-
Tak abych taky rozšířil zdejší řady rozdávačů, tak tady je Mirror´s Edge na Steam, snad to někdo využije a vážně si to zahraje, enjoy ;) 0HMGT-87DXL-N9IET
-
-
dík *14*
-
-
Steam klíče
Crysis 2 Maximum Edition - XLNAV-HJ0MM-26CPF
Burnout Paradise The Ultimate Box - 96VV6-2QQK9-IRCWV
Dead Space - X76EG-NXJGC-3RI8T
Medal of Honor - WAE45-AP92M-4JKID
Mirror's Edge - 096LZ-A5647-I7JBF
Už nemám komu bych je dal -
-
Dík za ME..a jinak pro kolemjdoucí ,ostatní je fuč
-
Mám tu ještě klíče na origin a to i BF 3 a DS 3 plus ostatní hry... nakupoval jsem toho dost ani moc ne kvůli hrám, ale spíš kvůli těm organizacím
-
-
zaslal bych si mi nejakes key? mail : kaliber123@centrum.sk
-
jestli ještě máš BF3 tak pls na prudislav@gmail.com
-
Humble Bundle od EA, jehož výtěžek jde pouze na charitu, zatím vydělal krásné tři miliony dolarů.
Jestli to ještě platí mohl bys to poslat na mail viper666repiv@gmail.com ? dík -
-
edit
Myslím BF3 a DS3
-
-
-
-
Příliš mnoho slev...
Přestávám to chápat. Už měsíc v kuse jsou někde slevy, kde prostě nemůžete něco nekoupit. Ať už je to Humble Bundle nebo Steam. Já už nechci nic dalšího kupovat, připadam si, jak když platim nějakou hru každej druhej den. *1* Co se to sakra děje? *1* -
-
slevy jsou už asi 2 roky v kuse, den co den...
-
-
Ale tak jasně, ale s kadencí jakou Humble Bundle dává kvalitní tituly a Steam má pořád 80%. Dneska zase Red Faction na Steamu. Podle mě se prostě v poslední době objevuje mnohem víc masivních slev než dřív. Steam má sice slevy pořád ale tak běžně těch 40-50%, poslední měsíc je to spíš 70-80%.
-
-
humble dával kvalitní tituly vždy (taky už je dost známý, takže si to může dovolit, protože ty hry na sebe tak jako tak vydělají), jen tenhle pro origin se trochu vymykal, tedy obzvláště hrami dead space 3 a sims 3. procenta jsou někdy zavádějící. současná kalypso akce na steamu je o ničem, tropico hry jsou v akci letos snad popátý, stejně jako věci od kalypso. red faction není taky žádná extra akce, to už bylo za tyhle peníze několikrát. to samé platí pro 80% slevu na two worlds 2, která je opět značně nefér pro lidi, kteří vlastní základní verzi a chtějí si přikoupit jen to DLC.
schválně kolik lidí ještě nemá Darkness 2 (http://www.gamefly.co.uk/Download-The-Darkness-II/5003458/) za 3,19 liber (po použití kuponu na slevu dalších 20 %) steam verze -
Tohle chápu, styl prodeje a je k tomu důvod z hlediska těch co to prodávají i když to má negativní dopady na hry které se prodávají za plnou cenu..
Co nechápu jsou lidi co to kupuji a pak to nepoužijí. Jsou to vlastně digitální vetešníci. Hromadí hry ve slevě nikdy je nehrají ale hlavně, že to mají. To jako s krámama. Taky je lidi hromadí a kupují věci ve slevě, které ani nechtějí anebo je nechtěli než uviděli slevu...
Má ale naštěstí výhodu, že to nebere tolik fyzického místa jako hromada fyzických krámů. -
-
záleží na tom, jak k tomu přistupuješ. je zajímavé, že to ještě nikdy nenakousl a každý tím sleduje jen vlastní prospěch, ale koupí hry se dá vyjádřit i podpora. například na GOGu jsem si koupil v předprodeji Legend of Grimrock, protože jsem chtěl podpořit autory hry a GOG, který získá lepší čísla k přesvědčování dalších vlastníků her/distributorů, aby dali hry k nim). hru jsem ještě nehrál, no ale třeba se k ní letos dostanu, ale spíš až v zimě :) každopádně mě těší, že jsem je podpořil...
to samé platí o nákupu her, kdy jde výtěžek na charitu. takových bundlů bylo v minulosti několik a proč někoho takhle nepodpořit...
nedělá mi problém koupit nějakou hru několikrát a rozdat ji mezi lidi, když chci vyjádřit podporu autorovi...
pokud to bereš tak, že někdo koupí a nehraje, je to opravdu divné. ale když akceptuješ i tu podporu někoho, začne ti dávat smysl, že je spousta lidí, kteří si koupí hru na GOGu i přesto, že už ji vlastní na Steamu... -
-
tohle je dobrá steam skupina:
http://steamcommunity.com/groups/gamescollectors
a zajímavé profily (počet her):
http://steamcommunity.com/id/alexspeed
http://steamcommunity.com/id/CrystalTheory -
Jako podporu to beru, navíc to nezabírá místo, ale klasické vetešnictví není o podpoře. A často slyším jak někdo ve slevách na steamu toho nakoupil hodně ale dost toho nehrál. Hlavně to nekupoval jako podporu ale prostě viděl slevu a řekl, že by si to mohl zahrát a pak si to stejně nezahraje.
Jako když si řekneš ten krám se mi možná hodí máš ho v době do důchodu, když nemáš sílu to vyhodit.
-
-
-
-
-
-
Pay what you want for epic games on Origin. Support charity.
893137 bundles sold!
Šílené....Včera bylo 417 000. -
Thomas Was Alone
LQNKD-AWJ8F-6QXFL
taky pridavam jeden z bundlu -
-
Díky moc
-
-
McPixel:76AZI-AA9P7-XLK4W
Botanicula:X0MX7-3BLZP-Z3PAQ
Thomas Was Alone:TG4JW-N0R3H-ZH9AP -
Steam 75% sleva
Kalypso Strategy Pack -
-
Kuuurňa...je to sice výhodný, ale hodně her z toho bych asi nikdy nezapl..ale Tropico..po Disciples jsem taky pokukoval..Grand ages...to je dilema
-
-
U mě osobně to není můj šálek, ale věřím, že si to tady najde nějaké fanoušky:)
-
-
-
dfdf
Tomáš Byl Sám (Steam code): XDIQA-AV3KE-QWYWZ -
-
He, nebyl! Díky moc. :)
-
Mohli byste tu to aspon napsat, kdyz ten kod pouzijete? Treba pouhy, dekuju, by stacilo...
-
-
Hry, který se přidají do humble origin bundle
http://i.imgur.com/dHgtwGC.png
Bulletstorm, Dead space 2, MoH airbrone a CaC:Red alert 3-uprising -
-
Děkuji:) Ten RA mě potěšil:)
-
Super! Bulletstorm už si dávno chci zahrát, CaC 3 zase dohrát.
Co se týče Dead Space 2, tak jsem si říkal, že to je zas EA logic. Dát tam 1 a 3, ale ne 2?
-
-
cavte chtel bychom se zeptat ci nekdo nema jeste crysis 2 origin key kdzy jo tak budu velmi vdecny kdyz mi ho zasle na mail : kaliber123@centrum.sk