-
Dishonored:Brigmore witches DLC
"An incremental update (v 1.4.1) has been released today on Steam. The update resolves crashing issues reported both here and within the Steam Community¸¸ Takze fanouskum a ti co hrali a kvuli , bugu nedohrali uz ted by mneli mit sanci doparit. ( Myslim ze o tom asi uz vi, jen kdyby ne...). -
-
Jakto, že ještě nestuduješ učebnice pravopisu, porucho? Než si doplníš alespoň nějaký základy, tak ti doporučuju čárky úplně vypustit, protože je prostě neumíš dělat na správnejch místech.
-
-
Nestuduju, nechces mi s tim pomoc kdyz si tak chytrej, " Please Help me, im so desperate¸¸
jinak drz hubu, tvoje slova bezztak vahu nemaj, anonym pch *15* . -
-
Ano - já jsem stejně jako ty anonym, akorát nepíšu jak ret*rdovanej p*čus. *15*
-
-
Ses debil, a ja se snizuju jen na tvoji uroven, hodnotis lidi podle toho jak pisou ( i prestoze vis ze poruchy uceni, psani jsou.) Di se vycpat, ses pro mne jen hnilobnej hnidopich a nic vic. *3*
Anonym ? Jsi uplnej anonym, a jeho reci jdou mimo, nemas koule se zaregistrovat ci co. Tahni zpatky tam kde bydlis do stok.
-
-
-
-
-
Vývojáři Need for Speed: Rivals se rozhodli pro systém AllDrive na úkor vyššího počtu (60) FPS.
To je trochu o necem jinym , nez s kolegou The crew. -
-
Koukám, ty tu dneska komentuješ jak div(n)ej.
-
-
Ja , nevim nak sem se do toho zabral, vcera s pocinaje(rhuladem(a nak me to ted chytlo). *15*
-
-
-
EA plánuje free-to-play verzi každé své větší značky. Nevydá hru, která by byla offline.
We will plaguete and infest... all then scattered em" away. -
-
Možná by to bylo srozumitelnější česky... *3*
-
-
EA plánuje free-to-play verzi každé své větší značky. Nevydá hru, která by byla offline.
¸Its time to ruin everything" Doufam ze to ted je lepsi... -
-
Česky to sice nebylo, ale už se tomu dalo rozumět *2*
-
-
A ucel splnilo, mne davali souveti a delsi vety, vzdycky problem ( jak eng nebo cz ale ty cesky taky vic ).
-
-
-
-
-
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
To zase budeme číst jak jsou hry špatné, ale jak se taková hra dostala k 8 letému chlapci a už vůbec nemluvě o nabité zbrani? Mít dítě a neschovanou zbraň v jednom baráku zavání vždycky průserem i kdyby třeba hrál Maria. -
Jupí můj mínus fanoušek dorazil *1* Ale horšíš se, -6 za 2 minuty, to je silný podprůměr! Přidej *1*
-
-
Hehe, tak ono ti dá člověk mínus jen tak ze zvyku když jde kolem..a pak si to přečte, vidí, co jsi napsal, a musí si dokonce změnit IP aby ti mohl dát další mínus!
Ne, to byl vtip, nic si z toho nedělej, ten mínus a plus systém by měli zrušit, láká to moc troly a populisty. A taky je z toho solidní trn v patě některým lidem, co se s tím neradi smiřují. Fakt si to tak neber. -
-
No já ti nevím. Ale zkoušeli jsme a za větu: Děkuji jsem získal -24 ani ne za minutu:) Jak říkám, mě je to jedno. Jenom je fakt humorné, že si někdo dává fakt takovou práci s mínusováním jenom mých příspěvků *1* Ale co, začne škola a děcka už nebudou mít tolik času na blbosti.
-
-
Asi ti to jedno není co, když tu vytvářiš OT a scény jak nějaká hysterka
-
-
To je bráno proboha jako humor:-D Nebo si myslíš, že kdyby mi to vadilo, tak to napíšu stylem jakým to tady píšu?:-D Vzpamatuj se:) Je jenom sranda se dívat, kam až nějaký člověk dokáže zajít jenom proto, aby mě virtuálně umínuskoval *1*
-
-
Kdyby ti to nevadilo, tak tady už potřetí nevytváříš OT o nějakým mínuskovém fantomovi. Až na to přestaneš reagovat jak hysterka možná ty mínuska už nedostaneš.
-
Otazka, je jestli bych o to vubec stal. *4*
-
Ale tak, když se budeš hodně snažit... *1*
-
Presne, taky dostavam posledni dobou minuska, jenze ty patris mezi elitu, tebe uz nedozenu *15* .
-
Spíše kdyby mi za každý mínus za poslední měsíc dali korunu *1*
-
Kdyby mínusy zahřívaly, tak Ty už jsi několikrát vaporizován *15*
-
-
-
-
-
Více a ještě více!!!Snaž se, trénuj, ještě mínus, ještě mínus. Málo na to naklikáváš!! Jak jsem Tě to učil. Klik na mínus, Veskoslav, klik na mínus, najdi další příspěvěk a klik na mínus Veskoslav *1*
-
-
Tak máš pár minusek se nepo a nedělej tu scény hysterko
-
-
Pani, jsem nevedel ze si ve zdejsi kotline az tak "popularni¸¸.
-
-
Jo. Asi tak poslední měsíc se někdo evidentně dost nudí:) To víš 2 měsíce prázdnin, co s tím chceš dělat *1*
-
-
Já bych klidně řekl, že ty mínuska jsou normálně legitimní, díky těm srač*ám co tu bleješ a hysterickejm reakcím, hodnejch ženský v menopauze.. Já ti třeba taky hned jedno mínusko lípnul, viď. *3*
-
To bude nejspíš ten somráckej multinicker.. Taky sem u něj populární *3* .
-
-
A nepíšeš prostě jen hovadiny? Než že bys měl vlastní armádu mínuskářů..tak třeba prostě jen píšeš nepopulární věci nebo sra*ky. Nemusíš být hned konspirátor.
-
-
-
-
-
Ubisoft: Next-gen verze The Crew poběží na 30 FPS, 60 FPS je nereálné při tak rozléhlém světě a počtu...
Slevujeme,slevujeme (zijeme prece v realu). *15* -
DLC Free Fall do Call of Duty: Ghosts zřejmě na WiiU nevyjde.
Ja se divil ze vubec vyjde "zakladni hra¸¸. *8* -
-
No co. Na ten jejich engine stačí i ten zastaralý křáp:-D
-
-
DLC Free Fall do Call of Duty: Ghosts zřejmě na WiiU nevyjde.
To bylo teda trochu drsne... na muj vkus. ( engine starej je no. Ale pozor celkem HW narocnej.)
-
-
-
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
Když po domě necháte válet nabitou pistoli a osmileté dítě bez dozoru, tak to by velice snadno mohlo dojít k vraždě nebo nechtěné sebevraždě, i kdyby si předtím četlo Bibli. -
-
no půjdu si zahrát DEFCON. Počty mrtvých v "mainstream" hrách jsou pro mne nedostatečné. Není nad ten pocit, když se dovíte, že máte na krku několik miliard mrtvých. *16* *14*
-
-
Statistika.
-
-
Vždyť tam je běžné, že dostanou svou zbraň u v útlém věku. Prostě pokrytecký buranov se vším všudy.
-
-
to víš, ta parta buranů se aspoň má aspoň čím bránit. Ty můžeš tak maximálně čekat na příjezd PČR, ale to už budeš dávno pod drnem. A pořád tam ty střelné zbraně zabijí méně lidí, než ta zasraná chřipka
-
-
Ano a proto je v USA takový počet masakrů jaký je:) Mimochodem ve Finsku má 89% lidí vlastní zbraň (dospělých) a přitom se tam nedějou taková zvěrstva jako v USA. Čím to bude? Tím, že to nejsou polointeligentní burani. Zejména na jihu v okolí Texasu. Klobouk, obří SUV, trapné hardy a 20 bouchaček na osobu:)
-
-
Ano nejvetsim poctem, zabiti ozbrojenymi utocniky ano . ( nebo zbranemi to uz je fuk. Statistika nekde je jen se mi hledat ted nechce.
-
A to si rikas ¸¸cech"? *8*
-
Ty taky nejsi zrovna zářnej příklad evropskýho inteligenta, jako spíš českýho vepřoknedlováka, kterej zná USA z TV naprosto brilantně, ačkoliv tam nikdy nebyl. *3*
-
-
Ano věřím tomu, žes tam nebyl. A za pobyt v cizině, na jehož základě si můžeš dovolit tak světácky prohlašovat, jak je celej národ v prdeli a že támhle maj jen klobouky a zbraně a támhle maj tohle a podobný stupidní kecy, nepovažuju desetidenní dovolenou..
-
Ty víš, že jsem tam nebyl? No zajímavé, co lidé dokáží vydedukovat z příspěvků;) A mimoto vepřoknedlozelo nemám rád;)
-
-
-
-
-
-
pokračování
hezká diskuze, mě šlo o to jak se těšíte. Já jsem se během čekání na třetí díl vrátil ke knižní podobě a ta se (mého názoru) nemůže vyrovnat hře. Je pravda, že poslední dva díly jsou pro mě extrémně zamotané a propletené. Jinak díky za diskusi *2* -
No vidím, že se tu dokážete pozabíjet i beze mně:)
Jinak jsem napsal na TV Nova, jakou hrůzu způsobují hry a dal odkaz na tu vraždu, snad bude sranda *1* -
-
Stacilo by 30 minut nejakymu redaktorovi z Novy v zdejsich diskuzích a bylo by mimoradny vysilani *1*
-
-
"Jasný obrázek o tom, jaký následek na lidskou mysl má dlouhodobé hraní počítačových her, si lze velice snadno udělat už jen navštívením některého z českých herních portálů, například games.tiscali.cz . Pohled je to přitom velice tristní. Vybrali jsme pro vás několik ukázek, aby si každý divák mohl udělat přehled, jak to v takové herní komunitě běžně vypadá:
"nabidnem mu aby ti rozmlatil ten tvuj dosratej xicht" --blablabla
"ludia, co to hravate, ze ste celi ztoporeni z tohto kusa hardwaru? hopsacky?" -- skaven123
"No pay, no play or less play or even dont know whatfctg!§"/"/""!ů§... *12* " -- Jack1947
"Level dobrý je, nikdy mne nepoblije, a když stránky otáčím, tak se rychleji vymočím." -- Vogon
"takhle ma vypadat pravy next-gen, ne jak ty vase trapne zastrale battlefieldy, divzny a podobne." -- fluorescent (u CoD diskuze)
"Všeci ste tak duležiti až je to k pláči.kRITIZUJETE TO CO BYSTE SAMI NIKDY NEZVLADLI VYTVOŘIT.BANDA ČU.... CO SI MYSLI ŽE VÍ VŠECHNO.Skuste si to sami NOOOBOVE" -- Robcak
"Napsal (blablabla): Tvou p*cu pis si tam este vies a ohovarej mne tam na tom pojeban*m games koko* zasr*ty , co na to rict, asi nic *1* " -- Maggots
"zajebany pic*s najradse by som ta zajebal" -- blablabla
Televize Nova speciálně pro vás udělala vědecký výzkum, ze kterého jasně vyplývá, že výše citované je přímým následkem hraní počítačových her plných násilí a měly by se z toho odvodit patřičné důsledky. Pro televizi Nova, whoever." //sorry za formátování, nepovolí to více odstavců -
-
Palec hore za shromážděních těch hlášek!
-
-
Tak za mne diky ( i bez +) .
-
-
Však neboj. Ty tam budeš jako pseudointelektuální nevyzrálá dívka, která má problém s identitou a proto tráví svůj čas na games místo nákupů *1*
-
-
To jsem ještě dopadla dobře, vcelku jsi mě uklidnil *15*
Mimochodem, nákupy a games se nevylučují *2* -
-
S "Dukazy¸¸ se da poradit mnoha rozlicnymi cestami... *3*
-
Beztak by Ti post mortem prohledali počítač, zjistili by, žes bezprostředně před smrtí hrál GTA, CoD, CS, BF, Crysis, Simsy a Armu, Nova by měla o čem žvatlat a mě by zavřeli *2*
-
Jo, ok a kdyby nahodou , ja umim (snad) drzet jazyk za zuby *15* .
-
Jako tím jsem Tě k němu nepřirovnávala a už vůbec Tě k něčemu takovému neponoukala - najednou Ti trkne v kebuli, vyvraždíš teď o prázdninách někde školu a nakonec to bude na mě, to by mi tak chybělo *1*
-
To nevim, kazdopadne ja jsem v poho. (Uz jsem u payday2 recenze napsal ze ja zbrane ani nasily nerad jen v tv a filmu, a ve hrach samozrejmne.)
-
Jen jestli si to samé neříkal i ten osmiletý ostrostřelec, o kterém se tu celý dnešek bavíme *15*
-
Tak to vubec neres. *15* Sranda prece musi bejt, i kdyby to melo stat cloveka zivot *3* .
-
Jen mi to přišlo vtipně napsané, nechci se Tě nijak dotknout *2* *3*
-
Za to zmineni, diky , v textu akorat to zas ... vim ze to byla jen ukazka ( nebylo uplne nej.)
-
-
-
-
Já chci být v televizi:-D
-
-
Tak dystak nam zamavej a zmin se, ze tu rozdavame Steam klice
-
-
A servery games.cz spadnou...
-
-
Ovladac k hvezdne brane :D :D :D
jsem tedka fakt vyprskl smichi pred monitorem -
Stačí slovo zadarmo. A typický Kaufland Čech to koupí i kdyby to byl ovládací panel ke Hvězdné bráně *1*
-
Ucho, pořád to jsou ale češi *1* Uslysi slovo "rozdáváme" a budou tu na to stát frontu
-
myslím, že publikum Novy neví, co jsou to Steam klíče...
-
-
-
-
-