-
Návštěvníci herního serveru GameSpot rozhodlio těsném vítězství Far Cry 3 v anketě o nejlepší videohru...
Né že by far cry byla špatná hra ale že by to byla nejlepší vydeohra roku bych neřek, a co teprv ME3 který mě zklamal.
Správně by to mělo být 1.Dishonored a pak teprv FC3 a někde hluboko ME3 *3* -
-
Ja bych to zas videl na Dishonored, Borderlands 2 a Xcom
-
A já bych na prvním místě zase chtěl Walking Dead, na druhém Borderlands 2 a na třetím Planetside 2.
100 lidí, 100 chutí.
P.S. Ukamenujte mě za to, že neuctívám Dishonored *7* -
Kdyby bylo první Dishonored, tak zas někdo jinej píše, proč neni první FC3. Že se vůbec namáháte.
-
-
Tento měsíc obdrželi majitelé PS Plus účtu zdarma BioShock 2, Guardians of Middle Earth a Mortal Kombat....
Jeste Gotham City Impostors -
25. prosince se prodalo 453 tisíc kopií Minecraft.
v tom tweetu je 24. prosince -
-
jj, ale pokud se podíváš na všechny příspěvky oficiálního Twitter kanálu, hned za tímto ozámením je omluva s tím, že se číslo netýkalo 24., ale 25. prosince.
-
-
ok, dik
-
-
-
Někdo se snad uplně zbláznil
http://www.youtube.com/watch?v=qvddTsS-3uM
Nevím co k tomu říct, těžko si stěžovat když je to docela dobře udělaný. :/ -
co to ten prezident proboha vymyslel?
-
-
Zavreli mu moc znamych, tak zakrocil.
-
Britský žebříček prodejnosti 52. týdne roku 2012: 1. Far Cry 3, 2. FIFA 13, 3. Call of Duty: Black Ops...
:/ Jsem upřimně tím znechucen. -
-
Omlouvám se za nadpis.
-
-
-
Nezávislá hra Fez zavítá i na další platformy.
'bout fraking time...:) -
Fanoušci sci-fi adventury Star Control 2 vydali HD remake tohoto titulu. Stahovat můžete ->zde<-.
safra, tohle jsem pařil asi před půl rokem... to je nějakej update nebo něco? -
Do 17:00 nabízí STEAM 75% slevu na herní sérii Fable, Alan Wake a Deus Ex: Human Revolution.
nefunguje... -
-
Protože nejede celý Steam.
-
-
hry normálně jedou.
-
-
Taky to vypadlo jen na chvíli. Už to funguje.
-
-
-
-
Steam key na Binding of Isaac
Zakoupeno jako součást Humble bundle, ale už ho mám z dřívějška:)
EDN0C-2YIAD-YYJG3 -
-
Si zvykněte alespoň někdo napsat, že jste to už vzali. Ať to pak nemusí každej, kdo by to chtěl, zkoušet jak tatar. A o slušnosti napsat alespoň díky se ani nezmiňuju, dneska asi zbytečný. *3*
-
-
Server GameSpot vyhlásil jako hru roku 2012 titul Journey.
Souhlas ...