-
Humble
Pokud jsem to tedy správně pochopil, tak některé hry jsou tam dvakrát? Skvěle! Tak Enjoy:)
Dead Space Origin Key - DP4L-WKAH-N2BH-VFM4-XUMW
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key - CJDV-XQ3G-34CJ-DF7A-D4LH
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key - 2QRH-ML8U-QPUM-TM9F-XTHX
Medal of Honor Origin Key - A688-WL45-P5DT-P469-M8KY
Mirror's Edge Origin Key - 56SA-TGCM-67HX-HJEP-QU6M -
-
Díky za Burnout! *3*
-
Charles Dance, momentálně proslulý jako Tywin Lannister z Hry o trůny, namluví v Zaklínači 3 nilfgaardského...
Velké díky za Crysis 2!
-
-
Origin klíče
Crysis 2 Maximum Edition
FWBK-ELJG-X4SJ-8DBN-HA7A
Medal of Honor
BJWW-2DKD-KJC8-7XZN-3TEC
Mirror's Edge
8966-ELUC-8MUG-DZMQ-X5LF -
-
Děkuju za ME :)
-
-
Origin klíče
Dead Space
3RJS-TEV5-GME2-Y4K9-SUJU
Burnout Paradise: The Ultimate Box
65UL-TEWQ-BBRW-Y6NA-EU67 -
Steamgifts
Nevítě někdo, co se děje se stránkou steamgifts? Už dva dny mě to píše Database query failed. -
-
x
-
Taky bych rád věděl. V jiném prohlížeči to jde, dokud se nepřihlásíš... *1*
-
-
Humble Bundle ještě jednou...
Battlefield 3 Origin klíč:
E7GG-2EQG-Y28C-CZ44-R9R3
Sims 3 Origin klíč:
22SJ-W5QS-LEKS-P93N -
-
Paráda a velkej plus! Ale teda škoda že použití klíče na originu trvá všehovšudy asi 40 minut, protože se vsadim, že do teď nepoužívalo Origin nikdy víc jak 10 lidí najednou a křeček, kterej to celý pohání, teď nestíhá..
Aktivace na steamu = 40sec
Aktivace na originu = 40min -
-
Jo, píšou to i na stránce Humble Bundlu, že jim to ten velkej nápor uživatelů zpomalil :)
Tak do třetice, Mirror's Edge Steam klíč:
DF6A8-805TH-BZB80
-
-
já tě miluju a dík za kod *3* *14*
-
-
Humble Bundle
Dead Space 3 Origin klíč:
FP6W-45VY-BM5R-AZRQ-7RWM -
Origin Medal of Honor
86VD-X8F5-KQ7B-JNAV-DULG -
Hloupý dotaz
U toho Hubble jsem si až teď všimnul, že mám dva kódy na některé hry. To jako že jsem za tak malou částku dostal tolik klíčů nebo po aktivaci na Originu to nepůjde na Steamu? Děkuji za odpověď. -
-
máš klíče pro origin a pro steam, tedy můžeš aktivovat, kde uznáš za vhodné... nebo někomu druhý klíč dát
-
-
Děkuji za odpověď:) No pár klíčů si nechám pro kamarády:) Zbytek sem pak hodím. A ještě jednou děkuji, potěšil jsi mě.
-
-
no já myslím, že největší radost mají provozovatelé humblebundle, protože defaultně je nastaveno, že dostanou 25 % ze zaplacené částky, v současnosti už se vybraly 2 milióny dolarů, takže už teď jsou z nich dá se říct milionáři jen za to, že něco zprostředkovávají.
-
-
A ještě jeden blbý dotaz. Jsou ty kódy časové omezené pro zadání nebo platí napořád? Děkuji:)
-
-
no úplně jistý si nejsem, ale myslím, že žádné časové omezení tam není a bez problémů bys to měl aktivovat třeba za rok...
-
-
No tam můžeš nastavit kolik dostanou:) Ale nechal jsem to defaultně. Za to zprostředkování jim klidně nechám těch 25% z mé částky jako poděkování. A radost udělám nejspíš neteři s The Sims.
-
-
-
-
-
NVIDIA stahuje své prohlášení o GTA V, prý netuší, jestli a kdy PC verze hry bude, příspěvek jen vyjadřoval...
A jsme konecne doma, ( teda ja uz byl predtim no.) *3* . Jako vtip nebylo zly... i kdyz prokouknutelny uz od zacatku. -
Nová akce!
https://www.humblebundle.com/
A bylo hřích neposlat aspoň 20 dollarů:) Zítra dám kódu her, co už mám, ať si i někdo jiný užije:)