-
stargate worlds
jak mate tu tabulku co vychazi v prosinci za hry tak je tam i Stargate Worlds ktery bylo ale davno zruseno -
-
A taky FF Versus XII, který vyjde jindravíkdy.
-
+1 a dělám PrintScreen *1*
-
v dnešním světě je opravdu možné všechno :D Jindro máš +1
-
WoW! Jindra napsal něco co dává alespoň trochu smysl..! Bravo a +1..!
-
asi na mě dolehla vánoční nálada ale dávám ti +
-
-
LIMBO
V dnešní akci na Steamu je LIMBO za 2,5 éček ... takže kdo to měl pirátsky, kdy jindy ... *3* -
-
Ještě dodám, že v korunách českých mi z účtu zmizelo přesně 64,50 *1*
-
Za ty penize je to jak zadarmo.
-
-
V PC verzi Call of Duty: Modern Warfare 3 brzy dostanete možnost nastavit si FOV (zorné pole).
"brzy" *1* -
Za Command & Conquer: Generals 2 v podstatě stojí ti samí vývojáři, kteří zpackali Command &...
proč tu vlastne nemate recenzi na Command & Conquer 4: Tiberian Twilight ??? -
-
asi odborník na RTS byl po tiberium wars v komatu a nikdo jiný se neodvážil to vyzkoušet :)
-
-
tiberium wars je good
-
-
-
Za Command & Conquer: Generals 2 v podstatě stojí ti samí vývojáři, kteří zpackali Command &...
-> Není šance, že bych si to, jako velký fanda série (hrál sem všechny díly, až na C&C 4 a nevim co každej remcá, ale Renegade bylo super) koupil. Podle mě by mohli začít dělat to, co v poslední době bolí snad každýho = vymyslet novou značku!
Nechte mrtvoly spát! -
Podle analytické firmy Cowen se prodalo méně než 100 tisíc kusů Wii verze Call of Duty: Modern...
Příště to už na PC vycházet nemusí, nikomu to chybět nebude. -
Nová Zelda možná od Retro Studios
Fuck yeah.
http://www.industrygamers.com/news/miyamoto-says-retro-might-get-a-crack-at-legend-of-zelda/
Udělali Metroid Prime, čímž oživili a inovovali značku Metroid. Udělali Donkey Kong Country Returns, čímž inovovali i vzdali čest značce Donkey Kong.
Retro ví co dělá a může přinést do série nutný novinky a inovace a zároveň zachovat vše, co dělá Zeldu skvělou. -
IndieCity -> digitální obchod zaměřený na indie tituly.
jako kdyby to bylo něco jedinečného...
http://www.indievania.com/ -
jen houšť! Degradace značky Bioware v plném proudu -
-
C&C4 bylo super! Skvěle se to hrálo online! Nebyl to klasickej Command ale proč ne... inovace super! -
-
celý svět nesouhlasí
http://www.metacritic.com/game/pc/command-conquer-4-tiberian-twilight -
-
Doporučuji číst...... Hodnocení hraču: CaC4: 2.1, tiberium wars 7,8. (zdroj: Metacritic)
-
-
C&C4 bylo znásilnění celé herní serie. Doufám že se vrátí ke kořenum.
-
-
Je zvláštní, že poslední dobou dělá skoro na každé hře Bioware. Ti nahoře jsou pěkně vychcaní, těží z jejich dobré pověsti a tak se snaží přemenovat všechna studia na Bioware a ti hlupáci jim to žerou. V každé diskuzi když oznámí novou hru, tak jen vidím jak se někdo rozplívá nad tím, že to dělá Bioware, ti přeci nikdy žádnou hru nepokazili.
-
-
však oni o ten status velmi rychle přijdou. Pak už bude jejich jméno representovat jen velikost, ne kvalitu.
-
-
Ano, pravděpodobně velmi rychle. Blíží se totiž vydání Titaniku 2, jak bývá jejich nejbližší hra někdy nazývána.
-
-
*7*
-
-
-
Hmm, Bioware a záruka kvality. Kde žiješ? V roce 2005?
-
-
Psal jsem něco o záruce kvality?
-
-
>tak jen vidím jak se někdo rozplívá nad tím, že to dělá Bioware, ti přeci nikdy žádnou hru nepokazili.
Tady ano... a souhlasím a dodávám, že to platilo tak možná před těmi šesti lety... -
-
Znám... sorry no, špatně jsem to formuloval, že jakoby to píšu proti tobě, když s tebou souhlasím.
-
Ano, ale asi neznáš to kouzelné slovíčko sarkasmus?
-
-
-
Nemyslíš náhodou WoW2?
-
-
Koment jsem změnil, jelikož WoW2/Titanik 2 zmiňuji i níže.
Ale ano, v tom původním jsem ho měl na mysli.
-
-
-
-
-
O víkedu se můžete těšit na nové módy v Call of Duty: Modern Warfare 3.
Těšit???????????Proč?