Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33

V The Elder Scrolls Online se půjde probojovat světem i bez magie.

Mě teda přišlo, že se ptal spíš na ability typu toho aoe co sesílal ten archer v quakecon walkthrough apod. Jestli to ale nebudu muset použít vůbec a vystačím si se střelbou... už to prosím vyjde?
  • nekromant33

EA DICE popřelo, že by měl každý rok měl vycházet nový díl herní série Battlefield.

No budou to jen střídat s battlefrontem
  • co je na tom pravdy

Služba Xbox Live dnes přestala využívat virtuální platidlo Microsoft Points. Veškeré zůstatky se hráčům převedou na jejich lokální měnu.

to jako fakt ?
    • braveman
      http://games.tiscali.cz/tema/microsoft-zavre-obchod-games-for-windows-marketplace-63736
      • nečetl jsem, protože Games for Windows nepoužívám a nečekal jsem že se to dotkne i účtu pro xbox :-/
    • Maarta
      Ano, je to tak
      • karta

a podporuje xlive české karty ? mě se to nepodařilo zadat, proto jsem používal MS points a tohle zrušení proběhlo celkem potichu, tedy aspoň jsem o tom nic neslyšel ani nečetl upozornění na xboxu
        • Maarta
          Pokud máš např. UK účet, tak ti to českou kartu nevezme. Ale vezme ti to paypal účet, na kterém máš českou kartu.

Tedy aspoň já měl tento problém, dkyž jsem přecházel z CZ na UK. Ale zjistil jsem, že pro mne z toho žádné nějaké extra výhody neplynou, takže po třech měsících zase pošupajdím zpátky na CZ
          • paypal

aha takže paypal funguje ? to jsem nevěděl díky, to řeší můj problém
  • Jack1947

Microsoft: Základní verze Killer Instinct není free-to-play hrou, ale velkorysým demem.

No comment. *7*
    • God-of-War

Microsoft: Základní verze Killer Instinct není free-to-play hrou, ale velkorysým demem.

Velkorysé demo, s jednou postavou... aha.
  • Veskoslav

Něco pro milovníky Dark Soul II:)

http://www.youtube.com/watch?v=mYsqfLp0HAc#t=270
  • rancor1223
    • Pilgrim66
      Ouch...
    • Keyz
      Lucie Jiříková asi hodnotí hry jak to bylo kdysi zvykem. Pěkně z warezu.
      Tohle je docela zajímavá věc. Pěkná ostuda.
      • Jack1947
        Spis je pak ostuda te hry, ( teda jestli to nebyl, pouzwe zaujaty pohled na Payday2 od recenzenta(ky).
        • davidBray
          vysvětli mi to prosím
    • Aha už asi vim Ali213 je defaultní nick ve warez verzi hry ?
      • Keyz
        ali213 jedna ze skupin která dělá cracky.
        Číňané jako 3DM.

I když je to divný. ali213 a 3DM vydali crack pro Betu. Tedy jestli ta fotka z cracknuté bety je to ještě větší komedie. Plnou verzi cracknula skupina Fairlight a tam by nick ali213 neměl být. I když to může být plná hra a jenom tam nechali část starého cracku.
        Komedie no.
        • Veskoslav
          To jsem nevěděl.
    • Jak se to pozná ?
  • ringmancz

Shahid Ahmad (Sony): Vydat hru na App Store je sázkou do loterie.

stejnou věc říká to český studio v novým Levelu
    • shefield2
      To je jasný, na to nemusím být ani vývojář, abych byl schopný říct něco takového. *1*
  • Pilgrim66

Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých místech...

Jak překvapivé!
  • shefield2

PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC.....

Svít Džízs, ty konzole ještě ani nevyšly a už nemají dostatečný výkon... *7* *7*
    • Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých místech...

