-
Buďte opatrní - pokud na EA forum hodíte příspěvek, který se nebude EA z nějakého důvodu zamlouvat,...
co z toho plyne ? nepiste na forum ea -
-
Stejně tam není co psát.
-
-
Neměla být dnes náhodou recenze skyrimu ?
-
-
...dejte mu čas ;o) Já třeba hrál od pátku taky skoro pořád a jsem sotva lvl 25 :)
A úkolů (i těch větších) stále naopak přibývá. Navíc pořád objevuju spoustu prkotin ještě teď. A sepsat to podle mně taky nepůjde za jedno dopoledne.... -
-
Ježis, neřikej, že jeste pribejvaj :D Já mám levl 14 a už tak jich mam požehnaně :D
-
-
Taky se sem kazdou chvilkou divam kde je.
-
-
Dobre vy, zas na me rve další vaše povedená reklama a hned nad ní napis PODPORTE GAMES.CZ....celkem me to rozesmálo :D
-
Na Assassin's Creed Revelations čeká ihned po vydání patch (v1.01). Plná hra vychází zítra a...
Hned patch? Proboha... -
-
Vylisovat hru a rozvézt do obchodů trvá 3 týdny (v tomhle případě), takže se vyplatí začít lisovat ve chvíli, kdy se ví, že oprava zbylých bugů se stihne... další výhodou je, že pokud hra unikne na torrenty ještě před vydáním, budou v ní ty bugy *1*
-
Podle velikosti pod 50MB to pravdepodobne budou jen drobne upravy ... cas od casu se stane ze neco podobneho propadne pri testingu skvirami. Konec koncu, i jine hry casto maji launch day patch. LA Noire ho myslim melo tez ...
-
-
PC verze Angry Birds dolétne 25. listopadu do kamenných obchodů.
Takovahle hra se da prodavat v kamennych obchodech? WTF,kam se to ten herni prumysl dostal... -
Brendan McNamara (L.A. Noire), plánuje dva nové projekty.
Jsem zvedavy, kdo tu hru bude publikovat. Popravde, L.A. Noire bych si nekoupil, kdybych nebyl fanboy Rockstar Games. -
-
LA Noire je po RDR alespon pro mne durhou nejlepsi hrou od R*. Tak nejak nemam rad blbustky typu GTA.
Jinak souhlasim, ze byt producentem, tak od McNamary dam ruce pryc. -
-
Nechtel jsem tim rict, ze by se mi ta hra nelibila, ale ze to pro me byl experiment, a normalne nejsem moc ochotny davat 1000+ Kc za experimenty. Za plnou cenu si kupuju jen pokracovani serii, ktere se mi libi a hry od R*. A tedka uz se o L.A. Noire moc nemluvi, tak bych se k tomu v nejakem vyprodeji nevratil :/
-
-
-
PC verze Angry Birds dolétne 25. listopadu do kamenných obchodů.
Trochu nechápu proč pár megovou hru dávaj na placky, ale tak jak chcou. *3* -
-
Protože se to tam vejde. *16*
-
Protože některý lidi to chtěj mít na poličce. *3*
-
Pretoze k CD mozes pribalit plisaka *3*
-
-
Těšíte se na pátý plnohodnotný díl herní série Ghost Recon, Rainbow Six, Far Cry, Just Dance,...
Mají hodně velké plány do budoucna, a přeji jim to. *1* *5* -
-
Pětky ?!
Splinter Cell 5 už vyšel *3*
-
-
První dvě DLC do hry The Elder Scrolls V: Skyrim budou po dobu jednoho měsíce exkluzivně k dostání...
to at si klidne konzolisti strci do prd*ele, az vyjde contruction set tak se jim my pcckari muzem v klidu smat, oni budou mit 2, my 2 000.... -
-
Hře Grand Theft Auto V propůjčí podle IMDB svůj hlas Young Maylay, který v minulosti nadaboval...
ty si kus ...... *1* -
DLC měsíc později - to je fakt prů*er *7*.
V našich končinách je to spíš výhoda - třeba to díky tomu stihne Cenega přeložit a budem je mít k dostání ve stejný čas jako zbytek PC světa. -
-
Cenega a přeložit:D?
-
-
Bože je to nutný...
Konzolisti si nic nikam strkat nemusí, to Microsoft zaplatil exkluzivitu pro Xbox, ne oni.
Jsou to pitomci jako ty, kteří jen vytváří napětí mezi konzolisty a PCčkáři.
"My máme to, a vy zase to a sežerte si to a blablabla". Bež se radší hádat se sousedem, kdo má větší komín ty stereotype závistivýho čecha. -
-
No muzete si tu na paragony hrat jak dlouho chcete,ale s tim construction setem ma pravdu.....
-
-
No jasně že má. Ale to neznamená, že to musí napsat takto.
A na paragona si nehraju, nejsem Shepard.
Jo na net unikly konce z ME3. Jsou celkem tři hlavní s různýma malým změnama podle toho, kdo zemře. Jsou následující:
-
-
-
-
Těšíte se na pátý plnohodnotný díl herní série Ghost Recon, Rainbow Six, Far Cry, Just Dance,...
Ok, to s Assassin's přestává bejt vtipný. Já myslela, že bude AC3 a konec. :-/ Sice tu furt píšu, že dokud to vydávaj a je to dobrý, tak neva, ale... Třeba věci jako Brotherhood jsou fajn, ale tohle je moc.. -
-
Pátej díl AC je AC3...
-
Tady nejde ani tak o to, ze treba nekdy v budoucnu vydaji AC4 a AC5 (pravdepodobne uz na novou generaci konzoli). Oni se spise snazi, aby jim tyto domeny nahodou nekdo nevyfoukl, jako to bylo (tusim) s Activision a Modern warfare 3. Takze krok je to docela rozumny. Osobne necekam ze vypusti tolik verzi Just Dance. Navic, jakakoliv domena s pomlckou je trochu divna ... cekal bych tedy, ze domeny AsassinsCreed3, 4, 5 uz maji hezkou dobu zaregistrovany.
-