-
Markus "Notch" Persson (Minecraft) chce nyní pracovat na menších hrách, které mohou selhat.
to skoro zni, jako by chtel selhat :) -
Potvrzeno: Ke každé předobjednávce Xbox One bude v Evropě přibalena plná hra FIFA 14.
Ano, a trvalo vám to tři hodiny to sem napsat *1* -
Microsoft představil seznam her, které budou v den vydání Xbox One ke koupi.
z toho důvodu nehraju na konzoli, nic z toho mě tam nezaujalo -
The Divison
Ubisoft oznámil tuto hru již oficiálně na pc:) Pro mě osobně dobrá zpráva. A co vy?:) -
-
Nevim no, pro mě to je na PC stejně o ničem, páč mi ještě nenarostly nerdí PC chapadla, neschopný udržet gamepad, nemám oči vypálený od monitoru, takže z gauče na TV uvidim a nejsem společenským vředem jako PC hráči, takže si hru nemusím pirátit a můžu si jí koupit. Takže nevydím důvod, proč si to pořizovat na PC??
-
-
Ty ocividne "nevYdis" vicero veci, namatkou treba ani pred spicku sveho nosu. Prober se, takhle zabednenym nazorem se akorat ztrapnujes a delas ostudu vsem konzolistum.
Jde videt, ze idioti se najdou mezi fanousky vsech platforem. -
Ja jsem se nahodou uz naucil gamepad drzet. Na zavodni hry je proste super. Skoda ze to tak neni i u strilecek :D
-
-
To dokáže zvednou náladu *15* Nemůžu se dočkat!
-
Jupi! Uz se nemuzu dockat!
-
Meh.
Čím že má ta hra být zvláštní? -
-
No mě zaujalo to zpracování té hry a prostředí. A systém vylepšování a přežití. Po dlouhé době hra, co mě uchvátila nejenom co se herních mechanik týče. Něco jako předvádečka Zaklínače 3:)
-
-
O systému vylepšování a přežití se ví něco víc, než "jo, něco takového tam bude"? Asi jsem to minul ^^
-
-
Neví se o tom nic, jen že to vypadá skvěle a má to na sobě napsáno Tom Clancy's. Osobně mi to zatím stačí. Je to jediná hra, která na mě z E3 udělala dojem next-genu.
-
Já jsem se díval k Němcům a tam bylo asi 6 minutové video, které ukazovalo RPG prvky atd. Nevím jak tady ale.
-
-
No, mohlo by to být zajímavé, ale jsem k tomu velmi skeptický a neuvěřím dokud neuvidím.
-
Ale já tomu i věřím. To samé jsme říkali u Crysis 1:) Že to není možné. No nebylo, protože až rok potom jsem to mohl spustit tak, aby to vypadalo jako v prezentacích *1*
-
Na tuhle hru jsem fakt zvědavej, kor když vidim ten destrukční model a grafiku... nevěřim že to takle vše krásně bude vypadat ve finále...
-
Zkusím pohledat. Kdyžtak strpení.
Tohle je jinak video z ukázkou tablet, co dovede:
http://www.youtube.com/watch?v=TJeVYjFPhf0 -
Link?
-
-
-
-
-
-
Microsoft představil seznam her, které budou v den vydání Xbox One ke koupi.
Hm, zadnej system seller v tom seznamu teda nevidim. -
Takový hezký článek
The Very Real Value of Gaming’s Virtual Economies
http://www.psmag.com/business-economics/the-real-value-of-virtual-economies-eve-world-of-warcraft-64593/ -
HB - kdyby jeste nekoho zajimaly klice
Medal of Honor Origin Key
45MM-268Q-J2EZ-QZLG-2RE2
Mirror's Edge Origin Key
86T3-8CP9-KVM2-WJQY-3YPG
Dead Space Origin Key
6FK3-7S9U-EZZ2-K99E-MF5P
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
FXQG-RNDZ-236X-J963-ZPE3
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
89QG-5PA2-GL8Q-PL6X-S9TY -
-
Medala už nehledejte, muslimy už jdu střílet já. Díky. ;)
-
-
A já jdu jezdit..díky za burnouta *3*
-
-
-
games.cz nějak pozadu...
Konference Microsoftu dávno proběhla a nikde ani zmínka aspoň o tom, že k X1 bude opravdu FIFA 14 zdarma apod.
Chtělo by to trošku zrychlit zpravodajství ;-) -
-
"před 11 hod. Ke konzoli Xbox One bude v Evropě přibalena jedna pořádná hra, indicie poukazují na FIFA 14."
? *4* -
-
Ano, ale toto neměli potvrzené, byla to pouze spekulace :-) Nehledě na to, že to není jediná věco, co tam padla. prostě o Gamesconu ani zmínka :-) Neměli by se flákat a trošku informovat :-)
-
-
Třeba tam byli a ještě jsou na cestě zpátky na divoký Východ.
-
-
Jo, ale to ještě nebylo nic potvrzené ;)
-
-
-
EA umožní na distribučním systému Origin požádat o vrácení peněz, pokud s jejich hrou nebudete spokojeni.
Ten Origin by mel platit nam za ten teror kterym musime prochazet pri spousteni her. -
Division PC
http://www.gamefront.com/the-division-has-been-confirmed-for-the-pc/
ale stejně nechápu co na tý hře všichni vidí -
-
Stejně jako já nechápu, co lidi vidí na GTA a COD, ale s tím nic nenadělám...
-