-
Gratulace Janchorovi k svatbě!
Doufám, že to pořádně zapíjí na líbánkách! -
Dark Souls II mají nový teaser, ve kterém duní kovárna, kytary a budoucí hrdinské činy.
nemáte nikdo ještě kod na mirror´s edge?Pokud ano tak mi ho můžete poslat na email SalplachtaMartin@Email.cz PROSÍM -
-
prosím pošlete mi nějaký klíče prosím
-
-
Nesnáším slovo socka, ale u tebe ho radostně použiji.....To nemáš 1-5 dollarů na to, aby sis to sám koupil? *11*
-
To nemáte dvacku navíc?
-
-
mám jen mi to nějak blbne,nevím co stím je a to jsem si pořizoval i jiné Humble Bundle fak nevím co stim je.
-
-
-
-
Humble Origin Bundle
Co to je?! sním snad?? Hry od EA zdarma WTF!!!! -
-
Může někdo potvrdit, že jdou hry aktivovat jak na Steamu tak na Originu zároveň a jsou tedy v bundlu až na Dead Space 3 dvakrát? Protože já si aktivoval hry na Steamu a teď jsem dal aktivovat Dead Space 1 i na Originu, kterej je sice pomalej jak šnek plazící se na popravu a každej krok se načítá tak 10 minut, ale už jsem v poslední fázi a klikl jsem na potvrzení aktivace.
-
-
jj krome DS3, BF3 a Sims tam je kazdej ten klic "2x"
-
-
No neber to za dvacku, moc pěkný :)
-
Jo, když rekli že chtej aby je hraci prestali nenavidet tak to asi mysleli vazne, dalsi vstricnej krok...maj pred sebou teda jeste dlouhou cestu, ale snaha se cení *3*
-
-
Přestanu je nenávidět když nepodělaj ty nový Star Wars hry, ale to se asi nestane
-
A tak proč ne? Chvíli počkám, jestli třeba nepřidají nějaké další hry do bundlu. Ale jen mně teď zarazilo, že nějakej borec zrovna "náhodou" prodává BF3 za 200 kč. Takhle se vydělávají prachy. *1*
-
-
*1* njn vydělat na tom jde hodně protože nekteři lidi nemaji kreditku a neví že existuje PaySafeCart
-
Radsi kup hned za dolar, to co pak pridaj bude pro lidi co zaplati zas nad prumer ale i pro lidi co predtim zakoupili, takze das dolar a pak dostanes zdarma ty co pridaj... Nj, to je vsude, ne jen u nas... Ale s kazdym bundlem je to okamzite na Aukru a docela se to prodava pac spousta lidí nemá kartu kterou by to zaplatilo tak radši trošku přitlačej než nic...
-
-
-
-
Další Mirrors Edge
Taky už mám Mirrors Edge na steamu. Takže tady je steam kod:
8VPKR-Q4G2P-WPIRB -
Origin klíče
Dead Space
EYMM-25SK-VXEL-M4MK-ZWYN
Burnout Paradise: The Ultimate Box
46HZ-AEJC-XVF6-2C87-4BXX
Crysis 2 Maximum Edition
D3SS-AU9U-PZRW-8CNR-L7E5
Mirror's Edge
3UMV-9TE9-4QBT-MZJC-XR4H
Medal of Honor
323T-ZQMY-92MN-PL52-VSLG -
Mirrors Edge
Taky přidávám jeden steam klíč na Mirrors Edge
PRGC5-F2XEX-TK3MG -
-
Příští týden vyjde demo NHL 14 na X360 a PS3.
Mirrors Edge
2G0X7-KG02T-G9ZIC
Burnout Paradise
KTK47-IJTJK-JG3IN -
Dekuju, chybela mi na Steamu :)
-
-
Mirror's Edge steam
Vím, že někde je nějaká komunita nebo co ale nechce se mi to hledat, jsem v práci a spěchám.
Takže tady je klíč na steam z humble bundle:) Enjoy:)
Y6GNF-E8ZNQ-6P02W -
-
Děkuju! *14*
-
Nejdřív jsem chtěl použít, ale minout takovej bundle to by byl hřích. :)
-
-
Mrkněte na Humble Bundle, je tam celkem zajímavá nabídka *1*
-
-
origin
dari se vam aktivovat hry na originu ? -
-
nejde nejde :)
-
-
Same here, řekl bych, že servery jsou pěkně zahlcený, samotnej Origin se mně už asi 15x zeptal, jaký jazyk chci používat, opravdu ten správný impuls pro zlanaření nových lidí na používání Originu *1* Steam byl aktivovanej hned bez jakýhokoliv problému.... a tam někde bude pravděpodobně ležet rozdíl mezi těma dvěma službama.
-
-
Jako nemůžu říct, že bych Steam klient měl nějak v lásce, řek bych že je to celkem pomalej sr*č oproti Originu. Ale alespoň všechno funguje jak má.
-
-
no já si po letech konečně mohl u EA změnit své ID, tehdy jsem to při registraci blbě vyplnil a pastnul jsem tam kód ze hry... takže moje EA ID bylo nějak takhle: EXO4PS8WSI7KHU
a nic s tím dělat nešlo. tak teď ty kluky ušatý můžu aspoň pochválit za to, že přes správu účtu Originu to změnit jde.
-
-
Ja naposledy byl na originu kdyz bezela open bete battlefieldu 3 a koukam ze se origin od te doby moc nepolepsil *1* Az ted jde videt ze si steam poradil s letnimi slevami vcelku dobre.
-
-
-
-
který ty hry mají klíč na steam? kromě above average
-
-
Mas u nich znak steamu... Takze vsechny krom battl 3 + the sims 3 + dead space 3
-
-
aha, dík :) já to hledal někde v textu napsaný
/tam to navíc je taky, takže jsem slepej
-
-
-
Teď jsem kupoval a několik her už mám.
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key: YRWIR-MQ28Q-47FWJ
Jinak, kdo by měl zájem o origin key Dead Space 3 a Sims 3 a Battlefield 3 ? (vyměním za hry na steam key) -
No teda, Dead Space 3 to jsem teda fakt nečekal... Dík
-
no jsem upřímně zvědav, kolik vyberou. a skoro se divím, že dávají dead space 3 a výtěžek v podstatě na charitu. skoro mám dojem, že origin loví ovečky :)
-
diky diky :)
-
-
Lukáš Grygar
Copak se stalo s tím nejlepším redaktorem na tomhle webu? Velice zřídka od něj vyjde krátká videorecenze a tím to hasne. Proč už pan Grygar nepíše žádné články? Games poslední dobou nějak chybí duše. *9* -
-
Na líbánkách.
-
V posledních dvou levelech měl vždycky aspoň 2-3 články pokud se nepletu
-
A když už jsme u těch lidí, kam se poděl Ondra Malý? :(
-
Asi si vzdycky precte diskuzi a prejde ho chut...
-
-
NVIDIA stahuje své prohlášení o GTA V, prý netuší, jestli a kdy PC verze hry bude, příspěvek jen vyjadřoval...
Asi dostal někdo po papuli ;-)