-
Stále neohlášená PC verze GTA V se zřejmě dočká 64 bitové podpory a DirectX 11.
Jak přesně by se projevila nepodporavaná verze 64 bit? Jako že by to nejelo na 64 bitovejch systémech? Tak to je poměrně samozřejmost, že ji bude mít. -
-
Když něčemu nerozumím, tak aspoň nedělám chytrýho. Asi tě to překvapí ale i dnes je hodněmoc% softwaru stále 32bit a světe div se ono to jede!
-
Samozřejmě, že by to na 64bitových systémech jelo, ale tímhle je spíš myšleno, že to například dokáže využít 8 GB RAM místo omezených 4 GB na 32kách apod.
-
-
Tak to je poměrně taky jasný u hry co vychází v roce 2014 (pravděpodobně).
-
-
Právěže jasný to není zatím vůbec, můžeš dát nějaký příklad současné hry, která využije více než 4GB ?
-
-
Half Life 2? A10 simulator? Crysis? Nektery z tech her jsou vic nez 5 let stary...
-
BF3 MP :))
-
-
Aha, to se jako ptáš? Máš vůbec představu kolik jaké hry cca žerou Ramky? Asi moc ne co :)
-
-
-
-
-
-
Battlefield 4 a Need for Speed: Rivals bylo od základu vyvíjeno pro Xbox One a PS4.
Next-gen v plne sve carokrasne-krase ( konecna a du spat). *15* -
Dnes oslavilo Nintendo 124. narozeniny.
byl tam někdo s redakce Games nebo Levelu ? :D -
Dnes oslavilo Nintendo 124. narozeniny.
Jen Vse nejlepsi, hodne zdravy a at jeste hoodne dlouhou dobu slouzi *3* *4* . -
Stále neohlášená PC verze GTA V se zřejmě dočká 64 bitové podpory a DirectX 11.
Hhoho, tak jesteze 64bit a DX11, hlabne ze jeste nebylo, vyhlaseno. *15* -
-
Bohužel je vidět jak, v nové technologie se pomalu prosazují, když nejsou vyloženě protlačeni.
64bit, to tu již dlouho a to má být jako něco extra? To by mělo naprosto jasné, že to bude podporovat a mělo by být i jasné, že to pojede pouze na 64bit apod....
Je pak smutné, když vidíš kdy byl největší pokrok a kdy se ten pokrok nejrychleji ujal. Za války.
Ta samé HD. -
-
To vis necim se ohanet museji, kdyz uz to na pc bude tak pozde (jen jestli ? ) *15* . JJ, Valka vzdycky byla ve vsech oborech a vyzkumech pokrok, souhlas.
-
-
Hlavně aby to bylo.
To bude sranda jestli to nebude :) Tady se vesele debatuje jak to bude a pod. ale co když to nebude?
I když asi ano ale co když ne? *5* -
-
Ja nevim , to bych se asi hodne smal Kdyby ne...
Myslim ze bude, je to tak uz od GTA3 , prestoze zadne nebylo vyvijeno az (na vyjimku/ky)
na pc primarne, tak i pres tu mensinu "prachy jako prachy " vydaj az opadne nadseni z Konzolove verze. *3* -
-
Ajta krajta, ze by jsme tu zas mneli "sotka" permoonickeho? *15*
-
-
-
-
-
-
Rockstar pracuje na vyřešení problému náhodného mizení aut v GTA V.
Co to je zas, za vejslpecht max mi tak zmizelo no ( zabaveno policii, a s vystrahou za 100dolacu zase z vehicle impound navraceno). -
ale blbost,,ta hra je prostě tak vymakana že tam NPC kradou vehicly to je jasne -
-
Ukradeny auta ma policie zabaveny u sebe a za 250 dolaru ti je vydaj :)
-
-
Jj, jinak už mam dohrááááno!! Luxusní moc. *5*
-
:D tak to doufám že už to zítra vydají na PC :D -
-
Ne ne az pozitri *15* *3* .
-
-
-
Rockstar
jjjj
-
-
Hmm... Tak to mam asi stesti ze se mi to snad ani nestalo... Teda jednou jsem vezl na privesu lod, zastavil u silnice a sel zmlatit lupiče a kdyz jsem prisel k autu prives byl prazdnej a nepredpokladam ze by mi ji nekdo odnesl *1* -
-
Spis , se tam krade jak v zadnym GTA , sel jsem si "zalovit" s brachem Kletusem, vybaveny natuneny auto, zrovna to ( co nevidam tak casto) odstavil u motelu, na parkovisti, vratil jsem se azto pryc ale ta bugina co stala vedle nej, ta tam samozrejmne zustala. *4*
-
-
Tak to si zrovna myslim ze to je to bugnuty mizeni co chtej opravit... Ale to nic nemeni na tom ze se fakt krade dosti, kdyz necham vytuneny auto stat na chodniku v Grove Street a jdu za roh behem pul minuty se tam zacnou ochomejtat typci *1*
-
-
Neboj , jeden nebozak pokusil Michaelovy ukrast to cervene (nevytunene) , i pres vyhozeni se pokusil znovu, po treti uz neriskoval, komicke bylo ze to bylo primo za zady. *15*
Bug, no mozna si nekdo stezoval, tak vydaj radsi zaplatu mne to kor , v LA prijde dost realne a pridava to aspon na Autenticite. *3*
-
-
-
-
V brzké době vyjde port Deus Ex: The Fall na Android.
Asi si to nezaparim no, ale i tak to je super (ocekavana) sprava pro majitele Androoidu. *3* -
PS+ mesic zdarma k nakupu
Kdyby nekdo kupoval behem pristich dvou dni PS+ clenstvi na 90 dni tak predtim Redeemete ten kod co napisu dolu a dostanete tak k tem 90 dnim jeste mesic zdarma... Je to casove omezena nabidka a ja mam predplatny jeste na dlouho tak je to zbytecny (nebudu jak duchodci v kauflandu brat vse jen protoze je akce *1* )
B82Q-6LND-3RGR