Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA chce se hrou FIFA Street přetáhnout .....
    If you know what i mean
  • Komunitní manažer pro Diablo III: „Snižte svá očekávání, ale hru si rozhodně kupte, a všechno bude v pohodě.“

Má očekávaní ale snad už nemohou být nižší. Orby, jakési runy, aukce, nudný leveling system... Už aby vyšlo Grim Dawn ^^
  • kostejnesmrtelny

Komunitní manažer pro Diablo III: „Snižte svá očekávání, ale hru si rozhodně kupte, a všechno...

Pamatuju si velice živě, že něco hodně podobnýho někdo prohlásil i před vydáním SC 2 *5*
  • Ellendway

Komunitní manažer pro Diablo III: „Snižte svá očekávání, ale hru si rozhodně kupte, a všechno bude v pohodě.“

Bashiok je vychcaný... ničeho se zatím nebojím.
  • Komunitní manažer pro Diablo III: „Snižte svá očekávání, ale hru si rozhodně kupte, a všechno...

Naopak, pokud si prectete original prispevek, tak je pan manazer docela chytry (narozdil od jinych PR kravatacku) a vi, ze pokud nekdo ocekava moc, tak se zvysuje riziko, ze bude proste v kazdem pripade zklamanej. Kdyz neco hrozne prechvalite, clovek ma tendenci na to koukat mnohem kriticteji nez obvykle... Je lepsi byt prijemne prekvapen necekanou prumernosti nez neprijemne zklamany absenci ocekavane dokonalosti.
    • Komunitní manažer pro Diablo III: „Snižte svá očekávání, ale hru si rozhodně kupte, a všechno...

Mě Diablo III nechává chladným i bez těchto vyjádření. Nehrál jsem jedničku ani dvojku, nějak mě to minulo, takže můžu být jen překvapenej. Jestli teda ta trojka vůbec někdy výjde.
    • LTM3
      Právě že je docela hloupej, kdyby to řekl více diplomaticky, tak by to bylo v pořádku. Ale takhle se mu to může vymstít.

Ono to bylo mysleno hlavne pro ty tamejsi "hatery", kteri jsou schopni 30 min gameplay hrat porad dokola desitky hodin a pak rict, ze hra je nudna.
    • No jo no taky jsem si to nakonec precetl :D

Taky si myslim že nebude mit Diablo tak velky uspěch jak se očekava. Každy z toho děla modlu ale na první dil prostě nic nemá. Taky kolik kvuli tomu načetli pekelních knižek:)

Bude to sice sra*ka co s diablem nema krom jmena a barbara nic spolecneho ale zato si to muzete koupit! No neni to skvele?!

BTW. Varovani "Příspěvek obsahuje zakázané slovo sra*ka" obsahuje slovo sra*ka a proto by ho nemel nikdo cist.
  • LTM3

Komunitní manažer pro Diablo III: „Snižte svá očekávání, ale hru si rozhodně kupte, a všechno...

WTF? *1*
  • Hanzales

Na XBL unikly informace (obsahující spoilery) o DLC From Ashes do Mass Effect 3. Stahovatelný obsah...

Já mám nějaké smíšené pocity :/ Mass Effect mně jako příznivce sci-fi dost chytl a první dva díly mně bavily a baví oba (každý má nějaké plusy i mínusy). Ale jak jsem zkusil demo trojky, myslejíc i na lidi, kteří origin třeba nemají a zrovna ho nemusí a momentálně všímám všechen ten hype kolem (krabice shozené balónem, set klávesnice/myš od Razeru a já nevím co ještě), mám trochu obavy. Navíc mi to demo přišlo technicky oproti předchozím dílům nějaké slabší a až nějak moc okatě konzolové. Nerozumějte špatně, mám PC i obě konzole, ale nějak jsem z toho vedle. Doufám, že alespoň příběhově a zápletkově to bude zvládnuto bravurně. Každopádně někde někdy něco slibovali, že narozdíl od dvojky má být PC verze zase více komplexnější a má mít rozvinutější RPG prvky, nicméně z toho dema jem měl absolutně opačný dojem. No a ty placené DLC hned po vydání, to je taky taková pěst na zákazníkovo oko. Jo takový je dneska byznys, taky rozumím tomu, že to jde GOLD a mezitím ještě dodělávají nějaké DLC, ale ze strany kupujícího to fakt působí jako pěkný "ced"
    EDIT: uff, tak Petrovy dojmy z hraní téměř finální verze to celkem zachránily ;o)
  • Trol.internetovy

Dear Esther

Doufám, že se dočkáme recenze, a to pronto! *4*
    • Ja ani nevim jestli je to uplne dobrej napad :D Prislo mi to takovy nerecenzovatelny.
      • Hanzales
        Je to zajímavá záležitost, ale osobně snad prvně lituju, že jsem těch 7 ojro neuvalil za něco jiného... Když se vrazí do "W" sirka a jí se u toho sandwich, tak to není špatný ;o) Ale asi jen nemám tak vypilovanou ENG, abych docenil to "dynamické rozuzlování" kolem. Spíše zamrzí i ta absence byť nejjednodužší interakce (přines/odnes). Škoda, ostrov i jeskyně jsou právě že moc krásné...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit