Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

Tříletá holčička byla obyvatelem světa The Elder Scrolls V: Skyrim vykázána z místnosti. To...

on ma jeste dneska takovou starou televizi jo? *1* my mame plazmu *5*
    • Tak to ses frajer.
    • *8*

Drsný *5*
    • vám do ústavu pro duševně choré Světlo naděje koupilo výbavu, jo?
  • Tříletá holčička byla obyvatelem světa The Elder Scrolls V: Skyrim vykázána z místnosti. To...

*8*
  • Amylee.Anderson

Nejnovější studie prozradila, že ženy hráčky mají o 5 procent častěji sex než nehráčky.

Protože když hráč najde hráčku, tak si jí víc váží a... :D
  • Nejnovější studie prozradila, že ženy hráčky mají o 5 procent častěji sex než nehráčky.

A nejnovější studuie prokázala , že ti kdo hrají COD mají v průměru minimálně o 5% nižší IQ než herní populace touto hrou nezatížená ...
    • Vzhledem k tomu, ze tu studii ocividne nedelal zadny vedec, ale jen portal Gamehouse, a 5% by se mohlo lehce ztratit jako "margin of error," tak si myslim, ze je to jedna hodne velka kachna ...
  • Japan, I am Disappoint!!! Modern Warfare 3 outsells Ni No Kuni ...

Tak CoD uz vitezi i v Japonsku?!?!? No, nezbyva doufat, ze to bude jenom chvilkove pomateni smyslu. Tfuj. Plivam na vse se znackou COD. *16*

Zdroj: http://www.siliconera.com/2011/11/23/this-week-in-sales-call-of-duty-outsells-ni-no-kuni/
    • Před nedávnem bleskovkami proběhlo...
      • Vim ... jen jsem si ji na Games jaksi nevsiml. Kdyz sem clovek skoci a vidi cely roj bleskovek, stane se, ze jednu prehlidne. Spis jsem chtel vyjadrit sve zklamani...
        • Pokud neznáš, tak ti doporučím dobrej zdroj herních novinek z Japonska.

http://andriasang.com/
  • MrSanta

STEAM dal v rámci podzimní akce do oběhu nové slevy, které snížily původní cenu vybraných...

Tak z dnešní akce mě zaujal Riddick, ale je tam Tages, tak nevím. Jaké máte s touto DRMkou zkušenosti?
    • Vzhledem k tomu,ze se tusim po mesici obnovi limit poctu instalaci,tak je to celkem v klidku.
      Asi jen malokdo je schopny behem jednoho mesice hru 6krat preinstalovat/instalovat.
    • Že je to opruz, ale aktivace se samy od sebe po týdnu (nebo možná měsíci) obnovují, takže je to tolerovatelné.
  • Malleth

U her, které by byly podobné Heavy Rain vidí Sony velký potenciál růstu.

To je podle mě nejlepší věc na Sony. Investují peníze do her, které zas tolik nevydělají, ale posunou možnosti interaktivní zabavy. Ne jak Microsoft, který jde jen po penězích a bezpečných projektech.
    • Řekl někdo prehistorický Pandoras Box? :P
    • Souhlasim. Uz se tesim na pristi rok, kdy nam Sony naserviruje Ni no Kuni a Last Guaridan. Take bych si ale dal nejaky dalsi interaktivni film ...
      • Malleth
        Last Guardian bude geniální. O tom není pochyb
        • Tak i Ni no Kuni bude zajimave, zvlast jestli mas rad Miyazakiho. Level-5 a Studio Ghibli na tehle hre pracuji spolu, a je to hodne znat.
          • Malleth
            Miyazakiho filmy mám hodně rád, ale Level 5 moc nevěřím
            • Malleth
              Deathlok: White Knight Chronicles že je dobré RPG? Mám to doma ale nebyl jsem schopný se k tomu donutit to hrát. Od začátku příšerná nuda. Rogue Galaxy byl celkem dobrý, ale ten ke konci byl už taky dost stereotypní
            • Ale procpak ne? Hmm ... vzdyt, co si pamatuju, nevydali nikdy nic prisernyho ... serie Professor Layton je vyborna. Inzuma Eleven, i kdyz u nas ne moc znama, je zajimavy RPG titul na tema fotbalu. White Knight Chronicles (predevsim druhy dil), je velmi kvalitni JRPG na ps3 a k tomu ten novy titul Time Travelers. Navic maji na svem konte 2 kvalitni DQ hry, VIII a IX. Proc tedy L5 neveris?
      • nějaká hentai hra to Ping pong čong??
        • jasne ze hentai v kazdym tom jejich deckoprispevku je to samej čonp pong hamiku by se asi zblaznili kdyby nemohli aspon kazdy dve hodiny napsat nejakou hentai story pac takovej hiki mrmloshi si o tom nemuze jinde pokecat pac nema okoli a kouloli
          • hikkikomori jo? *3*
        • když už užíváme všechno asijský, aspoň kulturu můžeme zachovat euro-americkou... Fack hentai, fack anime, fack tyhle srance z asie.
          • Pokud chces zachovat euro-americkou kulturu (coz je docela zajimavy termin, o jehoz existenci by se dalo sahodlouze diskutovat), nestalo by za to se alespon poradne naucit psat cizi vyrazy? Mam takovy silny vtiravy pocity, ze by v tech F-bombach melo by "u" a ne "a" ... *7*
          • Trpíš nenávistí k Asii?
            >když už užíváme všechno asijský
            Aha jasně, Čína = Japonsko... ale ne, z Číny tu máme levnej šmejd a z Japonska kvalitní elektroniku a auta.
            >aspoň kulturu můžeme zachovat euro-americkou
            Zachovávej si co chceš, nepřijde mi, že by asijská (čínská, japonské nebo korejská) nějak ohrožovala tvůj způsob života. McDonalds tu máš pořád, tak hurá do něj.
            Spíš se boj muslimů... a taky těch, o nichž se nesmí mluvit urážlivě.
          • Ok, jdeme se koukat na televizní soutěže, telenovely a jíst nějaké těžké hnusné jídlo.
            Jdeme!
        • Povím ti to bez obalu.

Vyhledej odbornou pomoc! Minule jsem ti to pouze doporučoval, ale tentokrát tě už přímo prosím, protože jsi nebezpečný pro sebe i své okolí, pokud tedy nějaké vůbec máš.
        • *7*
          • EuroSamurai
            Proč na něj vubec reagujete beztak je to náká ubohá existence se smutným životem či primitiv a na takový nemá cenu reagovat .
  • U her, které by byly podobné Heavy Rain vidí Sony velký potenciál růstu.

heavy rain je lahudka,moc jsem si to uzil (farenheit taky)
  • Ubisoft pokáralo Microsoft za obchodní model pohybového Kinect ovládače. Rádo by od Microsftu...

Aha takže distributor her bude kárat výrobce zařízení... No tak to si rovnou napíšu seznam věcí, za které PCčkář pokárá Ubisoft.
  • bobsh

Do MineCraft brzy přibude funkce, která bude típat obrazovky.

Cože? Pokud mě paměť něklame, tak tohle jde už od Beta 1.2, stačí zmáčknout F2 *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit