Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth

Dishonored:Knife of Dunwall na Steamu

Už mi jede *14* Nespíš pomohlo nastavit v settings Steamu Download Location na US.
    • Hmm, me to porad pise, ze nevlastnim zakladni hru ke ktere chci koupit DLC *7*
      • Malleth
        Mě to taky napoprvý psalo, i potom co sem si změnil tu Download location, ale zkusil jsem to jen tak po dvou dnech a pustilo mě to. Nechápu.
  • Counter Strike: GO

Zdarec lidi, chtěl bych od někoho poradit...bývá někdy na steamu ve slevě Counter Strike: GO? Na steamu nakupuji teprve pár měsíců a zatím u všech kousků, které jsem si chtěl časem pořídit, jsem se dočkal různých slev, ale GO mám v hledáčku už od začátku a pořád nic...tak mě jen zajimá, jestli má vlastně cenu čekat? Děkuji za odpověď *3*
    • Já to koupil na podzim za 5 euro (sleva 50%)
    • michals
      Sleva byla, ale tuším maximálně okolo 30%. Nějaká závratná 75% zatím ne. *5*
    • ucho
      ve slevě to určitě bude. záleží jen na tom, jak moc to chceš hrát a jak to chceš promítnout do ceny.
  • Urug

E.Y.E: PvP update

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3111467
  • Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.

Beyond je ps3 titul btw...
  • nekromant33

Celkové náklady na vývoj, marketing a distribuci Heavy Rain stály Sony kolem 40 milionů eur, avšak vyplatilo...

tzn. že se prodalo kusů za 100 mega, nebo že jsou 100 milionů v černých číslech? jak to vůbec je u her? u filmů to je myslím, že polovina tržeb jde kinu, půlka studiu, jak to funguje tady u obchodů, studia a vydavatele.
    • Můj skromný názor je, že z prodejů má nejvíce vydavatel. O maržích u videoher nemám tušení, mno. Otroci ve studiu dostanou na chleba už během vývoje v podobě mzdy. Určitě mají nějaký odměny, ale kolik z toho uvidí takovej "concept artist"? Když se to veme dosti zvolna, tak lidem, co na hře skutečně dělali, můžou být piráti... *15*

Máte v tom docela hockey nebo se něco ztratilo v překladu. V článku na Eurogameru nic o Beyond pro PS4 nic není. Hovoří se o nějaké tajemné hře od Quantic Dreams pro PS4, jejíž předprodukce začala v roce 2012.
    • montatatana
      Eurogamer ma stupidne napsany nadpis a bleskar zrejme necetl zbytek no :)

Tak jsem zmaten napřed 16.4 nahodíte, že na PS4 nebude, potvrzeno vývojáři. Pak vydají toto "Pre-production on Quantic Dream's mystery - but confirmed - PlayStation 4 game began in the middle of 2012.

Vice president Guillaume de Fondaumière told Eurogamer in an interview today at the Digital Dragons event in Poland that the developer, which made PlayStation 3 exclusives Heavy Rain and the upcoming Beyond, was one of the first studios in the world to receive a PlayStation 4 development kit from Sony "

Tak kdo teda má pravdu, bo jak to je ?
  • God-of-War

Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.

PS 3 verze:)'
    • ringmancz
      to by teda byli rychlíci, předprodukce musela začít ještě před vydáním Heavy Rain
      • ucho
        Heavy Rain vyšel v roce 2010. ztrácím se...
        • God-of-War

Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.

taky mam hokej:D
          • ringmancz
            jak už někdo psal, začali pracovat na další hře pro PS4, která ale není Beyond. je to tam blbě napsaný

tudíž na tom začali pracovat před rokem a Beyond vyjde až letos, takže na Beyond museli začít dělat před vydáním HR *3* tak jak inXile s Wastelandem a Tormentem
  • MidnighT91

Joris-Jan van‘t Land (vedoucí vývoje ARMA III) nevěří, že nové konzole dokáží nabídnout to, co mnohé...

myš a klávesnice...
  • Minecraft server

Přijďte si zahrát MC na Vanilla server. Web: naffarin.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit