-
Naughty Dog chtělo nesexuální ženskou protagonistku Ellie v The Last of Us změnit průmysl skrze.
A já si furt říkat kde Levis ten zmizet.. *5* -
-
Naughty Dog chtělo nesexuální ženskou protagonistku Ellie v The Last of Us změnit průmysl skrze.
Naughty Dog chtělo nesexuální ženskou protagonistku Ellie v The Last of Us změnit skrze herní průmysl. ? -
-
když už, tak asexuální...
-
-
-
Deep Down bude free-to-play hrou, betaverze vyjde kolem 22. února.
"Another Successfull r.i.p" -
Nerozumím řeči vašeho kmene... -
-
E.T. volat domů!
-
bleskař asi zase pracuje pod vlivem :)
-
-
Nejdřív ten blábol o Nvidii a teď tohle :-D
-
Radši ani nekomentovat... Opravdu nechápu, jak takovou "větu" může někdo poslat do éteru... A kdyby jen jednou, že ? :D -
-
A tak tady ten , "etér" chce brat trochu s rezervou. *3*
-
-
-
-
čo je toto zase za vetu omg.... -
-
Google Translate
-
-
Ten by to přeložil líp
-
-
Dal jsem si práci, našel tu větu a hodil to tam. Opravdu byl výsledek lepší :D
Napadá mě snad jedině, že to posílal opravdu ve spěchu přes mobil nebo nějak tak... Jinak fakt nevim, jak se to mohlo stát :D -
-
Téměř jsi to trefil. Po náročném víkendu jsem cestou do Prahy zkoušel přes notas a mobilní net přidávat nějaké zprávy a dočkal jsem se takové rychlosti, že mě vlak zvládl rychleji ukolebat. Výsledkem budiž zpráva odeslána ihned po probuzení na hlavním nádraží, kdy bylo zapotřebí co nejrychleji vystoupit.
-
Bing translator :) -
Jsme sice lidi, a jako druh od prirody nedokonaly ale, tady se vazne posledni dobou na upravu vysledneho textu nehledi, (nedivim se) kdyz uz je tady ta komunita, ktere to je ocividne fuk - aspon nekomu , tak nac by se namahal ze. ( nebo proste si nenalil , po pate ale pred a zato ho , muzem soudit mi ale bude i buh.)
-
-
Zrovna ty Jacku reaguj na to, že někdo tvoří nesmyslné věty *7*. Nechci ti citově ublížit, ale drtivá většina toho, co napíšeš, nemá se správným slovosledem nic společného.
-
-
-
-
-
-
čo je toto zase za vetu omg.... -
Deep Down bude free-to-play hrou, betaverze vyjde kolem 22. února.
Haha Deep Down nepřestává překvapovat... -
Star Wars 1313
Opět se objevilo jedno video z vývoje Star Wars 1313 s fantasticky vypadajícím mo-capem v reálném čase: http://www.youtube.com/watch?v=CdsFEMDceNg - Zatracená škoda. -
http://i.imgur.com/C95EtB7.gif podle tnt gameru je tohle na STEAM teaser strance
-
-
není to tam
-
-
Souhlas, není to tam. To by bylo až příliš nápadné, Valve trolluje nenápadně *4*
-
-
-
Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.
3 oznámení = 3 = Half-Life 3 *8* MiND = BLOWN *8* *7* -
-
Vy jste jak tupý pořád s tou HL3, půjde o steambox..
-
-
Jo, Steambox bude, ale jestli jsi si nevšiml, tak mají oznámit 3 věci.
-
-
Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.
Ovšem celkově ta stránka mluví o rozšiřování Steamu (The Steam Universe is Expanding in 2013). Marc Laidlaw taktéž potvrdil, spolu s dalším kolegou, že se nejedná o oznámení her, ale že je to o Steamu a jeho zavedení do našich obývacích pokoju... -
-
2014*
-
-
-
Valve řeklo, že se to týká Steamu a všichni pořád melou o HL3. Pak zas budou všichni nadávat, jak Valve nic nedělá, když to noznámí HL3...
-
-
-
Prosím o zrušení banu,tří nebo čtyřdenní ban jsem si myslím fakt nezasloužil...
-
-
Jsem sám, nebo si myslím že sis ho zasloužil? Ale jsou tu i horší trollové...
-
"myslím fakt" To jsou dve slova, s trochu jinym vyznamem, ,mohlo bejt precejenom hur. ( treba 3 nebo 4 tydenni.)
-
Zas? To už neni možný *1*
-