-
Bioshock zadarmo!
Kto ešte nemal tú česť hrať, dobrá príležitosť:
http://www.gamefly.co.uk/Download-BioShock/5001055/ -
-
Adrian Chmielarz (zakladatel People Can Fly): Pokud chceme ve hře vytvořit nezapomenutelné zážitky...
Je to normální eshop, takže platba probíhá standardně i s nulovou cenou. Spousta lidí si to plete s volným stažením hry. Nikdo to nikomu nenutí, stejně už to bude většina zájemců mít za pár korun z akcí na Steamu. Možná to je také opatření proti tomu, aby to někteří chytráci "nekupovali" ve velkém a pak neprodávali dál. -
-
UBI Store a Origin ti umožní "koupit" i bez platebních údajů, pokud je cena nulová (s promo kódem apod.). A lidi si to nepletou. Ta karta se tam zadává z jiného důvodu *2*
-
-
ucho ti tu jasně vysvětlil, proč se tam zadávají platební údaje, co ještě řešíte?
-
Jasně, ta karta se tam zadává, aby ti vybrali účet... Jestli ji tam nechceš mít uloženou, tak to jde potom zase vymazat.
-
-
-
Fakt ne vypsat jim tam všechny údaje ke kreditní kartě :( ... Bez Pay Palu neberu ...
-
-
neber, oni ti to nenutí.
-
-
Ani nemusím . Na steamu už byla v několika akcích , takže si s takovými podmínkami nechám raděj obezřetně zajít chuť
-
-
-
-
Další info o Dreamfall chapters
Tady: http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-09-dreamfall-chapters-will-be-a-single-player-adventure-game-for-pc-and-mac
Jsou další informace včetně krátkýho rozhovoru s RT. Už aby to bylo na tom kickstarteru. -
SWTOR: Free-to-Play is Coming on November 15th
Star Wars The Old Republic zacina s free-to-play modelom 15. novembra. Viac na http://www.swtor.com/info/news/news-article/20121108. -
-
Psali tu o tom včera
-
-
jo jo, mas pravdu. nevsimol som si.
-
-
Jasnacka :) Uz se na to docela tesim. F2P je presne pro me protoze stejne jediny co me zajima je ten pribeh kterej si chci projit :)
-
-
Doporučím vybrat si pro začátek jinou class než Jedi Knight. Jeho příběh je dost hloupej a schématicky poskládanej - aneb na každý planetě je doomsday device s potenciálem zničit planetu/galaxii, musíš pokaždý přiběhnout v poslední vteřině a zachránit situaci. Ani Bounty Hunter mě příběhově nezaujal, ačkoli se za něj hraje dobře, má asi nejlepší dabing a celkově je ta postava narozdíl od Jedi Knighta Mirka Dušína celkem sympatická.
Hodně chvály je na linii Imperial Agenta, ale těžko říct. Mám ho na poměrně nízkým levelu a už chvíli jsem na něj nešáhnul, protože mě sere jeho dabing:). -
-
zase ten příběh bounty huntera sedí ke Star Wars
-
No, na nějaký rozhodnutí tam sice narážíš furt, ale stejně to ve výsledku nemá moc žádnej efekt. V 99% případů jde jen o pár bodíků do LS/DS a +1/-1 u reputace u companiona. Ten svět je celej samozřejmě šíleně statickej a po chvíli hraní zjistíš, že volby jsou jen falešným zdáním volnosti, ale efekt na další hraní či na příběh je nulovej. Maximálně když někoho někde ušetříš, tak později dostaneš mejl, jak je ti hrozně vděčnej. Meh.
Souhlasím, že Kira je celkem fajn, coby sentinel jsem v pozdějších fázích pobíhal spíš s doktorem, ale určitě mi byla sympatičtější než Mako (BH) nebo Kaliyo (IA). -
Knigh je dost schématickej, souhlasím. Síla kampaně této classy ale není v příběhu.
Líbí se mi, jak přistupuje k volbám, resp. k temné/světlé straně síly. Možnost si svého reka vyprofilovat je opravdu velká a skýtá možnost pro kompromisy (nestalo se tudíž to, čeho jsem se bál, totiž že budeš moci být jedině učebnicový rytíř, nebo padlý jedi a nic mezi tím).
Příběh mě neurazil, ale ani nenadchnl (ještě nemám úplně dokončeno), přijde mi podružný, jakoby poskládaný přesně tak, aby byl prostor 1) prožít si Lukovu klišoidní story 2) vyprofilovat se. K tomuto účelu slouží dostatečně.
Další silnou stránkou Jedi Knighta jsou parťáci. Kira Carsen je opravdu sympatická postava a její dialogy mají říz.
Celkově se ale o nijak světobornou kampaň nejedná, snad mě IA překvapí.
BTW, podle lidí na fórech jsou Consular a Inquisitor prý nejslabší kampaně, Imperial Agent a Smuggler prý nejlepší -
Ani Jedi Consular za moc nestojí. Na každý planetě je Jedi kterýmu hrabe, a ty ho musíš přemluvit nebo zabít.
-
-
-
-
-
-
Nové screeny prostředí a modelů ze S.T.A.L.K.E.R. 2.
WTF - já četl, že práce na Stalker 2 byli definitivně ukončené, můžete mi to někdo tedy vyjasnit ? -
-
Tohle jsou obrázky jednoho z vývojářu z jeho portfolia, co jsem vyčetl z toho odkazu...
-
Tyjo vzdyt byvale GSC dela na nejake non-stalker mmo ne? Taky na to cumim jak puk. Cas se optat strejcka Googla.
-
Taky na to čumim a nechápu *1*. Už druhá bleskovka v tomhle týdnu o zrušeném Stalkerovi 2. Tak co to sakra?
-
-
Co vás čeká v GTA V? Los Santos bude větší než svět Red Dead Redemption, GTA: San Andreas a...
Jupi zadny randeni! -
Adrian Chmielarz (zakladatel People Can Fly): Pokud chceme ve hře vytvořit nezapomenutelné zážitky...
Ať si zahraje první tři Residenty, Silent Hill, Amnesiu nebo první AvP a pak něco mele. Padající mrakodrapy nejsou nezapomenutelný zážitek. -
Nove RPG od producenta Realms of Arkania?
Guido Henkel, co je producent (a tvorca hudby) klasickej serie Realms of Arkania, pripravuje podla vsetkeho: http://www.crystals-dsa-foren.de/showthread.php?tid=3947&page=2 nove, originalne RPG, ktore vsak nema nic s pravidlami (alebo svetom) Das Schwarze Auge. Podla informacii, ktore podal, by sa malo jednat o single-player RPG so severskou prichutou menom Thorvalla. Malo by sa jednat o velky PC projekt, ktory zabezpeci jeho spolocnost G3 Studios. -
nezapomenutelnej zážitek JE hratelnost... -
-
Schválně si vybav nějaké tvé nezapomenutelné zážitky a dechberoucí scény. Spousta z nich bude pocházet z úseků hry, kde má hráč nějak svázané ruce (nemusí jít nutně o nehratelnou sekvenci). V MGS to jsou různé "minihry" (respektive souboje s bossy), v HL2 je hráči dočasně omezen pohyb, nebo rovnou i pohled atp.
-
-
Daj se ale udělat i bez omezování gameplaye. Stačí si zahrát Dark Souls. Tam je samotný objevování nových lokací nezapomentelnej zážitek.
-
-
Zrovinka jsem chtěl napsat to samý (a asi nás bude víc) ;o)
Ale počítám se někde něco ztratilo v kontextu... a jak tak čtu tu větu, tak asi i v překladu :)
Asi byly myšleny dechberoucí momenty ze hry, kdy jde o nějakou scenérii, nebo nehratelnou sekvenci, která hráči utkvěla v hlavě. Ale skvělých herních momentů se mi vybavuje mnohem více právě že na základě hratelnosti. -
-
Mno dřív bych si myslel, že se někdo seknul v překladu ale ono přece jenom vychází nějak moc nehratelných blbostí na které se nedá zapomenout ..
-
-
-
Co nás čeká a nemine v nejnovější (7.11.2012) aktualizaci PS Store?
:D hot news:D -
-
Co nás čeká a nemine v nejnovější (7.11.2012) aktualizaci PS Store?
To je jedno. Než zmizí frikulínská ikona Singstar z XMB, tak budu stejně PS Store ignorovat.
-
-
Kdo z Vás by nechtěl úspěšnou hru BioShock zcela zdarma? Tak neotálejte a přidejte si ho do košíku...
Ale na stránkách píšou, že je to jen pro USA, Kanadu a Mexiko ... tak jde to nebo ne? -
-
Jde to, už tahám, ale musíš mít platební kartu.
-
-
A to mě právě dost sere... Proč bych jim tam měl psát kartu, když je to zadarmo... Zase nějaká mrdka, kde jim ukradnou databázi a vyluxujou mi kreditku(i když tu mám stejně jen na placení na netu.)
-
-
Přesně , žádný obchod hned po tobě nechce kompletní údaje ke kartě jako je tomu tady .... a jiná možnost není ... to smrdí .
-
O luxování kreditek jsi slyšel kde?to mají jen češi vsugerovaný hodně blbý myšlenkový pochody.
-
-
Kdo z Vás by nechtěl úspěšnou hru BioShock zcela zdarma? Tak neotálejte a přidejte si ho do košíku...
Jéé, tak to už si konečně můžu s klidným svědomím nainstalovat warez verzi (jedna z mála gamesek, co nemám legálně), která se mi někde doma válí na.. :-) -
-
ne, to neznamená, že ta hra je teď napořád zadarmo, to znamená, že má jeden obchod promo akci, aby si nalákal zákazníky, kteří budou nakupovat u něj...
-
-
-
Na stránkach píšu: This title is available for purchase in Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, and United Kingdom.
-