Kdepak jsou teď obhájci úžasného výkonu nové generace konzolí? Proč se nepodělí o svá moudra. Nové konzole byly už od oznámení specifikací zklamáním a nebojí se to přiznat už ani samotní výrobci her. Obzváště smutné je, že "next-gen" konzole ještě ani nevyšly a už se kvůli jejich nízkému výkonu musí dělat kompromisy.
      • A teď tu o tam, jak by samotná PC scéna uživila vydávání nových her bez dotování konzolemi...
        • O tom ale můj příspěvek vůbec není. Já se nehádám ohledně důležitosti prodejů konzolových verzí, ale o mrzkém výkonu nově představené generace. Vadí mi fakt, že PS4 a XBOX1 tu s námi budou od podzimu alespoň 5 let a už teď vývojáře omezují.
        • Debilni remake Rise of the Triad se zaplatil asi za den. Payday 2 melo vydelano jeste driv nez vubec vyslo. A co Minecraft? Hele ono by to slo, protoze obvykly PC = pirati a kazdy vam tam vsechno jen ukradne, jsou jen poudacky. :)
          • Pitomýho Zaklínače 2, kde CDP RED dělá všechno možný pro PC hráče se zpirátí víc jak 4,5 milionu. Pak si dovolí obesílat ty, kteří si to stáhnou a jsou to největší haj*li.
            Samozřejmě je úspěch/zázrak, když se hra zaplatí za den, ale pokud mně tady ukazuješ jeden herní fenomén, jednu PC only hru a jednu multiplatformovku tak to Ti gratuluji...máš neprůstřelné argumenty.
            • re pravda je tam venku: Aha, mezitims updatoval. :) Nejvic se pirati asi na Androidu, hru hraje 15k hracu, prodala se ji stovka. Ctu to dnes a denne. V tomhle smeru ma jeste PC co dohanet.

ad na konzole se nadává, že zpomalují herní průmysl, ale kdyby tady nebyly, tak z PC prodejů se hra nezaplatí. A to je holý fakt - konzole brzdi, to je fakt. Nevadi to (zase tak moc), aspon nemusis co dva roky menit grafiku. A z PC prodeju se zaplatil minimalne tebou vytazeny Zaklinac, prvni, druhy... takze pohoda, ne? Na piraty prolezlou platformu.
            • Hry se proste kupuji a kradou. Na vsech platformach. Tak to bylo, je a bude. A jelikoz se v podstate nedaji spocitat ani prodane pocty kusu, natoz pak ty nelegalne stazene, musime verit vyvojarum samotnym. A kdyz si nekdo na PC platforme lebedi a mne ruce, tak holt pres vsechno to warez zlo neni PC scena mrtva ani prodelecna.

BTW ale zrovna ten tvuj Zaklinac je dobry priklad toho, jak se PC platforme dari a jak tam jsou hraci slusni. Uspesny Z1, uspesny Z2... teprve pak se dostalo na X360 verzi, protoze penize se proste vratily, nekolikanasobne. Jiste, spoustu jim toho ukradli a jiste, CDP se to vubec nelibilo a delal vsechno mozne, aby tomu zabranil. Ale jen chvili, brzy pochopil, ze tenhle boj se zkratka neda vyhrat.
            • Nebudu se tady hádat o tom, že by si to všichni koupili...to je kravina, protože tenhle přístup nesnáším, ale podstatná část z těch 4,5 mega si to může koupit (má prachy), takže mně tady nevykládejte, že PC neni nejvíc pirátská oprotoi konzolím (a tím neřikám, že se na konzolích nepirátí). Mně spíš se*e, že na konzole se nadává, že zpomalují herní průmysl, ale kdyby tady nebyly, tak z PC prodejů se hra nezaplatí. A to je holý fakt podpořený tím, že se vydavatelé zaměřují spíš na konzole (AC, GTA později na PC)
            • rancor1223
              Na počtu stažených pirátských verzí vůbec nezáleží (pominuli, že ty čísla jsou jen velmi hrubý odhad). Záleží jen na prodejích.
    • PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých...

Taky mě to zaráží a celkem i smutný pro Sony a MS tyhle vyjádření..
      • Ronox
        Jenže za to může cena a to, že už je nechtějí tolik dotovat. Podle mě je měli udělat silnější kor když se jedná o x86 architekturu. Nechat tu cenu první rok opět jako dříve kolem 14-16 tisíc. Poté se opět zlepší a zlevní výroba komponentů a mohou s cenou jít níž. Obávám se toho, že tenhle cyklus bude mnohem kratší než doteď, protože dokud měli svou architekturu se kterou mohli vývojáři dobře pracovat a ty procesy se do teď zlepšují viz launch tituly konzolí vs dnešní tituly. No a nebo se brutálně pletu a konečně to dokope vývojáře k pořádný optimalizaci a vydělají na tom i pc hráči, kdy nebudou muset každý druhý rok upgradovat.
        • shefield2
          Bohužel se vším souhlasím, až na ten detail, že si opravdu, ale opravdu nemyslím, že cyklus "next-genu" bude kratší. To je blbost, tím by Sony a Microsoft uznali, že udělali chybu, spadly by jim akcie a investoři by jim už nevěřili. Podle mně to natáhnou tak na 6-7 let. Pokud ale bude situace opravdu tristní (jako se zatím jeví), tak se to klidně může zkrátit na 5 let, o tom žádná.
          • Ronox
            No tak udělaj něco jako v dobách Segy a bude se nastavovat výkon pomocí externích komponentů :D a nebo vážně zdokonalý cloud gaming. Nevím, co se jim honí hlavou, ale když už teď je ten výkon takový normální resp u poloviny her nečekejte 60 snímků za vteřinu už dopředu atd. No uvidí se jestli neudělali přece jen chybu se změnou architektury.
          • Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých místech...

S tím nemůžu souhlasit všechno se neustále zrychluje a jde dopředu v době kdy vychází každý rok nové modely mobilů,tabletů nemůžou si dovolit zaspat za konkurencí třeba o rok určitě není náhoda, že nová generace konzolí vychází prakticky ve stejný den. Už teď přemýšlí a střádají plány a nápady na další generaci.. Za 3 roky tu máme další generaci.. proto si myslím, že něco jako steambox s vyměnitelnýma vnitřnostma by mohl uspět.
            • Jack1947
              Jak jinak, samozrejmne ze PC verze bude vzdy Nejhezci... *15*
            • Tady jde spíš o to, že vědí s čím a na co přesně to dělají. Grafika v PC pokud nehraješ hru tak dělá úplný kulový a procák ve většině případů stačí na hry průměrný. A udělat dobrou grafiku v koridorovkách není nic světobornýho je to jen takové stavění kulis v divadle vidíš jen to co máš vidět na velmi malém prostoru nic víc
            • shefield2
              100% to u "next-genu" nebude, něco žere operační systém, nahrávaní těch gameplayů a třeba také multi-tasking. *3*
            • God-of-War
              Konzole využívají sto procent výkonu na hry, takže nepotřebujou tak nabušený HW. Podívej se na nějaký exkluzivní hry, jako třeba Killzone 2 a 3... God of War, Uncharted, Last of Us. Pecka grafika a to má PS 3 jen 512 Ramek.
            • Těžko říct, ale jestli se oboum konzolím povede +- stejně dobře, tak klidně ten cyklus můžou zas natáhnout, ale jestli se jedný nebo druhý konzoly nebude dařit nebo přijde nějaká konkurence třebas za 2 - 3 roky tak ani jeden z nich nebude spát a vydají konkurenční model.
            • shefield2
              Pán je optimista! *1* *1* *1* Doufám, že máš pravdu, ale nevím kolik lidí si chce za 3, nebo 4 roky kupovat novou konzoli. I když podobná situace nastala u původního Xboxu.
          • God-of-War
            Jasný, to je prostě blbost. Zase se to natáhne tak na 7 let a bude klid. Mají to dobře promyšlený a navíc, konzole sou dělaný jen na hry, takže se jim bude dobře optimalizovat.

sorry za double post!
          • God-of-War
            Jasný, to je prostě blbost. Zase se to natáhne tak na 7 let a bude klid. Mají to dobře promyšlený a navíc, konzole sou dělaný jen na hry, takže se jim bude dobře optimalizovat.
        • God-of-War
          Spíš bych bral tu druhou možnost:). Dost lidí to prostě na full detaily nepustí. Je sice pěkný, že tu grafiku šroubujou na max, ale kde máš furt brát love na nový grafický karty.
          • shefield2
            Lidi, co nemají "love" na nový HW, by si měli koupit právě konzoli. Ale na PC zase ceny her neuvěřitelně klesají, jsou pořád nějaké slevy na Steamu a souběžně nám tu Humble Whatever Bundle servíruje nabídky, které se nedají odmítnout. To záleží, kde chceš šetřit, jestli na HW anebo na SW. (Sony má PS+, X360 zase Gold Games, takže si můžeš koupit konzoli a následně hrát zdarma, teda až na to předplatné té které služby.)

Ono zas na jednu stranu co si budem povídat v dnešních náročných hrách se posouvá grafika směrem lepších stínů, nasvícení, celkově spíš efektů a když tyhle věcičky někdy skoro ve hře nepostřehnutelné povipínáme tak máme skoro 2x tolik FPS
  • ringmancz

PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých...

PC verze pojede i na konzolích?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit