-
Sledujte konferenci EA z Gamescom živě!
Díky za post! -
-
Rádo se stalo *3*
-
-
Kolik hráčů BioWare dohrálo zakoupený titul až do konce? Mass Effect 40%, Mass Effect 2 56%, Mass...
Tady něco nehraje. Když si hru koupím, tak ji snad neodložím po pár hodinách. A zas tak těžký a dlouhý ty tituly ze série ME nejsou, aby je i syn vesnického idiota a televizní rosničky nedohrál za 2 týdny s prstem v nose. *15* -
-
Podlé nového průzkumu dávají děti ve věku od 4 do 14 let stále přednost handheldové konzoli...
Spíš bych to viděl na dva extrémní archetypy hráčské komunity, kolem kterých většina těch, co to nedohráli, osciluje: 1) "Nedohrál jsem DA, páč jsem starej ultrahardcore pařan, kterýho navnadili na duchovního nástupce BG3. Já ale po pár hodinách zjistil, že herní mechaniky neobsahují matematiku vyššího řádu a omezují se tudíž na pouhou aritmetiku a že příběh není ani tak květnatý ani tak komplexní jako Shakespeare, což je samozřejmě urážka mé inteligence... A navíc mě jako konzervativního estéta uráží, když se hra snaží být po formální stránce epic a cool." 2)"Zjystyl sem, že to nejní jako Coll ov Duty..." -
-
Oba tyhle druhy hráčů bych pak dal do škatule s názvem Nemám hluboko do kapsy, když si můžou dovolit koupit hru bez informovanosti o tom, jaky produkt to vlastně kupují. *4*
-
-
No já to taky tak dělám, miluju překvapení. Kazí mi to zážitek, když si o té hře zjišťuju předem, jdu prostě do toho, co se mi líbí podle obrázků, názvu a strohýho popisu. A světe div se, zklamanej jsem byl jen párkrát, ale nikdy né kvůli hratelnosti, ale kvůli bugům nebo problémům. Naposledy snad kvůli Rage a blikání textůr, to mě dost žralo.
Nebo jsem možná takovej lakomec, že než abych svoje vydělaný penízky tak odhodil, tak si užiju i shitozní hru.
-
-
-
Kolik hráčů BioWare dohrálo zakoupený titul až do konce? Mass Effect 40%, Mass Effect 2 56%, Mass...
Asi tak no :D
-
-
Podlé nového průzkumu dávají děti ve věku od 4 do 14 let stále přednost handheldové konzoli...
Protoze jim rodice prece nekoupi tablet, ale DSko :) -
??
Proč tu řešíte nějakej Dragon Age! Gordon is back .. doufám -
-
Páč některým z nás je ten brejlatej intoš u řitě. *3*
-
-
Hlavně němej, takže možná ani není tak inteligentní, jak ze sebe dělá.
-
-
Ty jsi nehral dabovanou verzi? - http://www.youtube.com/watch?v=7J80KD4BG7M
:D -
Až si člověk říká, jak to mohl vůbec dotáhnout do laboratoří v Black Mesa? *15*
-
-
-
preto to riesime, lebo nas to bavi, problem? *3*
-
-
Oficiální materiály Gamescom zmiňují, že EA s sebou na Gamescom přivezlo Dragon Age 3, Deep Silver...
Tak udajne se HL3 a DA3 na seznamu objevily z nepozornosti.A udajne i Valve se vyjadrilo,ze letos nebudou ukazovat zadnou hru. -
-
Já bych byl opravdu raději, kdyby se na DA3 dělalo ještě hodně dlouho. Pořád věřím, že když dá někdo Bioware 5 let na vývoj, vznikne pecka. Ale za 12 měsíců zázrak neuštrikuješ.
-
Uvidíme...
Kdyby mlčeli (či to potvrdili), tak je vývojáři spolu s distributory umlátí hned, takhle mají ještě nějakou tu chvilku na útěk *3* -
-
Tak ono je to cele takove podivne.Nekdo z SUF udajne organizatorum volal a ti tvrdili,ze Valve jim primo rekli,at tam HL3 napisi a pak nasledne zase,ze to maji ze seznamu odstranit.
GI tam udajne take volal,a tem bylo receno,ze je Valve pozadali o odstraneni hry ze seznamu.
Presto tam porad HL3 je. *1*
-
-
http://www.rockpapershotgun.com/2012/08/14/half-life-3-to-be-announced-at-gamescom-goodness-knows/
-
-
Half-Life
Este stale to moze byt Half-Life 2: Episode 3
A daka trolska dusa to prehodila v zozname na Half-Life 3 :) -
Gamescom trailer na Star Wars 1313
http://www.youtube.com/watch?v=dJBoucqS9WY&feature=player_embedded -
Half-life 3?
http://www.gamescom-cologne.com/media/gamescom/downloads/pdf/presse/Neuheitenliste.pdf dole valve -
-
Že by? A ještě k tomu Rome 2 (bral bych nějaký gameplay video) a Dragon Age 3? *4*
-
-
este sa niekto tesi na DA3 ?
-
-
Já se těším. Kdyby vzali to dobré z dvojky (ano, ve dvojce jsou dobré nápady) a pěkně to spojili se stylem Origins, tak proč ne. Hlavně si přeju, aby se hrálo zase za nového hrdinu, možnost výběru rasy by taky nebyla k zahození.
-
-
Myslím, že novej hrdina už je potvrzený fakt.
-
-
Přiznám se ale, že pokud bych musel volit mezi dvěma předešlými hrdiny, volil bych Hawka. Wardenův příběh mi přijde ukončený, kdežto Hawkův byl v podstatě utnut v tom nejlepším...
-
Tož hej, ale dokud hra nevyjde, tak nikdy nemáš jistotu *15*
-
-
-
Tak jednička se mi celkem líbila...
-
-
chapem, mna ale sklamala, (mal to byt duchovny nastupca BG, a nebol)
-
-
no ved preto *1*
-
Ajo, mě to nějak nedošlo s tím "S" xD
Tak to pardón. -
chvilku..kym som sa nerozkukal, a nezistil ako strasne to bolo zjednodusene (vytvaranie postav,samotny priebeh bitiek, moznosti volieb, az 3 povolania, mmo styl bitiek..etc etc)
-
Je to slovák, takže to "s" je tam správně *3*
-
To mě taky zklamalo, ale i tak to byla docela zábava.
-
-
-
Já. Pořád doufám, že se poučili ze dvojky a tentokrát si dají načas a záležet a vrátí se zpátky k pramenům, a to doslovně *3*
-
-
Nevěřím, že dokud jim to bude vydělávat a budou se s tím prodávat i knížky a všechno, tak tu sérii utnou, nepodřežou si pod sebou větev, navíc ty hry nejsou ani přesně spojený nějakou důležitou postavou, jenom časem, takže vždycky se dají udělat prequely, sequely a buhví co ještě....
-
doslovne k pramenom, to by bolo BG, aspon trosku BG, a tam sa nevratia, takze ja uz nedufam :)
1.DA som skusil, presiel(posledna 1/3 bola k uzufaniu nudna, som to pretrpel, aby som videl zaver,a uz nemam dovod to hrat este raz, nieto dvojku alebo skusat trojku)
tipujem ze 3.DA bude vice krve vice akcnosti vice epicnosti vice pruzkov *9* -
-
budes asi musiet skoncit, lebo to bude len 3logia *1* ..dufam
-
Jasný, prostě to máme o kus posunutý. Jestli se ve 3. dílu přesunou ještě víc k ideálu "uděláme to tak krutopřísně cool a badass, že si to koupí a zahraje i babička mého psa" a to tím, že to přidáme násilí, krev, sex, obří zbraně a spousty světýlek, tak s nima skončím taky *2*
-
@ Scarecrow
ja som tak dufal prave pri jednotke DA
uz moj pohar dufania pretiekol, nechavam stafetu dalsim *1* -
Já dohrál obě, jednička mě bavila dost a i dvojka se docela dala, navzdory všem hate názorům si nemyslím, že to byla špatná hra, byla jenom odfláklá, tak další rok do vydání, aby se upravily kraviny jako nepřátelé ze vzduchu nebo stejné lokace a byla by to dost dobrá hra, takže já doufám, že to BW došlo, nevyjde to dřív než koncem roku 2013 a vrátí se to spíš když už ne k BG, tak aspoň k Origins....
-
-
-
-
-
Ku*va JO! Uz bylo na case!
-
Mě by spíš zajímalo, proč tam je Lineage 2 xD
-
Čas se zcákat.
http://www.computerandvideogames.com/362832/half-life-3-appears-on-gamescom-product-list/ -
predbehl si me o par sekund :P zrovna sem na to koukal
-
-
Kickstrarter projektu Shadowrun Online zbývá do konce 8 hodin a pro start vývoje potřebuje ještě...
vypadá to pěkně, ale proč to musí bejt online? pass... -
Missing Information
pro fandy half-life. Jedná se o remake HL2 bety
http://www.moddb.com/mods/missing-information