Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • do aky skupiny se musim pridat?
  • The Arms Deal Update pro Counter-Strike: Global Offensive umožní obchodovat se zbraněmi ze hry.

hrozně to teď pokurvily přijde mi že uplně změnily chování zbraní některých a m4 s tlumičem je hrozná na headky
    • Kozy
      prdlajs
  • Klíč

Já bych chtěl jeden klíč na Dotu a jeden na TF2, děkuji všem který mi je pošlou
    • ucho
      máš to na mailu. nemáš zač.
  • Mam tu klice na Dead 1,3 ... Edge .... The sims 3 ... Crysis 2 ,,, nema nekdo neco zajimaveho na vymenu ? Zdejsi somraky, kteri neumi rict ani diky ignoruju :P
    • prosim ta pridaj si ma na Origine ked mas alebo na Steame ... meno kaliber_83mm aj na steame aj na origine vyobchodujeme daco ok?
      • Ok, tak uvidime :D
      • Nabidnes mu cepicky do TF2? *1*
        • On mi fakt ty cepice nabidl ....
          • Napsal : Tvou p*cu pis si tam este vies a ohovarej mne tam na tom pojeban*m http://diskuse.tiscali.cz/games/bleskovky/obecne-1/?&itemId=1272157#item-1272157 .. koko* zasr*ty , co na to rict, asi nic
            *1*
            • Hahahahahahahahaha *1* *2*
            • zajebany pic*s najradse by som ta zajebal
            • To je fakt traged *1*
        • nabidnem mu aby ti rozmlatil ten tvuj dosratej xicht
          • Uuuuu, chlapecek je agresivni, kdyz nedostane co chce. Docela usmevne jak se tady porad snazis a dokonce i pod jinymi nicky. *1*
  • Vostoq

?

Asi invite do skupiny nehrozi ze?
    • ucho
      zkus tam napsat do chatu
      • Vostoq
        už jsem si to koupil a už jsem vše rozdal takže asi není už třeba :) HAFe di do p.r.d.3.l.3 ;)
        • Nějak mi uniká smysl toho si to kupovat a celý to rozdat nějakejm fakanům.
          • tak dostanes klice na steam i origin u vetsiny her a malokdo je takovy osel, ze to chce mit tam i tam ;)
    • tos uhod, kup si to sám nebo popros tátu
  • Rada pro lidi, co nemají kreditku a chtějí humble bundle.

Krok 1:Kupte si přes PSC na steamu steamwallet v hodnotě 5euro.
    Krok 2:Zajděte na steam komuntní market a kupte si 3TF2 klíče, který seženete cca 1,6euro za každý
    Krok 3:Jděte na stránku http://www.steamtrades.com/forum, přihlašte se pomocí steam účtu.
    Krok 4:Založte nový topic tlačítkem "New Topic".
    Krok 5:Topic pojmenujte takto :"[H] 3 TF2 keys [W] humble origin bundle BTA"
    Krok 6:Počkejte, na nabýdky.Až se vám někdo ozve, ověřte si jeho reputaci!
    Krok 7:Jestli je ten člověk v pořádku, přidejte si ho, pozdravte ho a zptejte si ho(anglicky!) jestli vážně chce 3TF2 klíče, za humble origin bundle BTA (non-BTA znamená bez BF3 a bez zhe sims 3).
    Krok 8:Jestli je všechno v pořádku, pozvěte ho k obchodování a pošlete mu 3 TF2 klíče.
    Krok 9:Aktivujte klíče, které vám pošle přes chat na originu nebo steamu.Potom už stahujte a hrajte. *4*
    • Nebo...
      Krok 1: Zajít do banky, zažádat o účet a kreditní kartu.
      Krok 2: Profit
      • To víc zaplatím za ty jejich nesmyslný poplatky než za hry.
        • GlaDOS
          A víš, že existují i bezpoplatkové banky? Jó výmluva se vždycky najde. Nějaký účet si chtě nechtě stejně budeš muset zařídit.
        • Ok tak si schovávej prachy celej život do krabice vod bot pod postel. *15* *15*
      • Kreditku nedostaneš za den.Navíc bych řekl, že lidi co škemrají o kódy nejsou plnoletí a ti (myslím) nemůžou mít internetové bankovnictví.
        • Veskoslav
          Můžeš proboha....Mám internetové bankovnictví od 14....
          • rancor1223
            S tou kartou by do 15 mohl být problém. Já měl taky účet snad od 13-14, ale kartu jen Maestro a s tou se po netu platit nedá. Na druhou stranu to ty banky nemusí zajímat, že? Hlavně že na tom vydělaji.
      • Veskoslav
        Není kreditka jako kreditka a navíc musíš mít aktivované internetové bankovnictví:-P
  • dajte pls 1 key na bf3 a 1 na crysis 2 prosim
    • Tilwaen
      Občas se až divím, jak umí být některé nicky výstižné *15*
    • ale divný jak z toho výběru všichni žerou bf a crysis... Já mám největší radost z Mirror's Edge a Dead Spacu trojky
      • Veskoslav
        Já z Dead Space 3, protože tam mi chybí:)
    • Veskoslav
      Si to kup socko...Proboha jak nesnáším slovo socka, na tebe se hodí perfektně. A neříkej, že ani rodiče by nebyli ochotni ti dám 100 Kč.....
  • Miserius

Crysis 2 - Steam

http://www.steamgifts.com/giveaway/UOzij/crysis-2-maximum-edition
    • dikes
      • jestli nejsi clen skupiny, tak se te to stejne netyka :)
  • da tu niekto kluc zdarma este?
    • tobe to muze byt jedno, ty nemas narok na to se pripojit :)
  • Miserius

Rozdavani klicu

Lidi, prosimvas, prestante sem uz davat ty kody zdarma. Je to od vas moc hezky, ale od toho mame tu gift skupinu, ja tam nahazu celej ten balicek, ale tady si to akorat ukradne nejakej parazit co ani nerekne dekuju a je tady jen aby ukradl par kodu a vrati se se az mu zase jinej social napise ze tu rozdavame klice...
    • Inquisitor
      Tak do skupiny bych to dal, ale většina byla na Origin.
    • Veskoslav
      My máme skupinu?:-X O ni nevím....
      • http://steamcommunity.com/groups/gamestiscali :)
        • Veskoslav
          No to by chtělo:-D Nick Veska *1*
          • Pokud zvete tak nick KubaPes u mě..rád taky přihodím pár klíčů nebo poměním..děkuji
        • Ještě by to chtělo pozvání. *1*
        • Veskoslav
          Jo ta. Tak se tam přihlásím:-D
      • Taky o ní nevim. *1*
    • ucho
      no trochu mě u té skupiny překvapilo, že L.A. Noir chtělo jen 6 lidí. asi to každej má nebo o hru nebyl zájem :)
      • Miserius
        A nebo jsou stejne otroubeny jako ja a neumej vyhledavat rozdavacky jen pro nasi skupinu a musi spolehat na to, ze nekdo hodí link *1* *9*
        • vsechny linky jsou na steam strankach skupiny, takze v tomhle bych problem nevidel, ja osobne jsem to proste zadrel, o hru jsem mel zajem, ale uz jsem nestihl kliknout :( snad jindy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit