Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chystané DLC pro LittleBigPlanet 2 umožní ovládat PS3 verzi hry přes PSV. Displej PSV bude sloužit...

Som totálne nadšený, totálne presvedčený, že mám doma naj konzolu na trhu a to čo predviedli s PSV... waw... Wii U alebo nejaký Smartglass.... heh:) Super úžasne som nadšený... oznámenie toho že jedna hra bude hratelná cross na ps3 a na psv za jednu cenu... luxux
    • Me napriklad to teda nenadchlo.Vsechny tyhle kravinky jsou jen zpusob,jak umele prodlouzit zivotnost soucasnych konzoli a vetsina uzivatelu to stejne nikdy poradne vyuzivat nebude.
      A je jedno jestli mluvime o MS a jeho smartglass nebo Sony a jeho cross platform gaming apod.
      Stejne tak kinect,move atd.
      • Z časti tebou rozhodne súhlasím, fakt je ten, že novej konzole sa ja osobne tak trošku desim takže preto ma každé rozšírenie ps3 teší. Hlavne sa bojím ceny nového ps ka ale snád to nebude také strašne. Moje nadšenie z konferencie je sposobené skor tým ako sa paradne dokázalo sony prisposobit a to práve cez psv. Takže si myslim, že človek ktorý plánoval kúpit Wii U a videl toto video tak si myslím, že svoje plány prehodnotil.
        • Jasny,to chapu.Ja osobne display na gamepadu nepotrebuju.Umim si sice u nekterych her predstavit smysluplne vyuziti,ale rozhodne to nepotrebuji tak moc,abych si porizoval PSV nebo WiiU.
          Ze Sony dokaze flexibilne reagovat na aktualni stav trhu(novinky konkurence) je fajn,ale na druhou stranu to je jaksi predpoklad pro zivotaschopnost dane spolecnosti/produktu.
          Me jen prijde,ze pro vetsinu uzivatelu Xboxu nebo PS jsou tyhle vychytavky a hracicky docela zbytecne a vetsina lidi je stejne vyuzivat nebude.
          Koho neco takoveho zajima tak uz nejspis davno ma Wii.
          Ale treba se pletu. *3*
          • Ja vlastním Move, jediny kto to v baráku používa je priatelka alebo ked sa nás zíte partia ale na zahranie po práci ... stači ovládač a dobrá hra.
  • Sakra, má cenu vůbec poslední dobou kupovat MP zaměřený FPS hry? Co rok a půl, to nová hra a tím i odliv hráčů, koupil jsem si BF3 (na Xbox, PC mám šrot) a jako by nestačilo jedno DLC za druhým s celkovou cenou další hry, tak než všechny ty DLC výjdou, tak mě přes xicht pleskne další díl a blázne kupuj dál...to stejný CoD. Tohle mě ničí, musel jsem se někde vyplakat
    • Bohuzel k tomu to tak nejak asi smeruje.Funguje to Activisionu,EA se snazi o to same a vypada to,ze mu to taky docela funguje.
  • Oficiální materiály Gamescom zmiňují, že EA s sebou na Gamescom přivezlo Dragon Age 3, Deep Silver...

Doug Lombardi o HL3 na GC : "We are not showing any games in Cologne this year."
    http://www.valvetime.net/threads/update-3-half-life-3-appears-in-gamescom-official-products-list-turns-out-to-be-a-mistake.217236/
    • FreelancerSVK
      Uvidime.. podla usporiadatelov ich Valve osobne poziadalo aby to dali na zoznam, take chyby sa len tak nestanu
    • http://www.saidaqui.com.br/wp-content/uploads/fffuuuu-300x227.jpg
  • Tak konference EA byla jedním slovem slabota.
    • Sweetchuck
      Summer showcase byla lepší.
  • Jazz

EA Konference - Gamescom 2012

Dávejte si bacha na Fííífu.
  • Hmm...z Clarka se stal IronMan.
  • montatatana

Chcete vybudovat vlastní Spriengfield? Těšte se na iOS hru The Simpsons Tapped Out!

Rád bych, ale v normalni posrane hre a ne zase ve free2play zmetku :(
  • Začátkem příštího týdne vyjde demo NHL 13 na PSN a XBL.

Užžž ? OMG YES !
    • braveman
      Konkrétně 21. srpna (XBL) a 22. srpna (PSN).
  • NFS se "překvapivě" moc netleskalo. *1*
  • Jazz

EA Konference - Gamescom 2012

Jů, novej Burnout... počkat, to je nový NFS....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit