Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • holec89

Oculus zkouší přes Kickstarter vybrat finanční prostředky pro nové brýle, s kterými "virtuální...

zda se mi to, nebo stale nepochopili, ze brejle nikdo nechce, specialne lidi s dioptrickymi brylemi :)
    • Momentalne je to tam ani ne dva dny a uz maj skoro 800k... IN YOUR FACE! :D
      • Jj, zní to v textu dost super na to, že nemá cenu přemýšlet jaký to fakt bude atd. ... sypte prachy! A do OUYi taky!
        • Mno tak jedinej kamen urazu zatim vidim v rozliseni... 2x 640x480 se mi nezda moc na to ze do toho cumis z nekolika centimetru ale jinak se to zda jako opravdova pecka! Porad premyslim nad nakupem ale chtel bych si to nejdriv vyzkouset na vlastni kuzi.
          Podstatne je ze o ty bryle nekdo ocividne stoji.
          • Taky jde o to, kolik to váží.
            • Je to prvni dostupny vyrobek sveho druhu ktery se da koupit za normlani penize. Jestli cekate ze bude mit deset gramu a natoci vam vanilkovou zmrzlinu tak to opravdu asi ne ale ze by ti 220 gramu na ksichtu nejakym zasadnim zpusobem poskodilo krcni pater nebo svaly o tom teda silne pochybuju. Za par dni si zvyknes.
            • No to krk taky. Si zkus na brýle pověsit dvacet deka uh...šunky třeba.
            • Tak si k plicim budu nicit jeste oci no booze...
            • MickeyMutant
              Drasťa: To je dilema. Sice to posiluje krční svaly, ale na druhou stranu to ničí oči.
            • ~0.22 kilograms coz neni tak uplne malo ale zase to neni nijak extra hodne...
    • Já rozhodně ano.
    • Vzhledem k tomu jak jim tam ta castka rychle roste tak bych rekl ze bryle rozhodne nekdo chce...
  • Dotaz na usera McMagic - ArcheAge

Ptám se tady, protože příslušná diskuze (ta o SWtOR) je už někde v pekle na 2. stránce, tak snad to tady chytneš...

Psal jsi, že jsi hrál ArcheAge CBT4 a budeš i CBT5... to máš jeden z vzácných "foreign press" accountů, co XL GAMES rozdávají vyvoleným nekorejským herním žurnalistům, či jsi to nějak "vytrikoval"? Řekněme např. třeba "novou cestou"?? Pokud je to ten případ, tak jistě chápeš, co tím myslím... *3*

Hmm, a je hezké, že nejsem jedinej Čech, co se cpe do korejských MMO betatestů...
  • Oculus zkouší přes Kickstarter vybrat finanční prostředky pro nové brýle, s kterými "virtuální...

Držím palce a som zvedavý ako sa popasujú s očným zaostrovaním...
  • Oculus zkouší přes Kickstarter vybrat finanční prostředky pro nové brýle, s kterými "virtuální...

$300... $300... a muzu si na vlastni kuzi vyzkouset ze virtualni realita nemusi vypadat jako v dokumentech z 90. let :D Sakra to by mohlo stat za to!
  • Pamatujete na ještě na PS3 exkluzivní titul Agent od Rockstaru? Ten, z něhož známe už tři roky...

No tak ještě se ví, že se to bude odehrávat v 70s
  • Distribuční platforma Origin od EA hlásí 21 milionů registrovanýchhráčů. To je od února...

*sigh* imho muzou mit klidne 900mil uzivatelu jako fb, kdyz nic nekoupi pudou dohaje jako fb, ktery ma mizive uspechy s reklamou.

Kazdopadne lepe pro mne, usetrim. To mame Activision, Ubisoft, cokoliv s GFWL a ted EA, od koho nic nekoupim. A zbyde mi i na bublifuk! *7*
  • ucho

Jedenáct balíčku po pěti indie hrách za minimální ceny, to je aktuální výprodej na Steamu,...

spěchejte, než se to vyprodá :)
    • ArmA 3 a Carrier Command: Gaea Mission budou na Gamescom 2012 čekat na hráče v hratelné podobě.

Já na těch balíčkách neviděl nic zajímavého. Pokud někdo žádnou hru nemá, nebo má zájem o víc her z jednoho balíčku, tak ano. Ale spousta těch her už prošla samostatnými slevami nebo v jiných balíčkách, takže kdo co chtěl, už to asi má. Sám jsem tam nenašel žádný, do které bych chtěl investovat i třeba poloviční částku.
      • ucho
        no já jsem na tom stejně, taky mě ani jeden balíček dostatečně neoslovil. každopádně narážel jsem na slovo výprodej, které v tomto smyslu získává trochu jiný rozměr... :)
  • MickeyMutant

Dnes vychází DLC Army of the CR k ArmA 2, kde se konečně objeví jednotky a mise pro Českou armádu.

Hlavní mise povede pěšky z Tábora do Putimi.
  • Mirror's Edge 2

Osobně si myslím, že na Gamescomu EA/DICE oznámí Mirror's Edge 2. Už je nejvyšší čas - Battlefield 3 už je evnku nějaký ten pátek a na DLCs dělá jen menší vyčleněné družstvo... Podle mě není co řešit. *3*
    • montatatana
      Delaji Battlefield 4.

Oznamen bude Tetris 3HDD a Mass Effect: Adventures of Little Shepard + prekvapko Call of Zombies in Space.
  • PS+ predplatitele dnes dostavaji zdarma Dead Space 2 a jeste Rock of Ages...15 srpna pridaji dalsi 2 hry... Neni to tedy uplne zdarma (100 mesicne), ale i tak se mi libi jak se o parany staraji :)
    Jo a PS+ clenove budou mit pristup do bety PlayStation All-Stars Battle Royale, ale to mozna az za tyden.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit