-
Jak ukázal poslední americký průzkum - zatímco počet mobilních hráčů stoupá (a je to nejpočetnější...
Svet dostava rozum ? :D -
Solid Snake v Metal Gear Solid: Ground Zeroes nezestrárl.
A proč by měl, když je to s plackou přes oko jasnej Big Boss? -
Však to je big boss solid snake v době kdy se tenhle díl odehrává byl maximálně malej kluk -
-
Opraveno, a vřelé děkuji posílám *3*
-
Neřek bych. Big boss tu vypadá skoro stejně starej jak v MGS4 a tam Solid Snake moc mladej nebyl.
-
-
No ve 4 je Solid Snakovi 42 (stárne díky špatný klonovací technice rychleji), takže se "narodil" 1972 (4 se odehrává v roce 2014). Big Boss se narodil 1935, v tom videu vypadá tak na 50 a víc, takže si myslím, že se to bude odehrávat někdy v 80 a 90 letech. Takže Solid Snakovi je tak kolem 15 let.
PS: A na týhle fotce vypadá Big Boss jak někdy po konci Peace Walker (1974), takže se ta hra možná bude odehrávat ve dvou obdobích. -
-
;) V tom videu je vidět nějaké dítě v kleci ... To by mohl být mladý Solid a taťka Big Boss si pro něj jde do klubu , takže druhá půlka 70 a 80 ?
( S klonováním a cestami časem je to scénaristicky nejrychlejší cesta jak pohřbít nejednu serii )
-
-
-
-
To není Solid Snake, ale Naked Snake alias Big Boss. -
Trials Evolution: Gold Ed. PC
http://youtu.be/TWJNRv79wHs -
-
paráda, však já říkal, že je to u téhle hry otázkou času...
-
-
no vidis to, ja tu stranku treba neznam (asi jsem ignorant) a o tomhle celem byl muj puvodni prispevek, ve kterem jsem zadal o nejake pouzitelne alternativy, ale ty si mel radeji tunu kecu kolem
to ze byl tvuj predpoklad chybny je jaksi ciste problem na tve strane a nema to nic spolecneho s odporovanim si "je jedno jestli krabicovka nebo jen key" - ma poukazat pouze na to, ze je mi jedno jaka verze to bude ve smyslu, ze jsou lidi, kteri preferuji jen krabicove verze a nebo opacna skupina, ktera ma radeji vsechno jen na steamu a tomu podobnych klientech
nejsem si vedom, ze bych pouzil jedno sproste slovo a jestli je neslusnost poukazat pouze na to, ze si tu hrajes na nejakeho vseznalka tak promin jsem neslusny :)
nepracujes ty pro nejaky bulvar nebo tak, ze si veci takhle extremne vymyslis sam na zaklade nejakeho vlastniho pocitu? v zadnem mem prispevku nebyla ani zminka o tom, ze bych mel zajem o pouzite zbozi a predstav si, ze i na tom aukru prodavaji normalne veci nerozbalene, samozrejme jen nekteri a u ACB jsem se uz bavil nekolik hodin, ptz ho kupodivu uz nejakou dobu mam, jen jsem chtel jeste jeden sehnat levne, abychom mohli s pritelkyni hrat multiplayer :) -
-
Jé, první stránka, teď se budu stydět.
Znovu říkám - po prvním návrhu jsi napsal "a proc ty mas potrebu mi tady sdelovat neco, o co jsem vubec nestal?" a ne, můj chybný předpoklad je založen na neúplných informací od tebe. "Tuna keců" přišla až pak, a ty ještě odpovídáš, co víc bych si mohl v těchto nudných dnech přát...
O sprostých slovech taky nikdo nemluvil. A na všeználka si nehraju, to je nesmysl. Jen prostě vím víc :P
Co že si vymýšlím? Ten dovětek byl příklad, hlavní bylo to předtím. To co's asi přehlédl ^^. Ano, na Aukru jsou nové věci, často taky koupené od Sovětů a podobně. No a nebo z UK.
No, tak v tom případě přeji hezký multiplayer. -
-
doufam, ze se shodneme alespon na tom, ze to nema uz dal smysl rozebirat ;)
-
-
Ano, souhlasím, počet zbytečných postů byl asi překročen :D
-
-
-
spatne vlakno :(
for Aoyagi
-
-
Za to, že se na evropském PSN doposud neobjevila třetí epizoda The Walking Dead může Sony, brání...
Samozřejmě žě za to můžou...Lidé okolo EU PSN jsou ta nejlinější a nejneschopnější "crew" co jsem kdy poznal... -
Možnosti v Grimrock editoru vypadáji dost skvěle.
http://www.grimrock.net/2012/09/05/dungeon-editor-feature-list/
Trochu se obávám věty "Use Lua scripts to create even more complex logic and go beyond what would otherwise be possible."
Už vidím ty zapálené fandy jak vydají mapu kterou dohraje jen ten co to vydal a bude tvrdit,že to je strašně lehké :) -
BROKEN SWORD 5 úspěšně zafinancován na Kickstarteru!
Dobrá věc se zadařila! Nicméně pokud máte sérii rádi, máte ještě celých 16 dní na to si BS5 (a hromadu dalších goodies) předobjednat..
http://www.kickstarter.com/projects/165500047/broken-sword-the-serpents-curse-adventure -
-
Pohled na počet čtenářů herních papírových magazínů ve světe vnáší optimistické světlo...
Mimochodem při dosažení hranice 1,000,000$ začnou pracovat na "Beneath a Steel Sky 2"!!!
-
-
Zítra dojde k odhalení nového dílu Call of Juarez.
Cože?! Ne, jen to ne, prosím. Nechte tuhle pokračováními zmrvenou sérii spát... -
-
to množné číslo není na místě, špatný byl jenom Cartel :P
-
-
Co maj všichni proti Cartelu? Vždyť to byla poměrně slušná hra...pro mě osobně příjemný překvapení po mizernejch trailerech a všeobecnejch nenávistnejch ohlasech. Nepřišlo mi to o nic horší než vychvalovaná dvojka.
-
Mě teda neohromilo ani Bound in Blood. Jednima měla dobrý a silný příběh, zato si už vůbec nepamatuju, o čem bylo BiB. Musela jsem usilovně přemýšlet, jestli jsem to vůbec hrála, jak to ve mě nezanechalo žádný dojem.
-
-
jenom proto, ze se The Cartel moc nevyvedl, jeste neznamena, ze novej dil bude stejne spatna hra (subjektivne je to ale moje herni guilty pleasure - ta hra je tak hrozna, az je vlastne kurevsky zabavna).
-