-
Video z rozbalování krabice Xbox One odhaluje i obrovský napájecí zdroj.
Raději bych unboxing od Pavla a Lukáše než od arogantního tupce Nelsona -
-
taky ho nemůžu ani cítit. btw moc se tomu zdroju nevěnoval, mohl třeba říct, proč je velkej jak půlka konzole a jak moc bude topit
-
-
jj, věnoval víc pozornosti nálepce :)
Jinak kinect taky vypadá že by mi převrhnul telku. -
-
On celej ten Xbone přpomíná slušovickej zázrak TNS z roku 1986.
-
-
-
-
Bioware nabídlo pohled do své kanceláře, aby nám ukázalo, jak pracuje na hře Dragon Age 3: Inquisition.
Ač to zní divně záběry ze hry mi dost připomínají Dark Souls. Souboje samozřejmě nebudou stejné, protože DAI je party-based hra, ale prostě to má ten feeling... To nemusí znít až tak přitaženě za vlasy, kdo totiž sledujete twittery vývojářů, víte, že poslední rok Dark Souls docela žijí... -
-
Osobně si myslím, že Dragon Age 3 vstutku bude znetvořená obluda vytvořená z základů předchozích Dragon Age, Skyrimu a možná Dark Souls. Plus samozřejmě trademarkovaná Bioware nekompetentnost.
-
Jak tam jede na koni to vypadá jako DA 2 na koni. To jsem tedy zvědavý. Očekávám opět efektivní rubačku. Pochybuji, že si to vezme to co bylo podle dobré na DA:O.
-
-
Zhlédněte patnáctiminutovou ukázku z konzolové verze Diablo III.
Konzolova verze D3 uz vysla na PC pred rokem a neco. -
Pád hry Blacklight Retribution odkryl několik záběrů z rané verze uživatelského prostředí konzole PS4.
No, žádná sláva teda, moc se kuci od Sony nevytáhli... -
V NBA 2K14 na vás čeká nový systém blokování.
Tak to by pak mohla redakce udělat konečně recenzi až to vyjde, ne ?!
(Narážím na (ne)recenzování minulých ročníků, zejména 2013, ikdyž to byla nejlepší sportovní hra roku) *10* -
-
Tak oni tu preferují nebo EA sport, ani PESa tu nerecenzují
-
-
Skoro jako by jim EA nasypalo penízky aby nedělali recenzi na konkurenci, jinak to fakt nechápu. Tohle je prostě vztyčený prostředník pro redakci.
-
-
spíš jim nikdo nedodal PES na recenzi. ale recenze NBA by měla být, to ať neříkají, že není nikdo, kdo by tu sérii sledoval
-
-
Tak pokud to chci dělat profesionálně, tak tu recenzi udělám i kdybych si tu hru měl koupit sám. To fakt nechápu, o FIFĚ je tu každou chvilku nějaká blbost a o PES jeden článek za 3 měsíce ? O NBA 2K ani nemluvím...
-
-
-
-
-
Auticka na BeamNG enginu
Tak kluci konecne vydali techdemo - http://www.beamng.com/techdemo
Video: http://tinyurl.com/ob9epnu
A maj na strankach Early access takze kdyby si nekdo chtel zkusit jezdit i po normalni silnici ma za 11,50 euro moznost (ted je to verze 0.3) - http://www.beamng.com/
Plnou bych jeste ale nebral byt vama. Ja to tak udelal a kdyz jsem to zkousel na klavesnici tak mi to prislo jeste takovy moc kluzky. Funguje to ale s volantem i kdyz si to zatim nerozumi s FF. -
-
Jinak tohle techdemo taky rozhodne stoji za vyzkouseni - http://www.spintires.com/#!/demo
-
Hezké, ale pořád dost pružinovité... Na klávesnici OK, ale otáčení kamery je fakt opruz :D
Mimochodem, youtube má svůj vlastní URL zkracovač. Tiscali má v diskuzích taky svůj vlastni skrip na zkrácení URL.... -
-
Prave to kraceni URL tady zlobilo a ja se bal aby ten odkaz fungoval. Pruzinovity to je trochu moc ale porad doufam ze to odladej. Mam pocit ze by ramu alespon u osobaku mohli dat vetsi
tuhost. I tak je to ale uctyhodny co dokazal. Jeste aby tam pridali tohle by to chtelo - http://www.youtube.com/watch?v=gG2jpBGJQaU -
-
Taky by mohli přidat víc váhy těm autům, pořád se mi zdají dost lehká. Proto tak pruží a odskakují od všeho.
Ale jinak super! -
V doladění taky doufám, doufám moc, jenže se to od začátku skoro nezměnilo, tak nevím. Některé momenty (ohne se osa kola (nebo jak se tomu říká) a kolo začne lítat sem a tam jak blázen) jsou ... zajímavé *15* . Jak kdyby to bylo celé z plastu a ještě zmenšené.
Na ten kola/hlína/voda model už jsem koukal dřív, ale to má jen omezené využití... já jsem spíš na tu silnici a "interakci" s ostatními vozidly :P -
-
Neni to perfektni ale je to porad to nejlepsi co jsem videl. To tech demo samo o sobe vida na hodne zabavy. Jen jsem jeste neprisel na to jak tam dostat vic vozidel aby se dalo bourat do mekkyho :D
-
-
Ja mam plnou takze to zkusim az se vratim domu. Diky vsem :D
-
Ctrl + T by se myslím měla přidávat AI, ale nevím jestli to funguje v trial verzi.
