Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Videoporovnání PS3 vs. X360 vs. PC betaverze Battlefield 3.

Pc kraluje
  • EA po vzoru Sony do podmínek poskytování služby zavedlo text, díky kterému se vzdáváte možnosti...

Taky vas EA s Originem zacina cim dal vic s*at?
    • Me nesere,me svym pristupem akorat cim dal vic utvrzuje ,ze s jejich originem nechcu mit ,v takove podobe v jake to zatim je, nic spolecneho.
      Takze me nechava zatim uplne v klidku :-)
  • Začíná to bejt strašný, reklama v prikazovem radku je šilenost kterou jsem dlouho neviděl , ale cekal jsem, že už nic horšího nepříjde, ale ne jen kliknu trošku vedle jako by na pozadí stránky a hned mě vybehne posraný video s Fifou.
    Jako sry, ale co je moc to je moc.
    • Kdo není nemehlo, tak ho žádná reklama neotravuje. *5*
  • Prvni cisla GoW3 prodeje

Gears of War 3 saw decent growth in both Americas and EMEAA, selling 2.15M units in Americas (up 850,000, 65%) and 850,000 in EMEAA (up 260,000, 31%).

3m za prvni tyden, to je celkem narez. *1*
    • To je, blesk o této zprávě udeřil již v úterý:
      Bleskovka Během prvního týdne prodeje našly svého majitele přes 3 miliony kopií hry Gears of War. (27.9.2011)
  • Některé textury v X360 betaverzi Battlefield 3 nejsou úplně vymakané.

Asi jsem slepej, ale nepříjdou mi o nic horší/lepší než všechny ostatní textury..
  • H4wk

Některé textury v X360 betaverzi Battlefield 3 nejsou úplně vymakané.

A co ste cakali ? Ze vsetko bude vycackane ako v PC verzii ?
    Rozdiel 5 rokov medzi XBOX a dnesnym HW PC... a to ze BF3 je port z PC na XBOX(Ano citate spravne) robi svoje..
    Este vidim ako sa budu konzolisti stazovat :)
    • Psychotic
      Konzolisti nemaj ve zvyku stěžovat si na textury. Nejsme graphics whores :-)
    • Tak taky je to ještě pořád beta že...
  • ucho

The Humble Frozen Synapse Bundle

je tady další Humblebundle (http://www.humblebundle.com/)

tentokrát je v "packu" pouze jedna hra a to Frozen Synapse. tedy cenu si stanovíte vy. pokud dáte víc než je průměr, dostanete k tomu Humble Frozenbyte Bundle
  • SWTOR kopie nebudou po oficiálním releasu omezený

Většina lidí nadávala, že je sprostý omezit počet kopií po oficiálnim vydání. Taky že se nic takovýho nestane.
    http://www.askajedi.com/2011/09/28/stephen-reid-clarifies-no-staggered-launch/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AskAJedi+%28Ask+A+Jedi%29
  • Reklama v adresovém řádku

Ten, kdo vymyslel tu reklamu v adresovém řádku by si zasloužil pověsit za koule do průvanu.
    • Cahir

S vydáním Star Wars: The Old Republic lze začít sbírat i první achievementy hry, časem přibudou...

Mně teda přijde ta reklama od vodapohonu, která ti drze a sama od sebe vyskočí přeš celou obrazovku, mnooohem horší. Kdybych si měl vybrat, volil bych tu v adrese, ze všech možnejch druhů reklam mě obtěžuje opravdu nejmíň.
      • Jedinej problém je v té reklamě v adresním řádku, na všechno ostatní je tu addblocker. *5*
      • Jazz
        Chcu se vrátit zpět, ale místo toho to začne odmazávat po písmenkách tu zasranou reklamu, to mě vážně sere!
    • Naopak, koule uříznout, aby se tento exemplář nemohl dále "rozplemenit".
      • Noo, stačí, když bude onen průvan dostatečně silný, a mohlo by to dopadnout stejně... Už jen čekám, kdy přijde "Slevy ve vašem městě? Pohněte kurzorem nebo 10 vteřin neproveďte žádnou akci a budete přesměrováni..."
    • Přesně!
    • Slevy i ve vašem městě? Stiskněte ENTER...
    • Jazz
      Něco horšího, je to fakt na přes držku.
      • Jazz: Jen tak mimochodem, ty radši budeš vyset za koule, než abys dostal přes držku ? :D
        • Jazz
          10x si to přečti, pak ti to dojde.
  • S vydáním Star Wars: The Old Republic lze začít sbírat i první achievementy hry, časem přibudou...

Nutno dodat, že achievementy budou za heroic činy ve hře. Né žádný typu "Vypij šest piv a prdni si v kantýně", jako v jinejch MMO.
    • No jasný, házejte mínuska. Možná si nejdřív klikněte na ten link a přeložte si to. Takhle doslova to tam řiká Erickson.
      • S vydáním Star Wars: The Old Republic lze začít sbírat i první achievementy hry, časem přibudou...

Vrook ma pravdu si to prelozte, aspon to bude konecne neco ziskat achievment nez ve wow tam je achiev uplne na vse.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit