-
Ricochet 2!
http://www.youtube.com/watch?v=rHen8KxsXYI&feature=player_embedded#! -
-
No to by sice bylo fajn, ale bez jednoduchosti původního Quake enginu to nejspíš nebude tak úžasně rychlé a poměrně těžké na naučení. Ale uvidíme. :)
-
-
Nevim jestli jsi to pochopil, ale Ricochet 2 je kódové označení pro další Half-Life ;)
-
-
To doufám že ne, radši bych Ricochet, nehledě na to, jak to bude vypadat ^^
-
-
Shoř v pekle a po cestě si dej facku...
-
-
Hm? Protože mě víc baví Ricochet než glorifikovaný Half Life? Ten mě taky baví, ale stovky hodin na něm nahraných nemám.
-
-
-
-
-
-
Čistý Assassin je dobrý assassin, proto moc neotálejte a objednávejte stylový župan.
Už s tím Hašašínem jděte do kopru! -
Otec dvou dětí shání rozbitou PS3 konzoli. Věří, že pokud před nimi jejich oblíbené zařízení...
Vážně zrovna tohle stálo za bleskovku? :x Navíc pochybuji, že rozbití konzole před dětmi něčemu pomůže, s otcem pak bude mluvit akorát klika od dveří. -
-
Co by to nestálo? Dokud tu nebude "random off-topic" část diskuze, tak takové bleskovky jsou třeba :D
Oh, a fungovat to dost možná může. -
-
Chtě nechtě, vědomě nevědomě, se chovás ve spoustě věcí jako se chovali tvoji rodice kdyz te vychovavali...Pokud jsi z normalni rodiny :)
-
-
Ano, ale vůle uklízet do toho nepatří. Stejně jako spousta dalších pro život ne úplně primárních vlastností. To už záleží na spoustě dalších vlivů. Třeba lidé, kteří měli pedantického otce, který měl neustále všechno vyleštěné, uklizené a tak dále, tak takoví lidé k úklidu nějak extra tíhnou jen zřídkakdy. Takže děkuji za poučení :P
-
-
Radši si o tom něco přečti. Možná jsi ta pověstná výjimka a tudíž podle sebe soudíš ostatní. Pedantského otce, který děcka nutil do čehokoliv, jsem myslel, když jsem psal, že měl jít příkladem. To způsobí akorát averzi k oné věci.
-
-
Ó ne, nejsem výjimka. A načteno mám poměrně dost - když člověk pomáhá pořádat mimoškolní aktivity a tábory pro děcka, tak se to docela hodí. A už mě tahle bezpředmětná diskuze přestává bavit. Vy máte svojí tradiční konzervativní pravdu, já to vidím (doslova) jinak, takže se dovolením odporoučím hrát, nebo něco.
-
-
-
-
Kdyby šel příkladem, tak by ji shánět nemusel.
-
-
Ale vááážně? Tak tahle teorie by mě zajímala, to jsem ještě nikde nečetl. Že by děcka sledovala jak se rodiče chovají a to pak jejich chování co nejlépe napodobují? Ok xD
-
-
A od koho myslíš, že děcka získávají špatné návyky? Od svého okolí. To samé ale platí opačně.
-
-
Ugh. Ano, ale ne jediný. Nějaké dogmatické "kdyby rodiče šli správně příkladem, tak to a ono" je hovadina.
-
Rodiče mají na výchovu zcela zásadní vliv.
-
No jo, už to tak bude. Jenže tatínek není jediné "okolí". Dneska už ani dominantní. Nechápu, jak ti to mohlo uniknout.
-
-
-
-
-
-
Microsoft si v minulém roce patentovalo technologii, která umožňuje obrazovce kontrolovat, kolik...
Na obalu (max pocet divaku 5). Prijde banda, otevrou se pivka (whatewer), do prehravace se da origos film a telka na vas spusti. Tento film je urcen pro max 5 divaku, mira7812 prosim opustte prostor. Mirin: "co na me tak cumite?" Ostatni: "Mirin tak neblbni, di do pryc, my ti to pak povykladame" *2* -
-
K tomuhle dojde až ve chvíli, kdy se to dostane do pracek SONY (ostatně kdysi chtěli, aby Blu-Ray fungoval jen v jednom jediném přehrávači, pokud by si někdo náhodou pustil film v počítači a chtěl ho dokoukat v obýváku, musel by kupovat dva) *11*
Spíš to začne tím, že když si při reklamě odskočím na záchod, tak se televize zapauzuje a po návratu mi ten nepřeskočitelný reklamní blok pustí hezky ze záznamu... -
-
To si budes muset koupit nafukovaci slecnu aby na reklamy koukala za tebe :D
-
-
-
Fotogalerie z hongkongské Assassins's Creed III party.
A kde je najdu? :) -
Bandita - http://www.autumnseal.com/
-50% Legend of Grimrock Steam discount coupon
Key: 5L423-F9TZK-8Z3K5
Key: EC7VB-AT80V-CEDH4
-50% Alan Wake Collector's Edition Steam discount coupon
Key: CTGFQ-W2H6P-YJEP9
Key: 9FI0D-V6XJE-YKQGH
-75% Trine Complete Collection Steam discount coupon
Key: LKI6Q-E8CHG-BBRY4
-50% Alan Wake's American Nightmare Steam discount coupon
Key: IREAF-P43TY-GWDPQ -
-
-50% Legend of Grimrock Steam discount coupon
Key: LP4N6-A0R6Z-22ZRT -
já jsem si vytočil Trine Complete
50% Legend of Grimrock Steam discount coupon
Key: XW3CW-R2WMF-J4PMF
50% Alan Wake's American Nightmare Steam discount coupon
Key: 8XAIN-W4566-CQIQX -
na google me to prislo do spamu *1*
-
a už mě nebaví točit :) ten Rochard tam ne a ne padnout :)
-50% Grimrock
Key: 4CRAQ-K35F8-2B6AE -
-
dyk už jsem ti ho sem hodil...
-
-
no já hru už mám, vlastně všechny z těch nabízených :) chtěl jsem jen mít úplnou úspěšnost při točení tuleňů :)
-
-
-75% Rochard Steam discount coupon
Key: AH308-CT7IZ-Z46A9
Key: WCR0I-9FKFF-L3Q6W
Jestli se nepletu, tak cena je pak 2,5 eura.
-
-
-
-
75% Rochard Steam discount coupon
Key: HECCX-7MXCH-77G2K -
nic
-
-
TECHNICKÁ
Čím je dáno to, že někteří registrovaní uživatelé mají za jménem to zelené téčko a např. mně jméno k*rví "@tiscali.cz"?? *1*
Kde se to dá změnit? -
-
Hele, excáhiro, co máš proti @tiscali.cz *16* *15*
EDIT: wut, 2 x mínus? Snad jsem toho zas tolik neřekl *1* *3* -
-
Rád bych tam měl to zelený téčko. *14*
-
-
@tiscali.cz je vyhrazeno jenom pro největší kruťáky celého internetu, ale pšt, nebo nám to budou "téčkaři" závidět *15*
-
treba to plati jen pro nove registrace *5*
-
-
-
-
Kdo z Vás by nechtěl úspěšnou hru BioShock zcela zdarma? Tak neotálejte a přidejte si ho do košíku...
Jo, ale chce to udaje kreditky i kdyz je to zadarmo. To si necham zajit chut teda... -
-
nech, a raději vytáhni kabel od internetu, aby ti někdo nesebral klávesnici :)
-
-
Pokud máš potřebu trousit kompletní informace o kreditce na internetu tak si posluž. Já si dávam pozor na jakejch stránkách je nechávám.
-
-
kdo se bojí, nesmí na internet.
-
-
Dřív to byl Direct2Drive a bylo to lepší?nebo je to teď ? já právě od těch hajizlů odešel,co to vzala jiná společnost.Nešlo tam nakupovat pro nás./nelze reagovat na tvuj poslední příspěvek/
-
-
Ne.Myslím tady ten web.Musím reagovat i na svoje rok" starý příspěvky.
-
No poprvé jsem na ten shop narazil před měsícem. Na plenky to vypadá, určitě mají co dohánět. Takový GameStop i GMG například v poslední době celkem žijí. Největší problém GameFly je teď to časté omezení na region, kdy mají Češi smůlu.
-
Vyčerpávající.Díky./nelze koment na tvuj poslední/tady ten web bude ještě asi v plenkách,ne?
-
celkem dost věcí je jen pro UK region, takže pro našince tam toho příliš k nákupu není. D2D mi přišel obsáhlejší a méně restriktivní. zatím to vypadá, že ten shop nabírá dech a teprve teď to trochu rozjíždí. snaží se, ale je to slabší. osobně jinak kupuji jen Steam verze, tedy s jejich klientem nechci mít z principu nic společného :) celkově je teď výběr, kde něco na internetu nakoupit, celkem velký. nějakou akcí občas vynikne každý z těch shopů (GMG, GameStop, GamersGate, ...). na gamefly měli například Spec Ops: The Line za 5 liber pro český region.
-
-
Kdo chce kam ..... klidně takový phishingový formulář vyplní . Údaje o kartě i s CVV a pod tím hnedle adresa k tobě domů . Jo naposledy to takhle pěkně po mne chtěl nějaký Nigeriec který potřeboval převést větší hotovost ;)
-
-
informace o kartě nejsou na internetu na 100 % v bezpečí nikde. v tomhle by měla rozhodovat zkušenost ostatních lidí s obchodem. někdo nevyplní údaje o kartě ani na Steamu, ani na GOGu. údaje o kartě chtějí snad všechny větší internetové obchody v Anglii (nakupoval jsem na game, gamefly, zavvi, thehut, vždy chtěli pouze kartu). je vcelku normální, že když si tam chci něco koupit, že za to zaplatím kartou (to je princip placení kartou :) ). paypal nevyužívá každý a pro řadu eshopů je to zbytečná komplikace.
každopádně práce s kartou lze na internetu zabezpečit poměrně snadno. stačí mít kartu zhotovenou pouze pro platby na internetu (dá se sehnat zdarma, i vedení účtu). tedy i účet je pro placení na internetu speciální. stačí tak mít nastaven limit třeba na 200,- na den a na účtu vždy maximálně 500,- a jednoduše mít o těch penězech tam přehled a v případě potřeby si tam "dosypat" další peníze. v takovémhle případě by tě nerozházela prakticky ani situace, kdybys vyplnil nějaký phishingový formulář... a už vůbec tě nerozhází nějaké odcizení databáze nebo provalení čísel karet. na občasný nákup na internetu to stačí (navíc v případě potřeby si můžeš na ty dvě minuty limit zvětšit) a máš vše plně pod kontrolou. nemůže ti hrozit žádné vybílení účtu...
jenže celá tahle diskuze je trochu k smíchu, gamefly je zatím vcelku normální obchod, se kterým jsou všichni spokojení. i já jsem tam už jednu hru na steam koupil. teď si udělal promo akci, aby nalákal zákazníky. není to tak, že rozdává hru zdarma a nic za to nechce. ten obchod by rád získal nové zákazníky, kteří se k němu vrátí, navíc se musí chránit před podvodníky, kteří by si stáhli veškeré licence. ty tady ale z toho děláš nějakou podvodnou akci, kde z tebe chtějí vylákat číslo kreditky, kdy uvažuješ jen čecháčkovsky, že chceš prostě něco zdarma. jenže gamefly je regulérní obchod, který prodává regulérní licence. a od svých zákazníků chce fakturační adresu. ano, nikdo neví, jak mají zabezpečenou databázi, ale to jaksi nevíš u nikoho. takže všude tam, kde platíš kartou, kartu vystavuješ riziku. vlastně ani ten paypal není 100%...
-
-
-
-
-
-
Funguje ! ;)
world of tanks : VETERANSDAY promo code -
-
mě to píše špatný region *13*
-
-
Já hraji na US serveru - tak nějak od počátku (když není migrace na EU )
No mne to tedy nejprve psalo neplatný kód - Pokud jsem se přihlásil na worldoftanks.com lognul se a vyplnil kód hned na úvodní stránce po rozkliku uživatele jak stálo v emailu . Ale pak jsem šel do Account setings , kde byly vidět platební operace a tam jsem také mohl vložit kód a .... byl akceptován .
Podotýkám že jsem se přihlásil pod adresou tiscali.cz i normální českou IP . -
-
záleží, kde jsi zaregistrovanej, je jedno, jakou máš adresu nebo IP
-
-
-
-
Metal Gear Solid 4: 25th Anniversary Edition oficiálně ohlášeno. Kromě trofejí nabídne oboustranný...
Docela Cheap kvůli takovýhle trapný příležitosti podojit hru, jako je 25 výročí. Nic novýho jen trofeje a achivmenty.