-
Borderlands 2
http://www.amazon.com/dp/B00D8FUHFC/ref=hy-deals-dvg-blbundle?pf_rd_p=1575376502&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=979455011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=44530AF212A24B179B10
no není to úplně marná cena, když by to chtěl někdo hned hrát. ale já asi ještě počkám na komplet :) ale skoro bych čekal u téhle akce, že jim brzy dojdou klíče... -
-
super cena ! ale nenapadá mě jak to udělat ješte víc komplet než to je
-
-
no do seasson passu se nepočítají všechna DLC, co vyšly... popravdě v tom mám celkem bordel, co ano a co ne. ale asi ano, ten největší a nejdůležitější obsah by v tom být měl.
-
-
Chybí tam akorát Mechromancer a Psycho DLC, jinak je tam všechno.
-
-
hm, kurnik mě snad i zlomíte ke koupi :D vzít to nebo nevzít... měsíc se teď k tomu ale stejně nedostanu...
-
-
-
-
-
Warface v EU nekončí
Nedávno tu proběhla zpráva, že Warface v Evropě možná vůbec nevyjde. Naštěstí to je jinak
http://warface.cz/konecne-nova-uzavrena-beta-se-blizi/
*14* -
Arvind Bhatia (analytik ze Stern Agee) předpovídá 14 milionů prodaných kopií Call of Duty: Ghosts.
14 milionů - já. -
WITCHER (first game) UI & ILLUSTRATIONS REMAKE
Protoze mi prave skoncilo obdobi statnich zkousek a obhajob bakalarsky prace, a protoze bakalarku tim padem jiz mohu verejne a podle vlastni libosti prezentovat a predevsim proto, ze neni az tak vzdalena hrani, tak mi to neda, abych ji nelinknul i SEM. At se libi! -
-
Dobrá práce pane!
-
-
Intel
Cau cetl jsem clánek od intelu, ale jelikžo nejsou možné komentáře chtel jsme se zeptat tady.
Už dlouho uvažuju o vylepsení PC a jediny co mi schází je prave lepsi procesor (mám 2.4), ale ty jsou silene drahý (aspon pro mě) .
Budou se s novýma intelama zlevnovat ty starší ? -
-
Intel moc nezlevňuje. Proč třeba nejdeš do AMD? Kolem jejich procesorů je jakýsi opar opovržení, který ale vytváří ti, co je vůbec nevlastní. Sám mám FX-6300 a nestalo se mi, že bych jím byl někdy limitován. Jelikož konozole také půjdou cestou více jader, řekl bych, že s ním vydržím docela dlouho. Stál mě 3200 Kč a teď je myslím ještě levnější.
-
-
u AMD byl problém se staršími Athlony XP, které byly skutečně otřesné a hlášku Uniprocessor Free, při níž se sekl celý komp na restart znal tehdy každý druhý. Tehdy si bohužel AMD vydobylo pověst špatného výrobce a lidé se nahrnuli k Intelu.
Dnes? Dnes bych se procesoru AMD nebál vůbec, naopak mě štvou drivery u jejich grafik.
-
-
pouze nepatrně. Intel nemá proč zlevňovat.
-
-
-
Bioshock Infinite - český překlad "Gear items"
ahoj,
nevíte, jestli existuje ofiko čeština na Bioshock Infinite? a pokud ano, jak se tam překládá "Gear"?
díky! -
-
http://www.youtube.com/watch?v=GicpcJ9PyiY&feature=youtu.be
-
-
Nekoukat, zase si tu propaguje jeho kanal (doslova *1* )
-
-
Nevim jak v ofiku ale i neoficialne gear znamena vybavení/výstroj *1*
-
-
no, já to potřebuju do práce :)
-
-
-
Hideo Kojima dnes natáčel bojové scény do Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.
nech to už konečne vynde -
Serious Sam 2 (konec 19:00)
http://www.steamgifts.com/giveaway/HOmxq/serious-sam-2 -
-
Mohl by mě prosím někdo vysvětlit, jak to na ty stránce vlastně funguje? Jinak do tý skupiny bych se taky přidal pokud možno, nick je Masakr12345 (vím je to blbej nick, ale zakládal jsem to už pred 6 lety a změnit to nejde :D )
-
-
Propojíš to se Steam účtem (normálně přes Steam stránku, neni to žádnej scam) a pak za nějakej čas dostáváš body, max 300 za který se může přihlásit do těch losovaček o hry. (Systém náhodně vybere jednoho). Některý jsou limitovaný hodnotou těch her kolik jsi tam sám nabídl (třeba pro lidi, který tam dali hry v hodnotě aspoň 50$ apod), kde je samozřejmě větší šance, že něco vyhraješ, než když máš u těch otevřenejch třeba 30 000 lidí. Zároveň tě to odměňuje za to, že sám dáváš a ne jen bereš.
-
-
To zní zajímavě, děkuji za odpověď.
-
-
-
Panové, až v pátek doběhnou moje 3 giveaway tak tam dohodím REd Orchestru z HumbleBundle *3*
-
Hustý, vy ste tu skupinu nakonec vážně vytvořili? Mohl bych poprosit o pozvánku? Vrook277 *3*
-
-
kdyz se k tomu nikdo nemel, tak jsem se konecne odhodlal ;)
jestli se chcte pridat tak muj nick na steamu je fdakuRe -
-
Však to se cení! *3*
-
-
-
Games.cz
Můžu dostat pozvánku? Nick: pilgrim_6. Thanks.
-
-
Dan Greenawalt (šéf Turn10): Sérii Forza vidíme jako vítěze ve všem, co nabízí jakýkoliv herní simulátor aut.
"We see Forza as being the master of everything offered by any simulation car game available anywhere, whether on a console or PC."
No neviem, pan ma trochu velke reci. Uz samotnu simulaciu ma lepsiu hned niekolko heir v tomto zanri.
Nehovoriac o tom, ze v serii Forza dodnes chyba zmena pocasia a dennej doby (a zrejme bude chybat aj v 5. dieli).
Chapem, ze nebude na svoju hru kydat hnoj, ale mal by sa mozno trochu drzat pri zemi :-)
Inak to moze vyzniet dost arogantne... -
-
Prohlášení tohoto typu lidma, který jsou přímo zainteresovaný v herním byznysu, v tomhle případě dokonce šéfem developing studia Forzy, nelze brát ani se špetkou vážnosti. Dá se chápat, že bude svůj projekt vynášet do nebe nad ostatníma, ale vážně se to fakt brát nedá.
-
Dan Greenawalt (šéf Turn10): Sérii Forza vidíme jako vítěze ve všem, co nabízí jakýkoliv herní simulátor...
Ne zřejmě, ale určitě. Bylo potvrzeno, že změna počasí a ani dne a noci ve hře nebude. Dostaneš jen předchozí Forzu s větším počtem textůr a to je vše. Z videí mám i pocit, že ty auta spíše plavou. GT6 je technologocky mnohem dál než tento next gen. Nejen, že přes trať budou proletovat lístky ze stromů, ale bude obsahovat i zmiňované počasí nebo změnu dne a noci. Ale to už mělo i GT5.
Arogantně? To snad ne? Vždyť spolupracují s Microsoftem. :D
-