-
Copak to asi Valve teaseruje tímto krátkým videem?
Left 4 dead 3 :) Doufám -
-
Taky bych to tipoval na Left4Dead 3, ale raději bych byl za cokoliv jiného, protože L4D 1 a 2 šlo uplně mimo mně (raději sem se do toho nepouště, protože sem rád, že sem se zbavil závisloti na CS :-) ). -
Taky mi tam nejvíc zapadá asi Left for Dead 3, ale s tím halfem by už mohli taky kopnout do pedálu a něco konečně aspoň oznámit ;o) -
to je jasne ITCrowd the pacifist game.. jinak by do suterenu s napisem L a cislem 3 nejezdil.. to je jasny.. -
Left 4 Life 3 *3*
-
Ricochet 2
-
-
Ricochet je dokonalý tak jak je, dvojku nepotřebuje a ani mít nemůže. Source pracuje úplně jinak, nejdou tam dělat takové kroucené skoky ^^
-
-
half Life 3
-
-
Zhlédněte třináctiminutové gameplay video z Assassin's Creed IV zaměřené na otevřený svět Karibiku.
Dnesni bleskovy stoji za to...vetsinou si nestezuju kdyz je blbej odkaz (zadnej) nebo bleskovka o tom o cem je uz hodiny clanek, ale dnes to je uz asi po šestý... Noták -
Ubisoft tvrdí, že "odhalení" na E3 2014 budou "lepší" v porovnání s dvěma předešlými tiskovkami.
Už teď se dá předpokládat, co budou odhalovat/ukazovat... ACV, WD2, FC4, RS a PoP + novou IP, aby nevyšli z kurzu. -
-
Očekávám znovu nakoplé Rainbow 6: Patriots, Beyond Good & Evil 2, Prince of Persia a docela reálnej mi přijde i ten 4. Far Cry. Novou IP AAA rázu bych spíše neočekával. Ale taky může přijít tuna F2P balastu, jako minulý rok - ale doufám, že si sáhli do svědomí...
-
-
Herní vývojáři pro systém OUYA zaznamenali zatím spíše skromná prodejní čísla svých titulů.
Uniklé záběry z MP Battlefield 4.
http://www.dailymotion.com/video/x127ucl_battlefield-4-multiplayer-alpha_videogames#.Ue7oxUpIt9B -
Herní vývojáři pro systém OUYA zaznamenali zatím spíše skromná prodejní čísla svých titulů.
ten link na gamasutru beru, ale proč i ten druhej, kterej je jako zdroj i u článku z minulýho týdne? to samý ta Saints Row bleskovka. můžeš rovnou linkovat na články tady na games... -
Hele ho, kdo je Kickstartéru. http://www.kickstarter.com/projects/858695532/space-shock-0/?ref=kicktraq
-
-
http://games.tiscali.cz/oznameni/zaplatte-si-na-kickstarteru-sci-fi-dungeon-space-shock-63519
-
-
no tak to vidiš ::shame on me::
-
-
-
Na čínském trhu se nyní mohou oficiálně prodávat zahraniční konzole.
Když je tam vyráběj, tak si je tam oficiálně taky už budou moct pořizovat. Awesome -
DriveClub je z 35% hotové, příští měsíc bude na Gamescom k vidění nové demo.
další bleskařův úlet s těmi procenty?
edit: jinak prosím bleskaře o zdroj na to, kde se píše, že TEĎ je DriveClub hotový z 35 %... -
-
Taky mi to přišlo docela zajímavý že launch titul je v 35% vývoje asi 5 měsíců před vydáním
-
-
O scénář filmu Dead Space se postará Justin Marks.
Z toho nebude koukat nic dobreho... *9* viz csfd. -
Shinji Mikami (The Evil Within): Pokračování jsou pro horory velký problém.
Málokdo přežije.