-
Již jen týden zbývá k možnému zafinancování krátkého českého parkour filmu na motivy Assassin's Creed....
Vida, tak si toho konečně někdo z redakce všiml? -
-
To jsem byl já *3*
-
-
Díky.
-
-
Již jen týden zbývá k možnému zafinancování krátkého českého parkour filmu na motivy Assassin's Creed....
Tak zalezi kolik jim zbyva, kolik hodlaji vybrat ( aby to nebylo jak kickstarter ze se vybralo mnohem vice nez se pivodne predpokladalo.) -
-
Mně jde o to, že jsem už před třemi týdny psal redakci do námětů, jestli by to nedali sem do bleskovek...
-
-
-
Na Crysis 3 se pracovalo o 15 měsíců kratší dobu než na Crysis 2, přestože na něm makalo o 50 méně vývojářů.
Pochopiteľné, keďže pri C2 od základov prestavali celý engine a nástroje pre beh na konzolách. U C3 už mali viacmenej 60% roboty hotovú.....ale aj keď som hru prešiel za nejakých 8,5 - 9 hodín a hodnotím jej kvality vysoko, tak z celej trilógie sa mi páčila najmenej. Hlavne kvôli absencii nejakého toho vedenia a motivácie CELLu. Proste Cell troops tu pôsobili tentoraz len ako pohyblivé terče pre Propheta. Chýbal tu nejaký hlavný ľudský záporák kto by tomu dal nejaký drajv a motiváciu naviac akú mali pre príbeh ťahanice Lockharta s Hargreavom. Nejaké 2 levely navyše kde by sa išlo po vedení Cellu by hre určite prospeli. -
Tady mám něco pro Bob.2: http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/pravopisne-chyby
-
-
úžasné :D
-
-
Level kód pro Red Orchestru 2
YIY4-E3RE-3ERP
http://www.level.cz/hry/ -
-
Pánbůh ti to oplať :) Děkuju
-
-
PS 4 datum vydání
Ahoj,
kdyby to někdo přehlédl, tak stejně podivným způsobem, jakým bylo ohlášeno datum vydání konzole v ČR na 29. listopadu, tak tato zpráva byla i dementována jako mylná. -
-
Musim Te opravit. Opravdu ro vyjde pred vanocemi. Mam to potvrzene od znameho, co pracuje Bile Mysi, ze to opravdu bude pred koncem roku. Pravidelne odesilaji Sony vsechny objednavky( a je jich prej kurevsky dost) a ty jim to potvrdili, ze to fakt bude. Psal to tu i nejaky diskutujici, ze to ma taky potvrzene.
Sorry za pripadne chyby. Datluju za chodu nemam cas to kontrolovat. -
-
Čímž jsi mě neopravil, protože já neříkám, že PS4 nevyjde letos, ale jen to, že původní zpráva mluvící o 29.listopadu byla označena za mylnou. :-)
-
-
To je vlastně fakt.. sorry *1*
-
-
Ano pokud stihnou výrobu, kdy naplní požadované kvóty pro ostatní země, tak ano stihne se to, ale zatím to není 100%, protože čísla o výrobě jsou stále jen odhadem. Začátkem listopadu by to, ale mělo být potvrzeno pro všechny země, kdo a kdy ji dostane.
-
Kdo ti to potvrdil?
-
-
Řekli že to neni oficiální, ne že to je mylný
-
-
Nesouhlasím:
"SONY CZ / SK Omlouvám se, jednalo se o chybnou informaci. Za vzniklý omyl se omlouvám." -
-
Aha, tak to už jsem nečetl... Mě je to celkem jedno, počkám tak půl roku, snad to pak bude levnější a snad se vyhnu tý vyrce konzolí co kazdej pulo rok umíraj...
-
-
-
-
Prisel jsem jen zcerit vody OT a zbytecnych diskuzi darovanim dalsi LEVEL hry, protoze me vojanceni neba .)
L E V E L K O D
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
4KY4-A3JI-3FFY - ✥ -
-
Tak to zase někdo vybral bez poděkování.
-
-
Může být v klidu jakmile dostanu level, taky je sem dám. *3*
To bude asi tak za hodinu. Možná dříve.
-
-
-
Na Crysis 3 se pracovalo o 15 měsíců kratší dobu než na Crysis 2, přestože na něm makalo o 50 méně vývojářů.
Tak udělat kampaň na 5 hodin místo na 15 hovoří samo za sebe. -
-
Náhodou, mě projetí trvalo 6,5! *1*
-
-
No vidis ja ani nedoparil ( X360).
-
-
-
Taky to bylo poznat na kvalitě. -
-
vždycky když použiješ na něco šablonu, tak to máš pak rychlejc :D
-
-
jj presne
-
-
-
schválně,jestli nám na humblu nadělí nějakou tu prémii,když se tam vybere 10 mega :D
-
-
taky by mě to zajímalo :) no mohli by dead space 2 ať mám komplet trilogii :D
-
-
Command & Conquer se možná podívá na PS4 a Xbox One.
Pro mne, za mne a X360 treba ne co?