Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • langustyn

Vývoj GTA V je oficiálně dokončen. Rockstar propaguje hru na náklaďáku. Sony odstranilo digitální soubor...

Video o zločinu - 0:27 zachycen Karel Drda !!!
    • Keyz
      Hh. Fakt, že jo :)
  • Vývoj GTA V je oficiálně dokončen. Rockstar propaguje hru na náklaďáku. Sony odstranilo digitální soubor...

Hlavně ať to má dobrý příběh, dobrou hratelnost a hýbe se plynuleji než IV na PS3 a celkově ať je lepší než IV, abych V alespoň dohrál.
  • peterka
    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/311616-osmilety-zastrelil-90letou-chuvu-navod-nasel-ve-hre-tvrdi-policie.html *16* EDIT:patří k diskuzi níž
    • Spíš se těším, co vymyslí Nova, to zas budou s*ance. *14*
      • Keyz
        Přidají k tomu, že důchodkyně Růžena dostala navíc infarkt když to viděla v TV, že se tohle stalo.
        • Nejdřív udělají živý přenos ze studia, pak zavolají nějakému "psychologovi-odborníkovi", pak šoupnou anketu s nějakou Božkou z ulice a nakonec vzpomenou na M4rtyho a Breivika. Schválně dneska mrknu na ty jejich "zprávy", třeba to tak dopadne...
          • Fremencz
            stimhle souhlasim přesně takhle ta repoztáž určitě bude,ale nato nejzákladnější se zapomenou zeptat - jak se mohla 8 letýmu dítěti dotstat do rukou střelná zbraň ?
    • Miserius
      Nevim co maj novinky za mod, ale ja body za zabijeni lidi nedostával...
  • Keyz

Tak ta NVDIA Shield nemá zas tak extra náskok v testech

http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-Mi3-scores-highly-at-GFX-Bench-thanks-to-Tegra-4_id45011

A to je normální čínský telefon.
    • froztik
      Jestli Mi3 bereš jako normální čínský telefon, tak nevím jaký telefon je pro tebe něco extra. *1*
      • Keyz
        Vzhledem k ceně a oblibě to je pro mně běžný dobrý telefon.
        To samý minulý model dané značky.

Když to porovná se super drahýma sra*kama v Evropě tak ten ten běžný telefon je dost předhání :)

Jako extra beru: Sony Xperia i1, Nokia Lumia 1020 tedy v určitých aspektech :)
        Jsem idealista no. Rád bych kvalitní stroj co vydrží časem ale i odolností. Ne plastové šmejdy za 15.000 Kč kdy za chvilku stojí 10.000 atd...
        • Jack1947
          Na hry ale snad vystaci ( ech, je to primarne na hry).
          • Keyz
            Opravu doufá, že na to budou pořádné hry aby ten HW ovladač byl předností.
  • Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.

Ha a pak ze se o GTA IV vubec nemluvi. Vidis Vavro, vidis...? *1*
  • michelangelo
    Pac v mym okoli nikdo nehraje, tak hazu zbyly Bumble Bundle klice do plena. Zobejte podle chuti :)

S T E A M
    Crysis 2 Maximum Edition Steam Key - J7HW6-LJHX8-2J528
    Medal of Honor Steam Key - 4KITK-8IK9I-PVFTA
    Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key - I6DB4-ZXAW2-JZKIA
    • Díky moc za Crysis 2.(STEAM)
    • michelangelo
      O R I G I N
      Dead Space Origin Key - GRCL-FTD6-7TR7-5LGZ-C64Q
      Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key - GMP7-E4M9-XM4F-TJYR-RNP3
      Crysis 2 Maximum Edition Origin Key - 357F-829V-VNW5-38SG-JCL5
      Dead Space 3 Origin Key - HYYG-DPEH-WSGP-86D7-BJDS
      Medal of Honor Origin Key - DXGG-3N38-ZQ89-Y6VC-U3C7
      Mirror's Edge Origin Key - 2LHR-Y9BL-VPNL-3ECU-BCFP
      Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key - 64KK-2V95-FKA9-2GJG-EFMZ
      Populous Origin Key - BNYY-JEQB-549L-4HDM-DZ73
      • Lukyz
        Díky moc za Mirror's Edge! Vždycky jsem na to slyšel jen samou chválu tak to konečně prubnu!
      • Shadow of the Eternals se opět nepodařilo (ani z 50%) dosáhnout cílené částky na Kickstarteru.

ja vcera rozdal cely steam bundle na steam gifts a k tomu 2x cely bundle Origin serialu
      • A já děkuju za Dead Space 3! *4*
        • Fremencz
          A zrovna ten sem chtěl já *1*
      • Fremencz
        dík za Burnout Paradise: The Ultimate
      • Přes PSV půjde nejen zapnout, ale i vypnout konzoli PS4. Repráček v Dualshock 4 půjde zcela zltumit.

moc díky za C&C red alert 3 :)
  • Tilwaen

Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.

Já jen čekám, jaké nebohé médium to schytá příští generaci. Už chtěli zakazovat filmy, hudbu, knihy; teď jsou holt nástrojem Lucifera hry.
    • Jack1947
      Njn, jeste dlouho hry bohuzel na tomhle postu zustanou , pac to je medialne super ( co si vudeme povidat, kdyz se toho chytnou novinari a treba , nahodou kdyz (kdyby)prichomitne nechvalne znamy Jack Thompson tak senzace je na svete, hry vlastne jsou skodlive ( sam je urcite hral) davam na ukazku pac sam figuroval v tehle kauzach kazdou chvily.
    • ChlupataDeka

Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/311616-osmilety-zastrelil-90letou-chuvu-navod-nasel-ve-hre-tvrdi-policie.html
      • Tilwaen
        Rozklikla jsem ten článek, cos poslal, a hned první věta mě v celkovém kontextu dostala do kolen *15*

"Městečko Slaughter v Louisianě se vzpamatovává z šoku." *15*
      • shefield2
        "Ve hře Grand Theft Auto IV hráči získávají body především za zabíjení lidí a další zločinecké praktiky. " Say WHAT? *11*
      • Celej článek o tom jak za to nejspíše může hra, ale ani slovem se nezmíní o tom jak je možné že se osmiletý chlapec doma dostal k nabité zbrani.
    • Doufám, že po hrách dostanou černýho petra bulváry. Nikdy jsem je neměl rád.
      (Když tak přemýšlím, snad to tím pádem neschytá i games, rejp rejp)
  • God-of-War

A už je to tu zase...
    • Tushan
      a rodiče by měli jít za katr 8 letej nema co hrát gta kde se dal mlátit šl..ky a podobně *7*
      • Co to tu valíte? Nikdo tu neřek, že by třeba takové osmileté děcko nemělo mít vůbec přístup k něčemu jako je nabitá pistole. Takové věci budí strach i v rukách dospělého, natož dítě které má osm, to si o malér přímo říká.
      • God-of-War
        Přesně tak. Malej parchant nemá mít vůbec přístup k takovým hrám a už vůbec ne k pistoli. Demence *16* *16*
      • Tilwaen
        Celkem se mi líbí, jak tu každý vytahuje, že nemá osmiletý u GTA co dělat (což samozřejmě nemá), ale na své mládí s Doomem a Wolfensteinem si nevzpomene *4*
        • mno...musím souhlasit s tebou :) ......ale tady je ten největší problém,jak se to dítě mohlo k tý zbrani dostat....to je podle mě nenormální
          • Tilwaen
            To nenormální rozhodně je. Když tam děti dostávají zbraně k narozeninám...

http://www.komonews.com/news/national/Photo-of-boys-birthday-gun-leads-to-child-welfare-investigation-199167791.html

Kuličkovku, ano. Vodní pistoli, jo. Poupravenou zbraň na paintball do starších rukou, proč ne. Ale regulérní assault rifle do rukou jedenáctiletému klukovi k narozeninám? *7*
        • Miserius
          Nikdo z nas pak nesel a nekoho nezastrelil, ne?
          • Tilwaen
            Viz. můj post výše, the Columbine shooters. Z pohledu dnešního pohledu je prakticky vyvráceno, že by za ten masakr mohl Doom jako takový, ale média se toho tenkrát chytla jako... no stejně jako TV Nova dnes u každé reportáže související s násilnými hrami.
          • ucho
            co není, může bejt...
            • Jack1947
              Proto jsou hry, bez dusledku a pricin pobihame jako v realu, zabijim rezeme ctvrtime... a pritom jsme zcela normalni smyslejici lide *3* . / jak kdo tedy)
            • Miserius
              Uvidime po GTA 5, dystak v moji zaverecny reci zminim games.cz *1*
        • MickeyMutant
          Doom a Wolfenstein byly hodně stylizované, GTA je mnohem realističtější.
          • Tilwaen
            Doom budiž, sice tam krev jen cákala na všechny strany, když jsi řezal emzáky motorovou pilou, ale pořád to byli emzáci. To u Wolfa ne - tam jsi střílel lidi; sice zlé a prohnilé, ale lidi. Stylizované je to možná tak tou dobovou grafikou.

Ono uvažovat takto, tak časem za pár let třeba dojdeme k názoru, že GTA IV nebylo vůbec realistické: na budoucí poměry hnusná grafika, snad nezajímavá hratelnost, fiktivní prostředí, co já vím. Takže bude celkem těžké uvěřit, že by tato zastaralá hra mohla vůbec někoho přímo podnítit k vraždě; tak jako dnes kroutíme hlavou nad tím, že v roce 1999 měl dohnat Doom dva tentononcy k vyvraždění školy (the Columbine shooters). Tím chci jen zkrátka říct, že realističnost je relativní a asi ještě i nějakou dobu bude.
            • Jack1947
              DOOM & WOLF Most legendary ever...
            • MickeyMutant
              Je to tak. Jen jsem chtěl říct, že kradení aut, střílení a přejíždění chodců v současném městě je přece jen realističtější než likvidace démonů na Marsu nebo Blaškovičův atentát na robohitlera.
          • To nic nemění na tom, že zahrát si GTA a jít zastřelit svou babičku není normální chování ani u 8-letého dítěte. To dítě mělo očividně nějakou psychickou poruchu (skutečnou poruchu, né jako jack1947, kterej si jí vymyslel, aby měl výmluvu pro svou stupiditu a neschopnost naučit se pravopis). Takže když by to neudělal v osmi, udělal by to třeba v pětadvaceti a GTA mu k tomu zkratu mohlo dát úplně stejnej impuls, jako třeba nějaká kriminální reportáž z večerních zpráv.
            • Jack1947
              Si zacni zvykat, s tim ja nic neudelam, tak si trp...
              ( mimochodem , jestli ti nevadi pritovnani troll *15* ) BTW: Jsem moc rad , ze si tu a prectes si me vytvory i ty , je to pro tebe trest ... (to ze si neslysel , o dysfunkcnich poruchach je tvoje chyba , hloupejch lidi je koneckoncu na nasi kouli plno...) .
            • Jack1947: Ano a dokud nepřestaneš psát jako to prase, tak ani nepřestanu. *3*
            • Jack1947
              Beres si mne do huby co? (Mimochodem molly snuffer tve slova, pro mne vahu nemaji, ses anonym ... ) Poruchu mam a neschovavam se za ni, di si polemizovat nekam jinam, priste muj nick vynech dik.
            • rancor1223
              To sice ne, ale nikdo neví jestli jí zastřelil úmyslně, nebo jestli to byla nehoda. A i kdyby to bylo úmyslně, vinu na tom nesou jedině ti, kteří mu dovolili "hrát" si s pistolí a hrát GTA IV.
  • Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.

Tomu rikam slusnej darwin...

Nejdriv dat osmiletymu detsku zahrat GTA 4 a pak mu dat pistoli s ostrejma nabojema na hrani :D
    • Jack1947
      "Usa Limitless¸¸
  • Miserius

V 8 letech nema mit pristup jak ke zbrani tak k GTA...
    • Fremencz
      Taky nechápu jak se 8 letý dítě může dostat ke zbrani.
      • V USA a v takové rodině? Nejspíš jí dostal k šestým narozeninám.

Tak já jsem v osmi neuměl ani pomalu zapnout hru (asi jiná generace)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit