-
Divinity: Original Sin 2
Zdravím dokončuji teď jedničku a většinou si to užívám, ale už vážně začínám ztrácet nervy u enviromentálních puzzlů (vstup do chrámu Pramene), jak je na tom s nima dvojka? -
-
Jop. Jednička mi taky dala zabrat, ale nakonec jsem to všechno dal i bez návodu. U druhého dílu jsem zhruba v polovině a zatím tam byly jen dva puzzly a k tomu ještě jednoduché.
Myslím, že na internetu i někde byl článek, jak je to s puzzly ve dvojce. -
Řekl bych, že líp, respektive mi subjektivně nepřijde, že je jich tolik a když už, tak opravdu bývá kousek vedle knížka nebo pergamen s řešením, takže se to všechno dá rozlousknout bez větších problémů a není už tady ten důraz třeba na rozdělení party na jednotlivé členy, kdy každý musí udělat něco a překlikávat mezi nima. Věci jako pokládání předmětů s určitou váhou na určené spínače apod. jsem zatím nepotkal (přes 60 hodin nahráno), jedinou výjimkou je Gargoylův labyrint v první oblasti, kde to na řešení puzzlů logicky dost stojí, ale mimo něj zatím pohoda bez frustrace.
-
-
Díky, teď jsem to dojel, tak se časem pustím do tý dvojky *4*
-
-
-
The Evil Within 2 bez Denuva
Nedávno Aleš Smutný odpovídal, že Games nebudou referovat o případech, když warez crackne ochranu nějaké hry poté, co mně i blekařovi smazal zprávu týkající se daného tématu. Chtěl bych tedy předem upozornit, že tahle novinka se rozhodně netýká prolomení DRM. Piráti totiž tentokrát nedostali ani tu nejmenší šanci, protože Bethesda sama Denuvo odpískala těsně před vydáním své nové hry The Evil Within 2.
Novináři před několika dny dostali ještě review chráněnou verzi, při pátečním launchi ale hra vychází bez Denuva přesto, že Bethesda svoje poslední tituly (Dishonored 2, Doom, Prey) chránila. Okolo příčin je ticho, důvody jsou ale nasnadě. -
-
Takový krok stran Tiscali je hodně kontroverzní . Stránek které informují o neúspěchu firmy Denuvo je dost a je s podivem , že právě herní stránka nechce informovat o kontroverzním DRM a jeho osudu . Nuže je to věcí Tiscali Games , ale informační hodnota celého webu Tiscali tím jen zdařile dál klesá .
-
-
Dostali, respkt dostávají konečně rozum ... DENUVO is dead!
-
-
Při nejmenším na japonském trhu vyjde 28. listopadu PC a PS4 4k a Full HD remaster hry Star Ocean: The Last Hope. (+ video, + videosrovnání s původní verzí)
při jakým nejmenším? -
-
No jako že "minimálně v Japonsku". Co je na tom divného?
-
-
Čeština.
-
-
-
Evil within 2
30gb fair enough ^^ -
Blíže neznámý počet Zlatých edic hry Shadow of War omylem obsahuje kód, který namísto 4 DLC aktivuje plnou hru.
Tenhle bleskový omyl asi taky zůstane navěky viset, protože co je psáno, to je dáno. Na druhou stranu jsem rád, že zasíváte pochyby a chaos do myslí hráčů, kteří uvažují o koupi takové zlaté DLC / season pass / lootboxové pandemie, jakou je Shadow of War. -
Recenzi na TW Warhammer 2 máme očekávat v listopadu nebo až v prosinci?
-
-
Asi neco podobnyho jako sem si pred 14dny precetl ze recenzi Project Cars 2 prineseme uz brzy:)
-
-
To sem psal já ne? *2*
-
-
ja ju necakam, ja ju hram :)
len za Teclisa (na hard) je to strasne nevyrovnane, prvy a druhy ritual v pohodke ale treti...mas malo income a vletia na teba 4-5 armady sucasne. Jedna z moznosti by bola mat abilitu bleskovy utok, ale kedze ich je 5 20clennych armad, tak utocia na hrady v prvom kole, bez stavania vezi atd.
-
-
Koukám, že diskuze u Wolfensteiní
nalejvárnykomentáře už je zakázaná. Výměna šéfredaktora = +5 to SJW level *5* *11* -
-
Naposledy, co jsem tam četl, tak to sice byly nesouhlasné názory, ale v rámci slušnosti. Pokud tam něco bylo přes čáru, tak se to mělo smazat individuálně. Napsat názorový politicky orientovaný článek a pak pod ním zavřít (a efektivně smazat) diskuzi je smutný.
-
-
tak SJWs chteji prostě signalizovat jak jsou ctnostni podivejte mi povolujeme diskuzi. ovsem jakmile je nesouhlas tak mazou mazou
-
-
Presne, aneb muze myslet, muzes premyslet, ale opovaz se ozvat, zametem stebou.
On Smutny pusobi hodne nesympatickym dojmem, me osobne vubec nesedi. -
-
No, spíš že komentovat, dávat příslib společenský diskuze by šlo, ovšem umožnit protinázor (kromě tradičního games.cz bordelu tam byly leckterý slušně formulovaný, byť nesouhlasný) - to se jaksi nehodí.
Co nedokážu pochopit je to, že těmhle samozvanejm kazatelům nedochází, jak hrozně kontraproduktivně takovýhle výstřelky působí. -
-
máš screen ? jinak doporučuju, Archive,com uloži ti stránku do archivu ve stavu jakém byla při archivaci. takže z internetu se nic neztratí. budeme to asi použivát dost.
-
-
-
sa cudujes? najhorsie co moze byt je, ze ludia maju nazor(hned za tym je nelegalne stahovanie hudby a filmov, neplatenie dani a potom vrazda)
-
-
RPCS3 - PS3 emulator
Supersampling
https://rpcs3.net/blog/2017/10/08/introducing-high-resolution-rendering/ -
-
Mají před sebou ještě hromadu práce, ale vypadá to nadějně!
Pořád strašili s architekturou CELL procesoru, že to nikdy nepůjde emulovat a ono přece *1* -
-
Časem podlehne každá platforma , pokud budou ještě schopní lidéco se budou emulací zabývat
Vždy se najde emulátor , stačí si jen roky počkat , až hrubá síla futuristických procesorů zdolá dříve vymezující hranice . No a pak to je také o tom , kolik zapálených kutilů je tomu ještě ochotno věnovat člověkoroky práce ... *5* -
Jj 10 let po vydání na kompu za 80k a lítá to jak z praku *15*
-
-
-
-
Zavodeni
http://cars2-stats-steam.wmdportal.com/index.php/leaderboard?track=3387066030&vehicle=2955645152
Tak sem trochu aktualizoval zebricek aby se na neho lip divalo, jeste mam nejaky rezervy , tak uvidim zase zitra.
Jinak k te trakci atd. v time trialu je to nastaveny podle toho jak to mate nastaveny v menu hry.
Trakce jde nastavit low nebo high, to stejny ABS.
Ja jezdim s podobnema raketatma jako jako ted my s kontrolou na low. Kontrola stability uz nehraje takovou roli ale mam zapnuty.
Treba v GT3 nemam zapnuty vubec nic, zalezi podle tridy, a zase treba tridy Road A, nebo B se zase bez trakce nedaji udrzet na silnici, skoro :-) -
Obrazem: Screen z Gridiron módu a londýnské mapy, které naleznete v Call of Duty: WWII. Ze souborů betaverze se rovněž podařilo získat seznamy zbraní, map a informace k divizím.
Londýn, Gibraltar, to je panečku druhá světová. Co tam bude dál? New York? Tokio? Nacistická základně na Měsíci? -
-
Tý základně bych věřil asi nejvíce inu, bude to beztak jen pro "předplatitele".
-