-
Součet výdajů spotřebitelů za hry z iOS App Store a Google Play je 4x vyšší než u herních handheldů.
No jo, a o tom to zprvu pocatku snad bylo o podarenem, chtivem marketingu *3* . -
Mikrotransakce v Ryse pomůže urychlit postup hráče v multiplayeru.
Freemium ted uz i u Launch XO her no jeje... *8* -
Informace o Zaklínači 3
Jestli někdo hledá více informací česky tak doporučuji.
https://www.facebook.com/Zaklinac3
Borec tam dost komunikuje a napsal i věci které nebyli v herních časopisech. -
Mass Effect kodex
Dovolím si sem hodit odkaz na výtvor na Android, co dává dohromady záznamy z kodexů z e všech Mass Effectů: http://masseffect.kyberweb.cz/2013/08/22/citadel-datapad/ -
Ještě dva:)
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
7KZ9-JXLZ-YDF4-N2YE-RU4K
Populous Origin Key
6UDV-KDXK-87HQ-ZD8Y-6LCH -
-
Tak někdo to již vyžral a ani nepoděkoval.
-
-
Normálka no:) Co naděláš. Pár slušných mi poděkovalo předtím a ty ostatní socky, co nemají ani slušnost poděkovat, to nemá cenu řešit.
-
-
Se vsadím, že tu mají bota nějací Rusáci.
-
-
-
-
Chci se zeptat, jestliže jsem použil steam klíče z toho origin bundlu, co mám dělat s těmi klíči na origin, dají se taky použít?
-
-
Jo všechno, co je na Steam i Origin je v podstatě dvakrát.
-
-
Díky, tak kdyby ještě někdo chtěl origin klíče tak napište.
-
-
jestli máš klíč na battlefield 3 tak by se mi hodil ,dík (viper666repiv@gmail.com)
-
Páni..nechci vypadat jako socka..ale nezlobil bych se za RA :)
-
-
65AA-WJ5K-NJ3K-P33N-5X6W
-
-
Někdo mě předběhl, ale to nevadí, alespoň mě to přemluví HB si koupit a trochu dát na charitu. Přesto děkuju moc. :)
-
-
-
-
-
-
Ještě pár klíčů
EDIT: A už jsou fuč. Tak nemáte zač, děcka. *15* -
-
McPixel je už použitej a nikdo ani nepíp.. Holt na příště vymysli lepší šifru a já si to du koupit.
-
-
Všechny už jsou vybrané:) Lidé jsou holt s prominutím kurvy, co neumí ani poděkovat, když něco dostanou zadarmo.
-
-
-
Přidány nové hry na Humble:) Jedná se o Populous (pouze Origin klíč) a už avizovaný Red Alert 3 UpRising :)
Edit: Hry jsou přidány pro ty, co zaplatili více jak průměrná částka. Máte to na mailu v rámci toho odkazu, co už jste použili:)
A něco pro hráče:
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
4DE6-YRXW-HH5C-2YQ7-D6M8 -
-
Je to pro kazdyho kdo dal dolar pred pridanim tehle dvou, jako vždy *3* Už to tu dole řešili
-
-
Jo tak, takže to spíše platí pro ty, co teď kupují. Děkuji za upozornění.
-
-
Jojo, Humble vzdy kdyz koupis behem prvniho tydne i za ten dolar tak pak dostanes ty novy hry taky
-
-
Nevíš prosímtě, zda to tedy dostanou pouze ti, co koupili v prvním týdnu? Protože přímo na stránkách je napsáno, že ony hry dostanou ti, kteří zaplatí nadprůměr (což pro mě platí i při současné částce), ale na mail mi nic nepřistálo, tak jsem z toho trochu zmatena. Ne, že by mi to tedy nějak trhalo žíly, jen se informuji *4*
-
-
Ach tak, vřelé díky!
-
Otevři si "starý" mail s odkazem na ty klíče a ony jsou už tam zakomponované;)
-
-
Aha:) Dík, to jsem nevěděl.
-
-
-
-
Warzone mód Killzone: Shadow Fall a Battlefield 4 poběží na PS4 v 60FPS.
Dík
-
-
Shuhei Yoshida si zdříml během konference Playstation vývojářů.
"Když se kecají blbosti, tak spím."
Šúhej Jošida -
Timeshock!
Pokud mate radi pinball jako ja tak urcite vite ze Pro Pinball - Timeshock byl nejlepsi pinball v historii vsech pinballu a momentalne kuci pracujou na remaku a pomoct muzete i vy - http://www.kickstarter.com/projects/500643708/pro-pinball-timeshock-the-ultra-edition-0