-
Grim Dawn - nízké FPS VYŘEŠENO
Tak mi pomohlo "odparkování" procesorových jader a hra běž nad 90fps. Snad to někomu taky pomůže. -
-
Pokud potřebuješ manuálně odparkovávat jádra, máš někde problém....
-
Mohl by jsi být trochu konkrétní? Na kolik jader ti to jelo před tím?
-
-
V registrech jsem měl hodnotu 100, takže parkovány byly všechny. V registrech doporučovali poměnit maxResourceThreads, ale to mi nepomohlo.
Možná taky tím, že mám nejnovější generaci a asi to není ještě optimalizované, kdoví. I na jednom jádru by to mělo svištět. -
-
Ja pouzivam program Unpark CPU
-
-
To slyším prvně to se ti jako jádra podtaktujou a už se nevrátí na původní frekvence?
-
-
Ano, to je opravdu slovo do pranice, obzvlast kdyz prvni odkaz na googlu na frazi "skylake core parking" vede na forum kde borec pise:
Windows 7 Ultimate. Can't speak for other OS but during gaming it kept parking different cores and it coincided with the stutters.
Takze zase mimo soudruhu, jestli jsi to stale nepochopil tak core parking nema nic spolecnyho ani s cpu samotnym, je to chovani OS K CPU. -
Tak Skylake si už řeší řízení spotřeby sám a nějaký OS mu je u tvého xichtu, víš trdlo? *15*
-
Core parking nema nic spolecnyho s frekvencema jadra, ale s chovanim OS k jadrum a tomu, ze je parkuje. Draken zase perli nad necim cemu nerozumi. *15*
-
Tak fail. Během hry mi zase spadly fps a už tak zůstaly. Přitom jádra jsou pořád odparkované. Škoda *13* Už to budu řešit na ofiko foru ať tu zbytečně nespamuju.
-
nevim jak to presne funguje ale 3 jadra sem mel zaparkovany, sem to nasel v navodu jak zvysit FPS v Arme tak sem to udelal a pomohlo to
-
-
-
-
-
-
WCCFtech Home News Hardware Gaming Mobile Deals Reviews Interviews Nvidia Users Beware, Latest Driver May Harm Your PC – Allegedly Killing GPUs, Is Plagued With Issues
http://wccftech.com/nvidias-latest-game-ready-driver-allegedly-killing-gpus-plagued-issues/
pozor ludia, horia karty po novych driveroch
(...zase) *13* -
-
To musí bejt nějaká fáma. Kde je LV, když ho člověk nejvíc potřebuje?
EDIT: Už je tady online. Doufám, že se bez meškání ponoří do problému a vyloví nějakou ztracenou perlu. -
-
No co asi, hasí *15*
-
-
Jj není nad to si připlatit za kvalitní drivery *15*
-
-
Nvidia - The Way It's Meant to be Burned.
-
-
Koukám že s angličtinou děláš velké pokroky.
-
-
-
-
DOOM4
Co rikate na vizual, za me docela zklamani. -
-
Za mě přesně to, co očekávám. Pokud mluvíme o celkovém vizuálu, tak level design je tak doomovský, jak jen může být, stylizace též a graficky jde o v dnešní době standard. Hratelnost bude určitě zábavná, já věřím, že id vědí, co dělají a jen tak to nenechají posrat.
Když už se na nějakou akční, drsnou, bezhlavou střílečku těšít, tak právě na nový DooM. Naposledy mě v tomhle směru bavil Wolfenstein NO (NB jsem ještě nehrál) a to už je delší doba. A jelikož mě DooM 3 BFG bavilo hodně, tak vím, že čtyřka mě bude bavit úplně stejně, navíc s MP, který slibuje dobrou odreagovací zábavu.
Hned mám chuť nainstalovat znovu trojku. -
-
Ja sem ted na Steamu vzal Shadow Warrior za necely 4 eura a sakra to je oldschool hratelnost.
Snad Doom nezklame hlavne v multaku. -
-
Shadow Warrior je taky dobrej, i přestože mi tématika moc neříkala, tak jsem se u toho dost vyblbnul. Jakože na dvojku jsem taky zvědavej, ale to budu muset mít už lepší dělo. Ale čistokrevná akční střílečka bez nějaký komplexnější hratelnosti tu od Wolfa už dlouho nebyla, takže proto je DooM momentálně horký kandidát na to, aby byl další v řadě.
-
-
-
-
New Overwatch Character
http://cheezburger.com/8763545344/new-overwatch-character-unveiled-video-game-coverage?ref=whatspopularvotes -
Zdravím. Mam na steamu v inventari M&B: Napoleonic Wars. Mel by někdo zájem nabídnout neco podobne hodnotneho na vymenu? :)
-
Leaknuté video z Mass Effect Andromeda
https://vid.me/p41b
Prostě current-gen Mass Effect s...JETPACKEM! -
-
Tohle video je prý nějaké tech demo z roku 2014, takže o samotné hře to může vypovídat nula nula nic. *4*
-
-
Social Club
Pěkné, bratránek si pořídil GTA V a jelikož máme sdílené knihovny na Steamu, tak jsem si řekl, že to zkusím - když už mi na Win10 nejede čtyřka (díky za podporu Rockstare!). Takže tejden stahuju přes 60 GB, abych se nakonec dozvěděl, že tam mají vlastní DRM a mám po srandě. Taky to mohli někde napsat. -
-
GTA IV jede pod Win10 úplně v klidu.
-
-
No, ono možná jede úplně v klidu, ale díky nepodpoře GfWL nejde ukládat pozice. Zkoušel jsem rady z fóra MS i Rockstaru a bezvýsledně. Je to normální Steamová verze. Možná, že warezová jede OK.
-
-
Save jde normálně. Musíš si nainstalovat GfWL, vytvořit účet a všechno jede v pohodě. Důležitý je před novou instalací opravdu pořádně odstranit všechny složky a soubory předchozí instalace GfWL. I ten Marketplace, prostě všechno co má co dočinění s GfWL.
-
-
To je divný, protože jsem GfWL instaloval ze zdroje, který všude doporučují a do čistého systému.
-
-
-
-
Kazdy kdo si od nekoho pujci steam acc je vlastne zlodej, protoze to Gabenburger rekl v eule. *3*
-
-
Evidentně nevíš o čem je řeč. http://store.steampowered.com/promotion/familysharing
-
-
*1* *2* *15*
-
cool story bro
-
No, na obchodu na Steamu tuhle informaci mají - "Vyžaduje účet třetí strany: Rockstar Games Social Club".
-
-
Jo, to naprosto vylučuje možnost aby si ten, co má hru nasdílenou vytvořil účet a hrál. Naprosto jednoznačný.
-
-
-
Perturbator - Sentient
https://www.youtube.com/watch?v=oTN6cGmH2yM -
Escape from Tarkov (Alpha)
Ukázka přizpůsobení zbraní: https://www.youtube.com/watch?v=hBq7Bdexp-M -
MAD MAX a 5 dalších her
https://www.humblebundle.com/monthly -
-
Zatím mě tam ani jeden z předešlých bundlu nezaujal. Člověk se proste musí smířit s tím, že za těch 12$ dostane většinou jen jednu jedinou dobrou hru, kterou chce. Proto vždy ta první hra o které se ví, že tam bude, je většinou velka pecka.
-
no aby to nebylo jako u aktuálního bundlu, kdy ty hry, co přidali, jsou jen takový hříčky, které zaujmou málokoho.
-
-
J8 každý měsíc uvažuji a pak se na to vykašlu:) Jsem si řekl, že kromě pár nových her teď nebudu nic kupovat a dohraji aspoň polovinu Steam knihovny.
-
-
Já koupil poprvé minule. South Park jsem chtěl a This War of Mine jsem chtěl taky zkusit. Měl jsem na to navíc slevu, takže to vyšlo na necelých 11 dolarů. To už byla v poho cena, i kdyby ty další hry měly být nezajímavé. Jsou nezajímavé, ale třeba z nich tak jednu zkusím, takže suma sumárum já byl spokojen už s těmi dvěma hrami. Ale tím to asi hasne. Je to takhle zbytečný risk a raději si zaplatím za něco, co chci hrát hned, než za něco, co bude možná výhodné, a možná taky ne.
-
-
já taky a nechám to i přístí měsíc. vyplatí se to už kvůli Mad Maxovi, kterýho jsem stejně chtěl. a když se tak dívám, tak vždycky minimálně 3 hry z celýho balíku jsou fakt dobrý (pokud máte rádi i indie věci). rozhodně tam vidím tu hodnotu víc, než na PS+ poslední dobou
-
-
-
jn ja to zkusil, ale pak odhlasil. vesmes odhlaseni nelituju kdyz vzdycky koukam na ty hry. vyber vseobecne ok, ale pro me zajimavy/nehrany spis zridka
-
-