-
Dik! :D
-
Tak další vozidlo se tam dá přidat přes world editor (F11), are ještě nevím, jak mu dát hmotu :D
-
-
-
-
-
tak ty srážky jsou fakt boží :)
-
-
Naughty Dogs se bálo, že se zákazníkům The Last of Us nezalíbí.
:) Podpořte marketingem a úspěch vám věrné ovečky zajistí u jakéhokoli interaktivního videa ... Ale Naughty byli soudní , to se jim musí nechat ,když s tím teď přišli na veřejnost . -
-
Asi si hru nehrál jinak by si tohle nenapsal *3*
-
-
Nebo má prostě jiný názor než většina lidí.
-
-
Proto muze verne fandy nazvat ovcemi?
-
-
Ne, ale ty masy, co dva týdny před vydáním rozhlašovali, že jde o hru roku, desetiletí, všech dob atd., oslovuje správně.
-
-
Nic, vůbec, ale opravdu vůbec nic...
-
POuze vyjadrovali duveru ke svemu oblibenemu studiu, ktere zatim neudelalo vylozene spatnou hru... Co je tedy na tom spatne?
-
-
-
-
-
-
Battlefield 4 v multiplayeru nabídne dynamické frakce.
co je to dynamická frakce? -
-
Na některých mapách půjde nastavit kdo bude hrát proti komu. tzn.:
Čína vs Rusko
Rusko vs USA
USA vs Čína
A také kdo bude začínat na které základně apod.
Ale popravdě to sice hezky zní, ale jinak je to úplně k ničemu vzhledem k tomu, že všechny frakce jsou úplně stejné, jen přeskinované.
-
-
Battlefield 4 v multiplayeru nabídne dynamické frakce.
Takze do hry nepridali neco, co by melo opravdu vliv na hru (denni cyklus), ale chlubi se tim, ze tam dali zcela bezpredmetnou moznost vyberu tymu v mape. -
TI3
Třetí international by měl začít už za pár minut (21:00)... největší Dota turnaj roku a jeden z největších (ne-li největší) esport turnaj! Přes 2,8M dolarů výhry! http://www.twitch.tv/dota2ti -
-
Promiň mi to, ale k největšímu turnaji má International vážně daleko. Kolik týmů se účastní? 16?
Možná, co se týče doty, tak je to velký turnaj, ale jinak vážně ne. International je vážně vyjímečný jen proto, že je sponzorovaný a propagovaný přímo Valve (snad jako jediný), takže je v něm hodně peněz na jeden turnaj. -
-
16x5=80 hráčů z celýho světa, to se ti zdá málo? Tenhle turnaj je výjmečnej hlavně tím, že polovinu prize money platí komunita takže je to bez protivných sponzorů a reklam, jde prostě čistě o hru a o nic jinýho.
-
-
Pokud nechceš porovnávat ceny za ubytování, tak je jedno kolik hráčů je v jednom týmu. Ať už 16 týmů, nebo 16 jednotlivců, počet zápasů bude stejný.
A nepopírám, že na Internationalu jde o hodně peněz, a to, že část jde od komunity je fajn (i když není International jediný), ale na druhou stranu je to pořád jen jeden velký turnaj v průběhu celého roku, pokud já vím (vím akorát o Dreamhacku, kde jsou ale i tuny dalších her). Ale je možné, že se ke mně něco nedostalo.
-
-
Jop 16 (vlastně 17, 2 týmy se poprali o poslední místo v turnaji přímo v Seattlu) týmu z celýho světa, pozvaný nebo prošlí kvalifikací
Pokuď chceš počítat "velikost" turnaje podle pozvaných týmů, tak se podíváme na "velkou trojku" (LoL, Stacraft, Dota 2)
tohle by měl být LoL ekvivalent? jejich mistrovství? http://lol.gamepedia.com/Season_2_World_Championship .... 12 týmů
Starcraft... tam je situace trošku jiná jelikož se neúčastní týmy (tradičně 5 lidí v týmu ARTS hry) : http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_Battle.net_World_Championship .... 32 hráčů, odpovídalo by zhruba 6-7 ARTS týmům, ale dobře můžeš ho označit počtem účastníků jako "větší"
Tim chci říct že jenom počtem týmů bych nehodnotil "velikost" turnaje... ale taky například produkcí... a loňské TI2 na sebe upoutalo právě svojí velkou kvalitou produkce
mimochodem Valve vložilo do cen 1,6M a komunita přihodila nákupem speciálního itemu přes 1,2M (celkem přes 2,8M) dolarů ... to je taky vcelku neobvyklost -
-
Tak dobře, podíváme se na to.
World Championship je jeden turnaj který uzavírá celou sezónu během které sponzoruje Riot spoustu turnajů, ze kterých postupují týmy do regionálních kvalifikací a následně do finále. Nepamatuji si prize pool pro 2. sezónu (tuším 5 milionů), pro 3. je to přes 8.
Co se týče Starcraftu, tak Blizzard pořádá ten svůj, který se normálně koná během Blizzconu, jinak běží další celoroční ligy, které částečně sponzorují (GSL a MLG jsou asi nejznámější).
A Dota má International a o ničem jiném nevím (např. součástí MLG jako LoL a SC není).
Jinak by mě zajímalo, kde jsi vzal tu velkou kvalitu produkce TI2. Po tom, jaká tragédie byl první International se tomu zdráhám věřit. Dokaž nějak své tvrzení.
-
-
-