-
Proč máme rádi Unreal Engine 3? Protože tohle!
Ale to víte, že ano. Najmeme si Colomba a on nám ten odkaz vypátrá. -
-
Po napsání bleskovky jsem čekal, než se soubor uploaduje na server, abych do něho poté mohl dohodit odkaz (na což jsem už pak bohužel zapomněl).
Tohle = http://video.tiscali.cz/unreal-3-engine-flavour-reel-video-5608 -
A teď nám unesli celou bleskovku. Na to už jen Colombo nestačí, musíme zavolat i Fletcherové.
-
-
Tohle ??? a jako co ? GAMES uz v posledni dobe fakt stoji za lejno *1* ZING forever ! -
-
lebo ty si pan neomylný
-
-
2K Czech popřelo, že by pracovalo na Grand theft Auto V či Mafia III.
Neumíte překládat, nepopřelo nic-jenom řekli, že ještě neoznámili jakékoliv plány. -
2K Games popřelo, že by pracovalo na Grand theft Auto V či Mafia III.
Něco tam chybí. 2K Games nemohlo popřít práce na GTA V, když jej již ohlásilo a to dokonce s trailerem. -
-
2K Games GTA V neohlasilo. Ohlasilo jej Rockstar Games, jehoz studia (narozdil od studii 2K Games) na hre pracuji.
-
-
Chcete mít v Street Fighter X Tekken více než 2 přednastavená rychlá komba? Prosím, ale nezapomeňte...
já už bych asi jen dodal, ať si klidně rejžujou, ale na oblečcích, skinech, DLC přídavcích (když už to musí být) ale tohle "pay to have better equipment/featues" mně začíná docela dost s*** :/ Pokud budou ti vydavatelé tak nenažraní jako doposud, tak to za chvíli nebude o hráčské vytrvalosti a soutěživosti, ale o hloubce peněženky :/ :/ -
Update: V zahraničním obchodě play.com se objevila PSV hra Monster Hunter Portable 3. Grand Theft...
Spíš se raději podívejte na nové video od Quantic Dream !! Jmenuje se KARA a je to opět velmi našlápnuté videjko !! Zde je odkaz !! http://www.youtube.com/watch?v=j-pF56-ZYkY -
Skyrim - ranged kill cam
Nějako tu nebylo dlouho nic o Skyrimu *3*, takže mini novinka. Na Bethblogu se objevil článeček (a velmi rychle byl zase stáhnut), ve kterém bylo napsáno, že patch 1.5 bude obsahovat kill-cam pro magii a útoky na dálku. -
V Assassin’s Creed 3 má být od základu překopán soubojový systém, upustit se má též od lineární...
Upustit se má od linearity? Ok, jde to do p*dele... -
-
Kéž by si se chtěla připojit. *12*
-
Taky z toho nejsem nadšený, snad tam nebude víc konců a jen mise půjdou řešit více způsoby.
-
-
Jsem zvedavy, jak se vyporadaji s tim, ze se nelinearni pribeh bude prolinat se znamymi historickymi udalostmi.
PS: "znama historicka udalost" nemyslim ve smyslu historicka udalost, kterou vetsina lidi zna (treba objeveni Ameriky), ale udalost, kterou popisuji objevene uznavane historicke zdroje. Proste tim "znama" jsem nahradil slovo "skutecna". -
-
No, jak se s tím vypořádají je nasnadě. Buď budou historické události bokem děje a hlavní příběh bude mimo toto (nejpravděpodobnější varianta) a nebo to bude v některých momentech přísně lineární (vítězství Britů vlivem rozhodnutí hráče u Yorktownu by asi v Americe nerozdejchali).
Jo a btw. Ameriku objevil Leif Eriksson kolem roku 1000 n.l., takže spíš "znovuobjevení", ale to jen tak pr doplnění. Nemohl jsem si pomoct... :)
-
-
-
To bych neviděl jako špatnou věc, mnohem horší bude, že se ve hře má ještě více motat ten Desmond, nebo jak se jmenuje.
-
-
To je pro mě zas plus.. Ale já radši linearitu, protože to se víc hra soustředí na příběh.
-
-
Já radši kompromis ala deus ex.
-
-
tenhle kompromis v deus exsu stál za vilišperdel. Bud volnost nebo linearnost ty kraviny mezi tim jsou trapný
-
-
-
Když se ti to nelíbí, tak to nehraj... STFU! *16*
-
-
Abys se hned nepo****. Proč bych to hned měl přestat hrát, ty taky kvůli jedné kapitole zahodíš knížku? *7*
-
Chcete mít v Street Fighter X Tekken více než 2 přednastavená rychlá komba? Prosím, ale nezapomeňte...
Děťátko se nám vzteká *14*
-
-
-
Řekl bych, že naopak ;)
-
-
Akční Steel Battalion Heavy Armor vyjde v Evropě 22. června, exkluzivně na X360.
Hmmm ..... Registruji a připisuji na seznam konzolových hříchů spáchaných na PC . Takový lepší Ring of Red -
Porovnejte mezi sebou grafický kabátek PS3 a X360 verze plné hry Mass Effect 3.
hm, X360 jako vždy o chlup lepší než PS3, jinak rozdíly minimální. -
-
No někdy musela mít i slabší grafika PS3 lepší nasvícení než Xbox 360 .... ale tohle ten případ fakt není ;)
-
Jako vzdy? *1* Ja bych rekl,ze u multiplatformovek je to vetsinou naopak.
-