Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

GTA V bude od prvního dne dostupné na PSN. Pokud si titul na PSN předobjednáte, získáte 75% slevu na...

A to se vyplati *3*
    • ucho
      no to si nejsem jistej.
      • Jack1947
        tak ne no *7* .
  • Jack1947

Ubisoft potvrdilo přípravu filmového zpracování Watch_Dogs.

To se dalo predpokladat...
  • Jack1947

Ken Levine ví, kdo je Elizabethina matka. Naznačuje tím snad, o čem bude jedno z příštích DLC pro BioShock...

Hezke ale uz aby tady byl ten 1 (dvojdilny) DLC. (Tatmtu challenge hru v mracich nepocitam).
  • Veskoslav

Battlefield 3

Celebrate gamescom week with 2XP in BF3 - The double XP event starts August 21 at 2AM PST / 11 AM CEST and ends on August 26, 120 hours later.
  • Jack1947

Gran Turismo 6 dorazí do obchodů 6. prosince, připravuje se i film na motivy hry.

Film si teda nedovedu predstavit, leda ze by to byl film ciste a jen o autech *15* .
    • montatatana
      Ma byt hlavne podle GT Academy... takze to bude tak na urovni pribehu v TOCA Race Driver nebo GRIDu :))
  • ucho

12GB verze PlayStationu 3 bude v Evropě nově stát jen 199 eur. Navíc, pokud si koupíte PS3 verze některých...

5 táců? tak to jsem za ty 4k tu 160gb verzi koupil přímo u Sony celkem dobře :D
    • Veskoslav
      Já tu akci propásnul:-D Chtěl jsem navíc červené PS3, ale neměli a než jsem si to rozmyslel, nebyla ani černá *1*
  • Veskoslav

12GB verze PlayStationu 3 bude v Evropě nově stát jen 199 eur. Navíc, pokud si koupíte PS3 verze některých...

No snad to stihnou nahodit do Vánoc:)
  • dilinja

PS Vita sníží v Evropě cenu na 199 eur, dolů půjde i cena paměťovek. Na handheldu se objeví třeba Borderlands...

a kdy to bude?
    • PS Vita sníží v Evropě cenu na 199 eur, dolů půjde i cena paměťovek. Na handheldu se objeví třeba Borderlands...

pokud koukám dobře, tak už se ta cena pohybuje kolem 5 000,- na heurece....
      • dilinja
        tak to jeste klesne *5*
  • sakra...ví někdo,jestli mezi launchovými zeměmi PS4 je i ČR?
    • God-of-War
      U nas vyjde v Listopadu. Mam ji objednanou v Mysi.. uz sem caloval i zalohu.. Pokud mas predobjednano, tak no stress, pokud ne, tak na Tebe nic nezbude:D..
    • Myslim ze tam rikali v 16 zemich..tak snad tam budem i my :D :)
      • myslím,že říkaly 36 zemí celosvětově.....tak to je těžké říci
        • Miserius
          Myslim, že rikali 32 ;)
  • Miserius

PS+

Assassins Creed 3 k PS+ je slusnej dárek, pokud nekdo nehral multiplayer, doporucuju vyzkouset *3*
    • ringmancz
      celkem výsměch XLive, kteří nabízeli AC2 :) ještě nějaký hry na září se ví?
      • Miserius
        The Binding of Isaac rikali ze bude na PS+, preslechnul jsem kdy, ale hadam ze to rekli protoze bude ted
        • ringmancz
          to vychází až na jaře. bohužel asi ne na PS3, ale stejně si koupím steam verzi s věrnostní slevou
    • Ví se, kdy to pujde stáhnout?
      • Miserius
        4. zari predpokladam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit