Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KEY PLS :D

sakra chcem nejaky fasa dobry key na hru napr crysis 2 alebo battlefield 3..
    • Drž už hubu, nebo pozná battlefield tvoje prdel, ty sociále.
    • The Arms Deal Update pro Counter-Strike: Global Offensive umožní obchodovat se zbraněmi ze hry.

uz mu to někdo dejte at drží hubu :D
    • zkus socialku, jestli nahodou nedavaji nejake nove davky, kdyz nemas ani 100kc
    • Miserius
      Trhni si, to nevyžebráš u maminky dvacku? Pokud nemužes platit kreditkou, tak za 500,-- rád koupim *1* A jeste takovy slovensky zoufalci si na to zakladaj ucty... ze se nestydite vy žebráci...
    • Ty uz ses vazne hodne zoufalej co? *1*
  • Pls somebody give there some good game keys thanks mans ! :)
    • The Arms Deal Update pro Counter-Strike: Global Offensive umožní obchodovat se zbraněmi ze hry.

Před chvílí si to zkoušel jakousi soločehúnštinou, teď pseudoangličtinou. Vzít hru zadarmo je fajn. Snížit se k žebrání? Ale no tak...
    • Co ta hrubka na konci? Raději anglicky nepiš ;)
  • Nějaké přebytky

McPixel: 8YMQK-ZI2HD-K6L3T
    The Showdown Effect: R8E4H-CP0LJ-WZT28
    Thomas Was Alone: XR9YF-2RQ3L-I630E
    • klasika :) vsechno pryc a ani BU
  • Go for it!

Mirrors Edge steam key : 7QB5K-9RZPF-3689F

Enjoy! *3*
    • Moc Ti děkuju.
  • Můj dotaz se bude zdát elementární, ale doposud jsem platil přes Paysafe, takže tedy: mohu zaplatit kartou do bankomatu, nikoli kreditkou? Jestli ano, jak? Zadám jen čísla na ní, a nic víc?
    P.S.: hry se dají aktivovat i na Steamu, nebo jen na Originu? Děkuji, a omlouvám svou neznalost. ^^
    • třeba mBank to již má několik let na klasické kartě "od výroby" povolené..
      • ucho
        mBank je na ty internetové operace ideální, je to zdarma, vše nastavitelné přes net, tedy díky hlídání si limitů a případně vedení více účtů vás nikdo nepřipraví o peníze (nebo alespoň ne o moc), ani kdybyste tu kartu vystavili na netu.
        jo KB je ale jiná kapitola, tam musíte i se změnou limitu na pobočku :D
    • Ataker
      Zadáš čísla svojí karty na přední straně... potom datum do jakého měsíce a roku ti platí karta no a ve finále je tam ještě CVC kód a ten máš na zadní straně karty má tři čísla. Jo a ty aktivační kódy jsou na steam i origin.
      • Ach tak. A defautlně je ta platba v bance tedy zakázaná? Apropo, nebude problém s tím, že chci platit v dolarech? Předpokládám, že se to přepočítá samo, že...
        • Ataker
          Tak všechny karty nejsou na placení po netu, ale dneska už není problém si o takovou kartu zažádat já nevím co ti karta podporuje, tak si zavolej tam u koho máš zřízený účet a tam se to dovíš... jinak placení v zahraničí nemusíš řešit to se všechno automaticky přepočítá
    • Platit online se dá snad čímkoliv, jen to musí být v bance povolené (to se dá zařídit přes telefon).
      Edit: Samozřejmě nějaké speciální karty, jako CSS nebo Euroshell, by neprošly *15*
  • NVIDIA stahuje své prohlášení o GTA V, prý netuší, jestli a kdy PC verze hry bude, příspěvek jen vyjadřoval...

Ať si Rockstar ráčej políbit řiť.
  • http://i.imgur.com/dHgtwGC.png
    Tohle včera někdo postoval na steamgifts forum. Jestli je to pravda ale netušim, tak můžete spekulovat. *15*
    • Ataker
      Bulletstorm bych si zahrál a Dead space 2 by bylo logické tam přidat i ten Medal of Honor jsem nehrál i tak toho mám hromadu a kolikrát se mi stává, že sedím nad steamem a říkám si toto bych si zahrál, ale mohl bych tu novou hru nebo mám rozehrané toto, tak to dohraju a než se rozhodnu, tak mě to přestane bavit a jdu dělat něco jiného...
    • bylo by to hezké :D
  • Vzpmatujte se

Už od 1 dolaru můžete mít všechny tyhle klíče, a od 5 dolarů výš dostanete ještě klíč na BF3 k tomu. To jste opravdu takový židi, že tady škemráte? https://www.humblebundle.com/
    • nemam paypal nemuzem jak si koupit pls dejte mi na mail nekdo klic na battlefield 3 aneb crysis 2 prosim lidi prosim : kaliber123@centrum.sk
      • Tak to máš asi smolíka. Každopádně s takhle slizkym škemráním se nedočkáš.
      • stačí platební karta, nebo mi pošli 100Kč a koupim ti to...
        • kdybychom hrajes tf2 muem ti za key na battlefield 3 a crysis 2 dat hatky..
          • hahaahhaahaha *15* *15* *15*
            Tak nakonec se jedná o trolla, protože tohle nemůže bejt real.
            • To proč bych pochopil, vzhledem k místní stupidní protislovenské komunitě.
            • Taky jsem si všimnul, že je to slovák, co se usilovně, leč velice krkolomně, snaží psát česky. I když nechápu proč.
            • Ja myslim, ze muze *1* , bohuzel

Jo, ono to nejde přes Paysafe? Tak to sem v háji. Chtěl sem udělat dobrej skutek. :(
    • Presne tak, od necelych 5 dolaru, to je skoro zadarmo. Ja jen cekam, jestli tam jeste nejake hry neprihodi, jak to obcas byva a i kdyby ne, tak do toho jdu, i kdyz vetsinu tech her uz mam.
      Na druhou stranu chapu, ze nekteri mistni ctenari nemaji jeste vlastni ucet a rodice maji v platby na internetu neduveru. Par takovych pripadu znam.
      • A jak to funguje, pakliže tam něco přidají? To budu muset koupit znovu?

ne normálně se ti objeví na stránce s klíči a to i když koupíš za dolar a ty nové budou třeba za 5 ale platí to jen tehdy když si to koupil dříve než to tam přidají.
          • Děkuji za info *4*
        • Nene, přijde ti email a na tý stránce s klíčema přibydou hry, který přidali. *3*
        • Tako to netusim
  • Ataker

Origin klíče

Dead Space 3 - CFN6-3GUU-KCVX-7JZ3-JNKF
    Crysis 2 Maximum Edition - HZLL-FLGM-PS6N-KXAA-49NE
    Burnout Paradise: The Ultimate Box - HQK3-GGJQ-BA9A-QA49-8XLC
    Dead Space - 4JAJ-2BLJ-46CN-HR7G-V43V
    Medal of Honor - HQPX-6E2D-3SR5-NV7T-NV7K
    Mirror's Edge - 4PZ9-4QDQ-M9RQ-DRXB-8YH7
    Sims 3 Starter Pack - DCUP-GVCJ-UPEG-3XC6
    Battlefield 3 - F722-53DH-92A4-XVY6-6N86

To už jsou poslední co mám...
    • 2 minuty a BF3 a DS3 jsou pryc, a ani buu nenapisou, to sou dneska lidi *1*
      • aha, tak se omlouvam, kdyz sem to psal, tak tam jeste komentare nebyly *3*

díky moc vzal jsem si DS3 *4*
    • Díky za Battlefield 3, konečně si se mnou zapaří i kámoš *4* .
  • Prosim vas nekdo mi zaslete nejakej key na origin nebo steam hru prosim vas tady to nikdy nestihnu.... nejlip crysis 2 .. mail kaliber123@centrum.sk
    • A co takhle přestat spamovat a ten jeden pitomej dolar do toho investovat? Když už stojíš o jakejkoliv key, tak si ten bundle za dolar kup celej ne? A přestaň škemrat, už včera jsi mínuskama a žádnou odpovědí dostal najevo, že o škemraly tu nikdo nestojí. Klíče se tu házej do placu, nikdo to to exkluzivně tobě na zlatym podnosu posílat nebude.. Nazdar..
      • mily neznamy ctitel , vec se ma tak , ze nemam paypal a nemuzem si ten skurvenej dolar kebnout na ten bundle pack .. Nazdar..
        • PayPal nepotřebuješ. Stačí kreditka. A pokud nemáš kreditní kartu/bankovní účet, tak tě to alespoň naučí, že si v digitální distribuci neškrtneš. To bys mohl stejně tak škemrat, ať ti někdo koupí nějakou hru za plnou cenu. Budeš si muset počkat na nějakej bundle v kamenejch shopech a v ten bych fakt nedoufal.. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit