-
Shuhei Yoshida se omluvil za problémy s kamerou, která streamovala tiskovou konferenci Sony na GamesCom...
"To bylo naposledy co jsem najal Uwe Bolla, aby nám zrežíroval živý přenos tiskové konference"
CEO Kaz Hirai -
Ahoj, jak je to s Humble Bundle, když te%d za 5 dnů vyprší čas od EA, bude automatický jinačí, nebo teba až za 2 týdny? Díky.
-
-
Téměř vždy je rovnou jinačí... To to tady každej druhej teprve objevil? To jste se připravili o spoustu her
-
-
1 Ne znám dlouho 2 Neměl jsem jak koupit, až ted 3 Tyhle hry mě nezaujali, tak se ptam kdy a jaky humble bude---- Rači kdybys mi normálně odpověděl znalče.
-
-
polopatě:skoro vždy bývá nový a jaký,to nikdy nikdo neví.....spokojen?
-
Normalne jsem ti odpovedel ty trdlo
-
-
-
-
Miserius@tiscali.cz:
Největší blbec je ten který píše jinému, že je blbec *3*
Hru jsem si zahrál a tak extra mně nebavila a to se podle tebe rovná automaticky blbec.
Skvělé vidění světa. Bez nadávek to asi nejde. -
-
Ty si vezmeš klíč ke hře, která Tě nakonec ani nezajímá a pak se ještě divíš, když ti lidé za to nadávají? *7*
-
Takže jsi blbec, když jsi to napsal první ne? *1* Něco ukradneš a jeste se tu budes ohanet nejakejma kecama... A nevymyslej si nejaky hovadiny, napsal jsi par minut po ukradeni klice ze to ani nechces...
-
-
Tak ukradnout je trochu silné slovo, když se tu ty klíče rozdávají dobrovolně zadarmo, ale přecijen nepochopím, proč si aktivoval hru, o kterou vlastně vůbec nemá zájem. To je na palici.
-
-
Miserius ma obvinovani z kradeze nejak v oblibe, jak Veskoslav trolly. *15*
-
-
Chci aby žili v lítosti *1*
-
-
Tak čmajznul *1* Prostě si něco co nejrychleji vzal ikdyz to nechtel, uz me napada jen vychcanek
-
-
-
-
Nový Level fakt dobrý:) Doporučuji. Ale za tu přední stránku bych Vám nejraději urval koule. Ta se vyloženě k novému stylu Levelu nehodí:)
-
-
Souhlas
-
-
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Naoplátku tady máte klíč na Burnout na Origin.
GDEE-M26Z-N6EB-QGL3-7S2M -
-
Rainbow 6: Patriots nebylo zrušeno, stále se na něm pracuje.
uz je pouzit. jak si ho ziskal ten je tvuj ? -
Diky moc, jde se radit.
-
-
Vývojáři Star Citizen zvažují port hry na PS4.
Cim dal tim lepsi zpravy:). -
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Key
67YY-936E-3KEP -
-
První obrázky z Yakuza Ishin doplňuje informace, že vyjde na blíže nespecifikovanou Playstation platformu.
Díky -
klic se musi zadat na www.level.cz/hry/
-
-
Klice k plnym hram z Levelu 232 a 233
Abych se pripojil do rad rozdavacu, tak tady jsou klice ke hram Race Injection a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, ktere byly u Levelu 232 a 233. Jeste poznamka - tyto klice se musi zadat na http://www.level.cz/hry/ a ne primo na Steamu.
Takze - Race Injection - NWYN-73C9-YKGF
- Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - F4YG-H3XT-3W3G -
-
Nějakej "sběratel" si vzal Race Injection beze slova.. ach jo
-
-
Hru jsem již aktivoval, lze ji nějak předat dál?
Hrát jí asi nebudu -
-
Předat ji můžeš maximálně s celym účtem. Jinak se aktivované hry na Steamu už nezbavíš.
-
-
Škoda. Že to blbci nepovolí ani jako dar zdarma....
Sice to nic nezabírá ale někdo by to využil. -
-
Nejvetsi blbec jsi ty, kdyz to beres a ani to nechces
-
Škoda. Že to blbci aktivují a přitom to hrát nebudou....
-
-
-
-
-
Vzal jsem si RO2. Moc díky.
-
-
Mike Laidlaw (šéf vývoje Dragon Age: Inquisition): Otevřený svět by pro hru nebyl to pravé ořechové.
Uff, ještě že tak... -
-
Taky jsem rád, že do toho nejdou. *4*
-
-
Přejmenujte bleskovky na "Rozdávání klíčů". Jste sice hodný, že je tu rozdáváte a děláte ze sebe Ježíšky, ale pak nefňukejte když vám jakákoliv socka, co to tu F5kuje a vyžírá ani nepoděkuje. -_-
-
-
Kdo fňuká? My dávno víme, že u některých jedinců vděk nemůžeme očekávat.
-
Jo nevděk vládne světem :)
-