-
Gabe Newell zřejmě nabídne Portal 2 a DotA 2 na STEAMU zcela zdarma jako omluvu za únik dat.
Kecy v kleci, dá nám tak maximálně klobouk do TF2 a budem rádi *13* -
Podle BBC došlo za posledních 5 let k nárůstu stahování ilegálního softwaru o 20%.
A o kolik narostl prodej legálního SW? -
-
o 60% :)
-
-
Gabe Newell zřejmě nabídne Portal 2 a DotA 2 na STEAMU zcela zdarma jako omluvu za únik dat.
to samozřejmě nemá žádnou logiku, proč by jako omluvu dával hru, kterou většina lidí má. tím by se moc neomluvil. samozřejmě bude rozdávat batman arkham city, to dá rozum. -
-
určitě budou rozdávat hru za 60 dolarů a víc (v případě PS3)... Jasná věc.. Portal 2 ne každej má, Dota se taky hodí, buďte rádi, že vubec něco dostanete de facto zadarmo..
-
-
říká ti něco ironie? :)
-
-
Já bych radši třeba Last Remnant, Fallout: New Vegas nebo Divinity II: The Dragon Knight Saga. Ať prostě Gabe jukne do mého wishlistu a vybere něco z něj *1*
-
-
divinity 2 vyšlo v levelu, last remnant už byl na steamu v akci za pakatel, new vegas by mohlo být v akci na vánoce.
-
-
-
Fake -
Nejede Vám Call of Duty Elite? Zjistěte zda je (či není) závada na Vašem počítači.
Na PC prece elite neni :) -
Skyward Sword pokračuje v nádherné šňůře perfektních hodnocení
Dámy a pánové pohleďte prosím:
http://wii.ign.com/articles/121/1212220p1.html
Zdržím se vlastního komentáře, protože není nutný. Stačí snad jen toto:
The Legend of Zelda: Skyward Sword is the greatest Zelda game ever created. It's the best game for Wii and one of the finest video game accomplishments of the past 10 years. The game has once again raised the bar and forged new territory for an iconic and innovative franchise. -
-
Chlapci já Vám to přeju (a někde v koutku duše i krapet závidím), ale ohánět se zrovna recenzí z prů*erového IGN... To není moc dobrá reklama *1*
-
-
No jo, IGN jsou IGN, ale můžeme je spíš považovat jako doplněk k trochu lepším zdrojům. EDGE dalo 10/10 a vysoko půjdou i další lepší stránky.
-
-
EDGE dalo Witcherovi 6/10... Těmhle magazínům nemá zrovna význam věnovat pozornost.
-
-
A já bych dal ještě míň, co s tím uděláš ? *1*
-
-
-
-
no ja nevim, to je snad hra pro maly deti podle ty ponikovsko fialovy grafiky... takova hopsacka na odreagovani.. proc ne.. ale davat to do lajny se zaklinacem, skyrimem asi nepujde..je to pro jinou vekovou skupinu.. navic ty divne rozpity screenshoty
-
-
Tak ty o Zelde asi ocividne nic nevis ... Prej hopsacka *15*
-
Kdysi jsem se uz už vyjadřoval k tomu, co si myslím o tom, že někdo potřebuje hrát jenom temně drsně dospělý hry.
Ty si můžeš pogratulovat, že se připravuješ o jednu z nejlepších forem zábavy, co herní svět nabízí. Ale každému co jeho jest. Temnotě zdar!
-
-
-
Když už jsme u toho Steamu, proč mi píše u Lonesome Road a Skyrimu, že "This item is currently unavailable in your region"? To je zas nějaký výmysl Cenegy nebo koho?
-
-
Cenegy, dohodla se s Bethesdou (Zenimaxem). S RAGE je to stejné. Je to banda idiotů, stejně si to koupím jinde a aktivuju jen klíč. tak nevím, o co jim jde.
-
-
No jo, Zenimaxu jsou patrně nějaké zaplivané Čechy kdesi.
-
-
-
Ako kradnut v Skyrime
http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8 -
-
Ještě že to není tak lehké, jak to na první pohled vypadá :)
viz.: http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2011/11/11/skyrim-stealing-aint-easy/ -
ROFL *1* -
Bozi :D
-
-
V Polyphony Digital již pracují na závodní hře Gran Turismo 6.
To asi na PS3 nestihnou *2* ikdyz bych si to jeste rad na ni zahral *3* -
-
Vůbec bych se nedivil, kdyby měli v plánu vydat GT6 jako launch titul pro nový Playstation *5*
-
-
A nemala byt GT5ka launch titulom PS3ky? ;-)
-
-
-
Modern Warfare 3
At se nekomu COD libi ci ne, tohle je neskutecnej start! http://www.vgchartz.com/article/88431/modern-warfare-3-tops-93m-first-day-biggest-industry-launch-ever/ -
-
Když ta důvěryhodnost hodnot z VGchartz.... zkrátka čekám, že pokud je to skutečně tak vysoké číslo, vývojáři si to v oficiální zprávě nenechají pro sebe *3*
-
-
Ja tem cislum verim, je to jedna z mala stranek, ktera udaje aktualizuje a sedi to, ne-li jedina a myslim, ze tohle by si nevymysleli *3* Kazdopadne zminka by tady mohla byt, to budou zase diskuze, mozna proto tady neni *1*
-
-
Věř mi, nebylo by to poprvé, kdy si čísla tahají z rukávu...
Dobrá tedy, pokud to ostatním nevadí (uvidím podle počtu minusek *15* ) před čtvrtou bleskovka dorazí.
-
-
-
MW3
Je zvlastni, ze o takovem megastartu tady neni ani zminka... Necekam o tom clanky na A4, ale ze neni ani bleskovka?!
-