-
Videoporovnání PS3 vs. X360 vs. PC betaverze Battlefield 3.
Pc kraluje -
EA po vzoru Sony do podmínek poskytování služby zavedlo text, díky kterému se vzdáváte možnosti...
Taky vas EA s Originem zacina cim dal vic s*at? -
-
Me nesere,me svym pristupem akorat cim dal vic utvrzuje ,ze s jejich originem nechcu mit ,v takove podobe v jake to zatim je, nic spolecneho.
Takze me nechava zatim uplne v klidku :-)
-
-
Začíná to bejt strašný, reklama v prikazovem radku je šilenost kterou jsem dlouho neviděl , ale cekal jsem, že už nic horšího nepříjde, ale ne jen kliknu trošku vedle jako by na pozadí stránky a hned mě vybehne posraný video s Fifou.
Jako sry, ale co je moc to je moc. -
-
Kdo není nemehlo, tak ho žádná reklama neotravuje. *5*
-
-
Prvni cisla GoW3 prodeje
Gears of War 3 saw decent growth in both Americas and EMEAA, selling 2.15M units in Americas (up 850,000, 65%) and 850,000 in EMEAA (up 260,000, 31%).
3m za prvni tyden, to je celkem narez. *1* -
-
To je, blesk o této zprávě udeřil již v úterý:
Bleskovka Během prvního týdne prodeje našly svého majitele přes 3 miliony kopií hry Gears of War. (27.9.2011)
-
-
Některé textury v X360 betaverzi Battlefield 3 nejsou úplně vymakané.
Asi jsem slepej, ale nepříjdou mi o nic horší/lepší než všechny ostatní textury.. -
Některé textury v X360 betaverzi Battlefield 3 nejsou úplně vymakané.
A co ste cakali ? Ze vsetko bude vycackane ako v PC verzii ?
Rozdiel 5 rokov medzi XBOX a dnesnym HW PC... a to ze BF3 je port z PC na XBOX(Ano citate spravne) robi svoje..
Este vidim ako sa budu konzolisti stazovat :) -
-
Konzolisti nemaj ve zvyku stěžovat si na textury. Nejsme graphics whores :-)
-
Tak taky je to ještě pořád beta že...
-
-
The Humble Frozen Synapse Bundle
je tady další Humblebundle (http://www.humblebundle.com/)
tentokrát je v "packu" pouze jedna hra a to Frozen Synapse. tedy cenu si stanovíte vy. pokud dáte víc než je průměr, dostanete k tomu Humble Frozenbyte Bundle -
SWTOR kopie nebudou po oficiálním releasu omezený
Většina lidí nadávala, že je sprostý omezit počet kopií po oficiálnim vydání. Taky že se nic takovýho nestane.
http://www.askajedi.com/2011/09/28/stephen-reid-clarifies-no-staggered-launch/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AskAJedi+%28Ask+A+Jedi%29 -
Reklama v adresovém řádku
Ten, kdo vymyslel tu reklamu v adresovém řádku by si zasloužil pověsit za koule do průvanu. -
-
S vydáním Star Wars: The Old Republic lze začít sbírat i první achievementy hry, časem přibudou...
Mně teda přijde ta reklama od vodapohonu, která ti drze a sama od sebe vyskočí přeš celou obrazovku, mnooohem horší. Kdybych si měl vybrat, volil bych tu v adrese, ze všech možnejch druhů reklam mě obtěžuje opravdu nejmíň. -
-
Jedinej problém je v té reklamě v adresním řádku, na všechno ostatní je tu addblocker. *5*
-
Chcu se vrátit zpět, ale místo toho to začne odmazávat po písmenkách tu zasranou reklamu, to mě vážně sere!
-
-
Naopak, koule uříznout, aby se tento exemplář nemohl dále "rozplemenit".
-
-
Noo, stačí, když bude onen průvan dostatečně silný, a mohlo by to dopadnout stejně... Už jen čekám, kdy přijde "Slevy ve vašem městě? Pohněte kurzorem nebo 10 vteřin neproveďte žádnou akci a budete přesměrováni..."
-
-
Přesně!
-
Slevy i ve vašem městě? Stiskněte ENTER...
-
Něco horšího, je to fakt na přes držku.
-
-
Jazz: Jen tak mimochodem, ty radši budeš vyset za koule, než abys dostal přes držku ? :D
-
-
10x si to přečti, pak ti to dojde.
-
-
-
-
S vydáním Star Wars: The Old Republic lze začít sbírat i první achievementy hry, časem přibudou...
Nutno dodat, že achievementy budou za heroic činy ve hře. Né žádný typu "Vypij šest piv a prdni si v kantýně", jako v jinejch MMO. -
-
No jasný, házejte mínuska. Možná si nejdřív klikněte na ten link a přeložte si to. Takhle doslova to tam řiká Erickson.
-
-
Vrook ma pravdu si to prelozte, aspon to bude konecne neco ziskat achievment nez ve wow tam je achiev uplne na vse.
-
-