-
Na STEAMu vyšel očekávaný patch (v1.2) do PC verze The Elder Scrolls V: Skyrim. Bohužel, u nás...
I retail verze z obchodu vyžaduje Steam, takže je celkem jedno, že se u nás z něj nedá koupit. Stejně se do něj nainstaluje a výsledek je stejný. -
I bez dokonalých textur dokáže The Elder Scrolls V: Skyrim zaujmout tisíce lidí (+ návod).
By mě zajímalo kdo kdy viděl ve Skyrimu dokonalé textury -
DA2
http://en.wikipedia.org/wiki/DA2
Hezký poslední řádek:
DA2 may refer to:
(15836) 1995 DA2, a trans-Neptunian object
3/15 DA-2, a BMW car model
DA postcode area (Dartford postcode area), a group of postal codes in England
Davis DA-2, a light aircraft
Dragon Age II, a 2011 practical joke by Bioware -
-
Remember, subtlety is the key to funny wikipedia edits.
-
-
(...)Bohužel, u nás se ze STEAMu nedá hra pořídit(...)
Teď to řeším. Cenega ode mě dostala nenávistný mail a čekám na nějakou spásnou duši, která mi Skyrim giftne. To určitě, dávat peníze někomu, kdo si zařídil lokální monopol! -
Mezi Notchem (otcem MineCraft) a Yogscast (Youtube uploadeři) se rozhořel ostrý spor - Yogscast prohlašuje,...
Yogscast je velká skupina lidí a podle všeho bordel dělalo jen několik jedinců, i když notch na to imho nezareagoval nejlíp. -
-
Mezi Notchem (otcem MineCraft) a Yogscast (Youtube uploadeři) se rozhořel ostrý spor - Yogscast prohlašuje,...
A těch pár jedinců zřejmě může i za to, že si jako jediný nechali na Mineconu zaplatit... No každopádně mě zklamali už jenom tímhle. I kdyby se vše ostatní vysvětlilo, tohle jim už zůstane. -
-
argh
V techto pripadech je moc brzo delat nejake zavery.. hlavne kvuli tomu ze Yogscast se k tomu jeste plne nevyjadril, protoze dle twitteru, jsou jeste na ceste do UK.
Ale docela me zarazi jak se do nich Notch pustil.. oznaceni "dicks" a taky "They're an isolated island of egos." prinuti cloveka se zamyslet, jestli se i ten Notch zachoval normalne. Podle me si tohle mohli vyrikat pekne v soukromi.. takhle to na me pusobi jako by Notch chtel uskodit Yogscastu. Ble -
-
Notch ma velmi sklamal že sa tak zachoval ak by som si mal vybrat stranu tak určite Yogscast.
na Reddite sú zaujímavé príspevky
od návštevníčky Mineconu http://www.reddit.com/r/Minecraft/comments/mkew4/my_experience_with_the_yogscast_team_at_minecon/c31nj9d
od chlapíka čo yogscast sprevádzal http://www.reddit.com/r/Minecraft/comments/mkew4/my_experience_with_the_yogscast_team_at_minecon/c31odgc
a od TotalBiscuita (dlhoročný kamarát Simona a Lewisa z yogscastu)
http://www.reddit.com/r/Minecraft/comments/mkjci/hate_insults_and_threats_are_flooding_in_from/c31oib6 -
-
to video "interview" co meli yogscast s notchem bylo takovy zvlastni. rikal jsem si, ze to byl jen trochu zvlastni smysl pro humor, ktery je yogscastu vlastni, a ne studena valka, na kterou to vypadalo...
opravdu nechapu, co se tam mohlo stat. co ja vim, tak yogscast vychazi s detma bez problemu...simon je vlastne takovy jedno velky dite.
dik za linky du je precist. -
jak se zachoval notch? tim ze ukoncil spolupraci s nekym kdo napsal diteti misto autogramu fuck you ?
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=vKC1hJ-WX4U&feature=youtu.be&a
"How dare they?!"
Jinak před oficiálním vyjádřením Yogscastu bych nedělal žádný závěry, kromě toho, že ventilovat něco takovýho na twitteru je humus. -
Ah, tak to pak jo.
Nečetl jsem to, velká lenost. *2* -
Jazz: ty nevis vubec ktera bije.. notch jim zakazal nadavat na mineconu a oni to porusili
tady nejde o ty jejich videa na youtube -
Dítěti, ano tys ho viděl viď ?
Když by to bylo dítě, nemá se vůbec, co na Yogscast dívat, když tam "fuckujou" a podobně.
-
-
-
-
-
-
Na STEAMu vyšel očekávaný patch (v1.2) do PC verze The Elder Scrolls V: Skyrim. Bohužel, u nás...
este 4 dalsie a mozno to bude viac menej hratelne? -
-
Chyba bude někde mezi židlý a klávesnicí...
-
-
joj, ako keby bethesda vydavala niekedy dokoncene hry, sa vsetci s tym fanbojovstvom nepokakajte :)
-
-
Aby bača přemýšlel .. to bychom po tobě chtěli moc co? :P *16*
-
-
miluju tvuj nick
-
-
-
Máš pravdu, v tvém pravopisu určitě...
-
-
já sem nahrál od koupě 69 hodin a nesetkal sem se s něčim co by tu hru rušilo nebo brzdilo. vše jede krásně, nepadá to a na važny bugy sem nenarazil... nehrabej se v INI souboru a budeš mit taky pokoj -
.. minuskarom..pravda sekol som sa, mozno aj 6 :)
-
-
Croteam přemýšlí nad vytvořením remaku hry Serious Sam II.
Si dělají prde. ? Teď ,když Serious Sam 3 klepe na dveře a vždy je to více méně předělávka staré verze ? To mají málo remaků nebo financí ? -
-
ja som im za remake prvých dvoch výborných dielov vďačný i keď teda remake slabej dvojky ma necháva chladným... Samozrejme pokial sa im to finančne vypláca tak by boli hlúpy keby to nerobili.
-
-
Souboj Battlefield 3 vs. Call of Duty: Modern Warfare 3 vyhrálo v EDGE CoD s hodnocením 9/10, Battlefield...
Od té doby co dali Zaklínači a Mafii 4/10 beru jeich hodnocení z vélkou rezervou..! -
Nejhranější MMORPG hrou již není World of Warcraft, ale League of Legends. Král je mrtev, ať...
Škoda, že LoL není MMORPG... -
-
Máš pravdu, sratchka je to tak jako tak. *15*
-
-
Tak jsme se zasmáli. Haha
-
-
-
Souboj Battlefield 3 vs. Call of Duty: Modern Warfare 3 vyhrálo v EDGE CoD s hodnocením 9/10, Battlefield...
Tak to jsou dobří komici.. V EDGE asi vládne redakci těžká retardace.