu poladí.
            • Miserius
              Po tomhle narazu bylo pojizdny, to bylo prumernou rychlosti jakou jezdi civilisti, nic zavratnyho
            • rancor1223
              Po takovym nárazu do zdi bylo to auto pojízdný?
            • Miserius
              Presne tak, ty predky jsou proste divny... Po velky rane se zdeformujou, viz http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/3327/FoE0McyWt02vrLo-FNJg4A/0_0.jpg
              Ale pri mensi rane a do auta (fotka je pri rane do zdi) je to jen poskrabany - samozrejme jsou vyjimky, ale to jsme jen rozmazleny z her, ve skutecnosti taky pri rane hned nelitaj kusy motoru a casti tel vsema smerama
          • Přidal bych k tomuhle některé vlastnosti z 5ky a byl bych v sedmém nebi (5ku jsem hrál)
            http://cloud-4.steampowered.com/ugc/541769604654071623/793FE970D91C2CCE6FF5C5823BC53EDA6D3967DA/
            • OK, jinak můj skromný názor je, že mohli pro úchyly na deformace aut apod. dát do menu táhlo pro sílu efektu *1*
            • Miserius
              Výbuchy jsem nezkoušel ale zkusim
            • No, tak to musím vyzkoušet, ale mě z toho vždycky jen opadaly definované kusy karosérie. Vlastně se mi něco vzdáleně podobnýho stalo jednou, ale to jsem musel v plný rychlosti najet do dřevěnýho sloupu - screen jsem nedělal - a za chvíli už to hořelo. Tenhle screen ze 4ky byl po takovém lehounkém líznutí tlakové vlny od granátu. Nicméně mi nevadí snad zas tak moc samotný model poškození, jako síla potřebná k jeho projevu.
            • Miserius
              To stejny udelas i v GTA 5, jeste lepsi... To co ukazuju je po jednom velkym zasahu, kdyz bych do toho vjel jeste parkrat tak to vypada znacne hur
  • ucho

Shuggy konečně na GOGu

a dokonce v akci :)
    http://www.gog.com/promo/super_5_promo
    • steam klic je ted na aukr0 cca za dvacku *1*
      • ucho
        to je sice hezký, ale někdy je fajn myslet i na jiný věci než jen na nejnižší možnou cenu. například je někdy fajn podpořit GOG, protože to pak znamená lepší budoucnost této digitální distribuce a rozšíření DRM free politiky...
  • God-of-War

GTA V je v Anglii nejrychleji prodávanou hrou všech dob, prodalo se neuvěřitelných 2,25 milionu kopií...

A co info o ČR? Nemá někdo? Jinak už mam dohráno... Spokojenost. *5*
    • smejki
      Čuju, že Schovanec zas něco sepíše.
      • Miserius
        http://www.eurogamer.cz/articles/2013-09-19-gta-5-je-v-eske-republice-s-20-tisici-kusy-temr-vyprodane
        • smejki
          hezky pěkně! až tolik bych u nás u konzolovky nečekal
          • Jack1947
            Proc ne, vzdyt to je GTA V. ne kdejaka konzolovka. *4*
        • God-of-War
          Moc pekny. *5* Drzim palce, aby padla hranice 50 mega kusu.
    • Miserius
      Prvni den 20 tisic prodanych kusu, byl o tom clanek nekde... Taky dohrano - mazec a konecne mam klid na ostatni veci *1*
    • Inquisitor
      Nějak rychle ne? :)
      • God-of-War
        Týden mi přijde celkem dost. *1* Ještě koupit Golfovej klub, odjezdit pár závodů a sem retired. *5*
        • Miserius
          Jak vydelavas? Ja nechapu kde vzit 150 mega
          • God-of-War
            Musíš nakupovat ty akcie, jinak si v řiti:D. Poslouchat rádio a tipy od Lestera, když pro něj děláš ty assassin mise, za Franklina. Vali se to nekde na netu, jak postupovat, abys mel love. Pres akcie to je nejrychlejsi.A taky prepadavat obrneny auta. Zastrelit ridice a RPGckem nebo stck bombou znicit zadni dvere. *5*
            • Miserius
              Radio posloucham a vzdy jsou jen stupidni reklamy *1*
  • Zaklínač bez loadingu

Tak to by byl mazec, akorát nechápu jak to bude fungovat, to se jako bude nonstop všechno přednačítat ?
    • hráls třeba Morrowind? tam sis taky mohl chodit všude kolem bez loadingů... samozřejmě čas od času bylo potřeba vlízt do nějakýho domu nebo někam, kde loading byl, ale to už zas takovej rozdíl není, v Zaklínačoj to klidně může bejt bez loadingu celý (jen musej v editoru vychytat, aby vnitřek budov nebyl větší, než ta budova ve skutečnosti je :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit