-
Vývoj GTA V je oficiálně dokončen. Rockstar propaguje hru na náklaďáku. Sony odstranilo digitální soubor...
Video o zločinu - 0:27 zachycen Karel Drda !!! -
-
Hh. Fakt, že jo :)
-
-
Vývoj GTA V je oficiálně dokončen. Rockstar propaguje hru na náklaďáku. Sony odstranilo digitální soubor...
Hlavně ať to má dobrý příběh, dobrou hratelnost a hýbe se plynuleji než IV na PS3 a celkově ať je lepší než IV, abych V alespoň dohrál. -
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/311616-osmilety-zastrelil-90letou-chuvu-navod-nasel-ve-hre-tvrdi-policie.html *16* EDIT:patří k diskuzi níž
-
-
Spíš se těším, co vymyslí Nova, to zas budou s*ance. *14*
-
-
Přidají k tomu, že důchodkyně Růžena dostala navíc infarkt když to viděla v TV, že se tohle stalo.
-
-
Nejdřív udělají živý přenos ze studia, pak zavolají nějakému "psychologovi-odborníkovi", pak šoupnou anketu s nějakou Božkou z ulice a nakonec vzpomenou na M4rtyho a Breivika. Schválně dneska mrknu na ty jejich "zprávy", třeba to tak dopadne...
-
-
stimhle souhlasim přesně takhle ta repoztáž určitě bude,ale nato nejzákladnější se zapomenou zeptat - jak se mohla 8 letýmu dítěti dotstat do rukou střelná zbraň ?
-
-
-
-
Nevim co maj novinky za mod, ale ja body za zabijeni lidi nedostával...
-
-
Tak ta NVDIA Shield nemá zas tak extra náskok v testech
http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-Mi3-scores-highly-at-GFX-Bench-thanks-to-Tegra-4_id45011
A to je normální čínský telefon. -
-
Jestli Mi3 bereš jako normální čínský telefon, tak nevím jaký telefon je pro tebe něco extra. *1*
-
-
Vzhledem k ceně a oblibě to je pro mně běžný dobrý telefon.
To samý minulý model dané značky.
Když to porovná se super drahýma sra*kama v Evropě tak ten ten běžný telefon je dost předhání :)
Jako extra beru: Sony Xperia i1, Nokia Lumia 1020 tedy v určitých aspektech :)
Jsem idealista no. Rád bych kvalitní stroj co vydrží časem ale i odolností. Ne plastové šmejdy za 15.000 Kč kdy za chvilku stojí 10.000 atd... -
-
Na hry ale snad vystaci ( ech, je to primarne na hry).
-
-
Opravu doufá, že na to budou pořádné hry aby ten HW ovladač byl předností.
-
-
-
-
-
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
Ha a pak ze se o GTA IV vubec nemluvi. Vidis Vavro, vidis...? *1* -
Pac v mym okoli nikdo nehraje, tak hazu zbyly Bumble Bundle klice do plena. Zobejte podle chuti :)
S T E A M
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key - J7HW6-LJHX8-2J528
Medal of Honor Steam Key - 4KITK-8IK9I-PVFTA
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key - I6DB4-ZXAW2-JZKIA -
-
Díky moc za Crysis 2.(STEAM)
-
O R I G I N
Dead Space Origin Key - GRCL-FTD6-7TR7-5LGZ-C64Q
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key - GMP7-E4M9-XM4F-TJYR-RNP3
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key - 357F-829V-VNW5-38SG-JCL5
Dead Space 3 Origin Key - HYYG-DPEH-WSGP-86D7-BJDS
Medal of Honor Origin Key - DXGG-3N38-ZQ89-Y6VC-U3C7
Mirror's Edge Origin Key - 2LHR-Y9BL-VPNL-3ECU-BCFP
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key - 64KK-2V95-FKA9-2GJG-EFMZ
Populous Origin Key - BNYY-JEQB-549L-4HDM-DZ73 -
-
Díky moc za Mirror's Edge! Vždycky jsem na to slyšel jen samou chválu tak to konečně prubnu!
-
Shadow of the Eternals se opět nepodařilo (ani z 50%) dosáhnout cílené částky na Kickstarteru.
ja vcera rozdal cely steam bundle na steam gifts a k tomu 2x cely bundle Origin serialu -
A já děkuju za Dead Space 3! *4*
-
-
A zrovna ten sem chtěl já *1*
-
-
dík za Burnout Paradise: The Ultimate
-
Přes PSV půjde nejen zapnout, ale i vypnout konzoli PS4. Repráček v Dualshock 4 půjde zcela zltumit.
moc díky za C&C red alert 3 :)
-
-
-
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
Já jen čekám, jaké nebohé médium to schytá příští generaci. Už chtěli zakazovat filmy, hudbu, knihy; teď jsou holt nástrojem Lucifera hry. -
-
Njn, jeste dlouho hry bohuzel na tomhle postu zustanou , pac to je medialne super ( co si vudeme povidat, kdyz se toho chytnou novinari a treba , nahodou kdyz (kdyby)prichomitne nechvalne znamy Jack Thompson tak senzace je na svete, hry vlastne jsou skodlive ( sam je urcite hral) davam na ukazku pac sam figuroval v tehle kauzach kazdou chvily.
-
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/311616-osmilety-zastrelil-90letou-chuvu-navod-nasel-ve-hre-tvrdi-policie.html -
-
Rozklikla jsem ten článek, cos poslal, a hned první věta mě v celkovém kontextu dostala do kolen *15*
"Městečko Slaughter v Louisianě se vzpamatovává z šoku." *15* -
"Ve hře Grand Theft Auto IV hráči získávají body především za zabíjení lidí a další zločinecké praktiky. " Say WHAT? *11*
-
Celej článek o tom jak za to nejspíše může hra, ale ani slovem se nezmíní o tom jak je možné že se osmiletý chlapec doma dostal k nabité zbrani.
-
-
Doufám, že po hrách dostanou černýho petra bulváry. Nikdy jsem je neměl rád.
(Když tak přemýšlím, snad to tím pádem neschytá i games, rejp rejp)
-
-
A už je to tu zase... -
-
a rodiče by měli jít za katr 8 letej nema co hrát gta kde se dal mlátit šl..ky a podobně *7*
-
-
Co to tu valíte? Nikdo tu neřek, že by třeba takové osmileté děcko nemělo mít vůbec přístup k něčemu jako je nabitá pistole. Takové věci budí strach i v rukách dospělého, natož dítě které má osm, to si o malér přímo říká.
-
Přesně tak. Malej parchant nemá mít vůbec přístup k takovým hrám a už vůbec ne k pistoli. Demence *16* *16*
-
Celkem se mi líbí, jak tu každý vytahuje, že nemá osmiletý u GTA co dělat (což samozřejmě nemá), ale na své mládí s Doomem a Wolfensteinem si nevzpomene *4*
-
-
mno...musím souhlasit s tebou :) ......ale tady je ten největší problém,jak se to dítě mohlo k tý zbrani dostat....to je podle mě nenormální
-
-
To nenormální rozhodně je. Když tam děti dostávají zbraně k narozeninám...
http://www.komonews.com/news/national/Photo-of-boys-birthday-gun-leads-to-child-welfare-investigation-199167791.html
Kuličkovku, ano. Vodní pistoli, jo. Poupravenou zbraň na paintball do starších rukou, proč ne. Ale regulérní assault rifle do rukou jedenáctiletému klukovi k narozeninám? *7*
-
-
Nikdo z nas pak nesel a nekoho nezastrelil, ne?
-
-
Viz. můj post výše, the Columbine shooters. Z pohledu dnešního pohledu je prakticky vyvráceno, že by za ten masakr mohl Doom jako takový, ale média se toho tenkrát chytla jako... no stejně jako TV Nova dnes u každé reportáže související s násilnými hrami.
-
co není, může bejt...
-
-
Proto jsou hry, bez dusledku a pricin pobihame jako v realu, zabijim rezeme ctvrtime... a pritom jsme zcela normalni smyslejici lide *3* . / jak kdo tedy)
-
Uvidime po GTA 5, dystak v moji zaverecny reci zminim games.cz *1*
-
-
-
Doom a Wolfenstein byly hodně stylizované, GTA je mnohem realističtější.
-
-
Doom budiž, sice tam krev jen cákala na všechny strany, když jsi řezal emzáky motorovou pilou, ale pořád to byli emzáci. To u Wolfa ne - tam jsi střílel lidi; sice zlé a prohnilé, ale lidi. Stylizované je to možná tak tou dobovou grafikou.
Ono uvažovat takto, tak časem za pár let třeba dojdeme k názoru, že GTA IV nebylo vůbec realistické: na budoucí poměry hnusná grafika, snad nezajímavá hratelnost, fiktivní prostředí, co já vím. Takže bude celkem těžké uvěřit, že by tato zastaralá hra mohla vůbec někoho přímo podnítit k vraždě; tak jako dnes kroutíme hlavou nad tím, že v roce 1999 měl dohnat Doom dva tentononcy k vyvraždění školy (the Columbine shooters). Tím chci jen zkrátka říct, že realističnost je relativní a asi ještě i nějakou dobu bude. -
-
DOOM & WOLF Most legendary ever...
-
Je to tak. Jen jsem chtěl říct, že kradení aut, střílení a přejíždění chodců v současném městě je přece jen realističtější než likvidace démonů na Marsu nebo Blaškovičův atentát na robohitlera.
-
-
To nic nemění na tom, že zahrát si GTA a jít zastřelit svou babičku není normální chování ani u 8-letého dítěte. To dítě mělo očividně nějakou psychickou poruchu (skutečnou poruchu, né jako jack1947, kterej si jí vymyslel, aby měl výmluvu pro svou stupiditu a neschopnost naučit se pravopis). Takže když by to neudělal v osmi, udělal by to třeba v pětadvaceti a GTA mu k tomu zkratu mohlo dát úplně stejnej impuls, jako třeba nějaká kriminální reportáž z večerních zpráv.
-
-
Si zacni zvykat, s tim ja nic neudelam, tak si trp...
( mimochodem , jestli ti nevadi pritovnani troll *15* ) BTW: Jsem moc rad , ze si tu a prectes si me vytvory i ty , je to pro tebe trest ... (to ze si neslysel , o dysfunkcnich poruchach je tvoje chyba , hloupejch lidi je koneckoncu na nasi kouli plno...) . -
Jack1947: Ano a dokud nepřestaneš psát jako to prase, tak ani nepřestanu. *3*
-
Beres si mne do huby co? (Mimochodem molly snuffer tve slova, pro mne vahu nemaji, ses anonym ... ) Poruchu mam a neschovavam se za ni, di si polemizovat nekam jinam, priste muj nick vynech dik.
-
To sice ne, ale nikdo neví jestli jí zastřelil úmyslně, nebo jestli to byla nehoda. A i kdyby to bylo úmyslně, vinu na tom nesou jedině ti, kteří mu dovolili "hrát" si s pistolí a hrát GTA IV.
-
-
-
-
-
-
Tomu rikam slusnej darwin...
Nejdriv dat osmiletymu detsku zahrat GTA 4 a pak mu dat pistoli s ostrejma nabojema na hrani :D -
-
"Usa Limitless¸¸
-
-
V 8 letech nema mit pristup jak ke zbrani tak k GTA... -
-
Taky nechápu jak se 8 letý dítě může dostat ke zbrani.
-
-
V USA a v takové rodině? Nejspíš jí dostal k šestým narozeninám.
-
Tak já jsem v osmi neuměl ani pomalu zapnout hru (asi jiná generace)
-
-